Haftalık burç yorumları (7 -13 Mayıs astroloji)

Nispeten sakin bir haftaya başlıyoruz. Gökyüzü hareketlerine baktığımızda, Ay’ın rutin burç değişiklikleri dışında, bu hafta hiçbir gezegen burç değişimi yapmıyor. Birkaç önemli gezegen açısı dışında sert enerji geçişleri yaşayacağımız bir haftada değiliz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler ntv.com.tr 06.05.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 06.05.2018 - 09:38

  • 1

    Haftaya Ay’ın Kova Burcundaki hareketiyle başlayacağız. Yaratıcı olabileceğimiz, hırs ve ihtiraslarınızdan sıyrılabileceğimiz enerjiler altında olacağız. Çarşamba günü Ay Balık Burcuna geçiş yapacak. Ay Balık Burcundayken duygu yüklü olacağımız, hayata daha derin bakabileceğimiz, hayallere kapılabileceğimiz bir etki yaratır.  Cuma günü Ay Koç Burcuna geçecek ve tüm hafta sonu daha enerjik ve aktif olmamızı sağlayacak. Spora vakit ayırmak, uzun yürüyüşler yapmak için ideal bir hafta sonu…

    Sağlık, huzur, aşk, para ve mutluluk dolu bir hafta olsun…   

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, kendinizle ilgili önemli kararlar ve atılımlar yapmayı düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz, fikirleriniz kendi hayatınız üzerine kurulmuş durumda. Yaratıcı çözümlerle özellikle iş hayatınıza yön vermek için uğraş verdiğiniz bir haftadasınız.

    Aileniz veya beklenmedik gelir kaynakları ile desteklendiğiniz şanslı bir dönemde olsanız da, iş hayatınıza kesin bir yön vermek isteği içerisindesiniz. Ve bu durum sizi bazen mutsuz ve gergin bir hale sokabilir. Özellikle hafta sonunda Ay’ın da sizin burcunuza geçişi ile beraber fevri ve anlık sinirlenmeler ve tepkiler verebilirsiniz. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Spor yapmak, fiziksel aktivitenize ağırlık vermeniz için en uygun zaman. İyi haftalar.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, Güneş sizin üzerinizde parlarken bir de geçen hafta yaşanan Dolunay’ın da kahramanı olarak, yoğun bir dönüşüm ve farkındalık sürecine girmiş olabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz ve ilişki içerisindeki kimliğiniz ile ilgili önemli bir dönemin başladığını belirtebiliriz. Duyguların daha derinlerde saklı olduğu, belki de tutku ve ilişkideki beklentilerin çok ön planda olmadığı bu dönemde duygularınızda fevri hareketlerde bulunmamanız lehinize olacaktır. Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde yoğun bir finansal hesaplama konusuna girebilirsiniz.  

    İş hayatınızda sorumluluklarınızı ve başarılı olmayı fazlaca önemseyeceğiniz bir haftadasınız. Hafta sonuna doğru duygusal tepkiler vermemeniz sizin lehinize olacaktır…

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, bilinçaltınızdaki endişe ve korkularınızın en yoğun olduğu dönemdesiniz. Sağlığınız, ekipleriniz, duygularınız ile her konuda karamsar fikirlerden kurtulmak ve yenilenmek üzeresiniz.  Sizin zamanınız yaklaşıyor… Güneş üzerinizde parlamaya başlamadan önce, zihninizi boşaltmanız ve temizlemeniz çok faydalı olacaktır. Venüs’ün sizin burcunuzda seyreden hareketi ile ikili ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade edebiliyor, kendinizi daha güzel hissediyor olabilirsiniz. Özellikle sanat konuları ile ilgili çalışmak istiyorsanız, vakit çok uygun, hızla çalışmalara başlamalısınız.  

    Satürn halen maddi konular, alacak mevzularınız üzerinde çalışıyor. Bazen canınızı yakıyor bazen de işleri yola sokan bir enerji veriyor olabilir. Bu dönemin sonunda bu konudaki tüm sıkıntılarınız bitecek demektir… İyi haftalar...

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, aşk hayatınızın önemli gündem maddelerinizden biri olduğu bir haftadasınız. Yoğun duygular ile bitirdiğiniz ilişkinizle ilgili düşüncelere kapılabilirsiniz. Yepyeni bir ilişkiye başladıysanız, heyecanından yerinizde duramıyor olabilirsiniz. Unutmamalısınız ki, biten ilişkiniz de aslında sizi yeni başlangıçlara götürecek. Bitecek ve yenisi başlayacakJ

    Eğer çocuklarınız varsa, mutlu haberleri ile sevinebilirsiniz. İlişkinizin yolunda olduğunu hissederek, keyifli planlar yapabilirsiniz.

    İş hayatınızda sizi ufak ufak rahatsız eden bir konu belirmeye başlayabilir. Aslında çözümü olabilecek bir konu değil, sizin algınızda dert ettiğiniz bir konu olması çok olası. Daha uzun bir süre bu duyguyu hissedebileceğiniz için bence akışa bırakıp, üzerinde çok da düşünmemek en doğrusu olacaktır.

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, geçen hafta yaşanan Dolunay ile birlikte özellikle iş hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayabileceğinizden ve yeni bir düzene geçebileceğinizden bahsetmiştim. Yaşadığınız senaryo ne olursa olursun bu hafta, sizin iş hayatınızda parladığınız, kendinizi gösterebildiğiniz bir hafta olacak. Aileniz ile ilgili konular da kafanızı meşgul etmese, tam istediğiniz gibi davranabilir, en mutlu olduğunuz yere, zirveye yaklaşabilirsiniz. Her ne kadar her şey tam da istediğiniz gibi olsa da, ekipleriniz size zor zamanlar yaşatabilir, ekip ruhu ve duyguları anlamaya çalışarak üstesinden gelebilirsiniz.

    Hayatı akışına bırakmak konusunda çok da başarılı olamadığınız aşikar fakat özellikle bilinçaltınızdaki düşünceleriniz, korkularınız kontrolünüzden çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu yıl hayatınızın ve kaderinizin akışının farklı bir yöne değişeceği bir yıl olacak, elinizden geleni yaptıktan sonra akışta kalarak direnmemenizi tavsiye ediyorum. İyi haftalar…

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçen hafta yaşanan Dolunay ile birlikte, uzun süredir eğitim aldığınız alanda yeni bir döneme başlamış olabilirsiniz. Bu yeni dönemde sanki parlıyorsunuz. Tüm enerjinizi bu alana akıtmaya ve hayatı burada yeşertmeye hazır gibisiniz. Yurtdışı bağlantıları da olacak bu yeni durumun en büyük destekçisi etrafınızdaki çok yakın dostlarınız, akrabalarınız olacakken bu hafta biraz gerilebilir ve desteklerini tam olarak hissedemeyebilirsiniz.

    Aşk hayatınız ile ilgili kafanız çok karışık, aldığınız aksiyonları tam olarak uygulayamayabilirsiniz.  Aslında geçen haftaki Dolunay ile birlikte ulaştığınız bazı farkındalıkları erteliyor veya görmezden geliyor olabilirsiniz. Ya aksiyon almaya son verip, hayatı akışına bırakmanızı ya da aldığınız aksiyonları yerine getirmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Arada kalmak size göre değil sevgili Başaklar, siz kesin ve net olandan yanasınızdır her zaman. Kim bilir belki de bu hafta ki dersiniz de akışta kalabilmeyi başarmaktır… İyi haftalar...

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, geçen hafta yaşanan Dolunay ile birlikte yatırımlarınız ve finansal konular ana gündem maddeniz olmuş olabilir. Özellikle para kazanma modeliniz, yatırımlarınız ve miras ile oluşabilecek gelirlerinizde fiziksel olarak enerji harcamanız hatta daha büyük bir payı kurtarabilmek için biraz para harcamanız gerekebilir.

    Eviniz ve yuvanızı geliştirmek, güzelleştirmek ile ilgili düşünceler halen kafanızda büyük bir yer kaplıyor. Aileniz ile ilgili yoğun duygular ile haftaya başlayacaksınız.

    Kardeşleriniz, çok yakın arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile ilgili her konuda daha önceki derslerinizi düşünerek hareket etmeniz faydalı olacaktır.

    İyi haftalar…

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Dolunay’da başrol oyuncularından biri de sizdiniz. Kendiniz, kararlarınız ve ilişkiniz ile ilgili yeni bir döneme başlama kararı almış olabilirsiniz. Özelikle hisleriniz ile ilgili fevri ve ani tepkiler sizin için çok rutin olmasa da bu hafta hiç beklenmedik duygu yoğunlukları yaşayabilirsiniz.

    İlişkiniz üzerinde çok yoğunlaşacağınız bir haftadasınız. Güneş adeta ilişkiniz (veya varsa ortaklığınız) üzerinde parlıyor.

    Yurtdışı konuları ile ilgili planlamadığınız gelişmeler olabilir, hiç planlarınızda yokken seyahate gidebilirsiniz, hobileriniz ile ilgili bir konuda derinleşmek için eğitime gidebilirsiniz vs…

    Hep söylüyorum, şanslı bir yıldasınız. İsteklerinize dikkat edin, gerçek olabilir... İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, sağlığınız ile ilgili sizi zorlayan durumlar varsa bu hafta daha rahat bir haftaya başlayarak, gündeminize sağlığınızı alıp gerekli aksiyonları almaya başlayabilirsiniz. Eğer sizin için çalışan ekipleriniz varsa, bu hafta verimli projeler çıkarabileceğiniz, ön planda olabileceğiniz bir haftadasınız.

    Gelirleriniz, maddi kaynaklarınız ile ilgili endişelerinizi bir kenara bırakıp, hayatın sizin için hazırlayacağı senaryolara bakmanız faydalı olacaktır. Bu konuda başarılarınıza önem verip, çok yoğun çalışmaya başlayacağınız bir dönemdesiniz.  Hiç beklenmedik zamanlarda finansal durumunuz ile ilgili zorlu durumlar oluşmasına karşın hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim.  İyi haftalar…

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, geçen hafta yaşanan Dolunay ile birlikte özellikle arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız ile ilgili bitişler, sonlanmalar yaşamış olabilirsiniz. Umarım kararlarınız ile daha mutlu bir hayata başlarsınız. Özellikle bilinçaltınızdaki korku ve endişelerinize bir süre ara vermeyi başarabilirseniz, etrafınızdaki ilişkileriniz daha renkli bir hal alacaktır.

    Bu yıl ve önümüzdeki yıl, hayat sizi bazen zorlasa da size öğretmek istediklerini tam olarak anlatana kadar rahatınız tam olmayabilir. Astrolojide Satürn bu görevi üstlenen gezegendir. Satürn önümüzdeki iki yıl boyunca da Oğlak Burcunda kalacak. Satürn’ü okul müdürü gibi düşünebiliriz, sizi biraz korkutsa da aslında okuldan mezun etmek ve yeni farkındalıklar elde etmenizi sağlamaktan başka gündemi yoktur… İyi haftalar...

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, kardeşleriniz, akrabalarınız ve çok yakın arkadaşlarınız size yoğun bir destek veriyorlar. Sanki Güneş onların üzerinde parlıyor gibi hissedebilirsiniz.

    Maddi konular ile ilgili kendinizi biraz düşünceli hissedebilirsiniz. Fevri aksiyonlar almaktan kaçınmalısınız.

    Bilinçaltınızdaki kaygılarınız artık neredeyse zihninizi kazıyor. En korktuğunuz senaryoları kafanızın içerisinde döndürüp duruyor gibisiniz. Bu endişeleriniz karşısında aksiyon almak istiyorsunuz fakat istediğiniz başlangıcı yapamıyor gibisiniz. Aslında tüm yaşadıklarınız zihninizin bir oyunu gibi sadece. Biraz yaratıcı yanınızı kullanıp, biraz da hayatı akışına bırakabilseniz her şeyin daha kolay olduğunu görebileceksiniz. İyi haftalar…

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, geçtiğimiz haftalarda özellikle finansal kaynaklarınız ile ilgili yeni bir döneme başlamış, yeni kararlar almış olabilirsiniz. Bu hafta bu kararlarınızı tekrar sorgulamaya ihtiyacı duyup, biraz duygularınızın akışına kapılıp hiç sizden beklenmeyecek şekilde fevri tepkiler verebilirsiniz. İnce ve derinden kaygılarınız oluşmaya başlayabilir ve Şiron sizi bu konuda çok çok yavaş ilerleyerek huzursuz edebilir. Ailenizden alacağınız şans yanınızda olacağı için çok da düşünmeden akışta kalmayı seçmelisiniz, ki doğuştan akışta kalabilmek konusunda yeteneklisiniz.

    Ailenizin, eş dost, akraba ziyaretleri ile dolup taşabileceği bir haftaya başlıyorsunuz. Çok insanın çok laf olabileceğini unutmamanız önemli. İyi haftalar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız