Hakan Çalhanoğlu boşanma kararı sonrası soluğu Ibiza'da aldı

Geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Gündoğdu'dan boşanacağını açıklayan Hakan Çalhanoğlu, Ibıza’da bir kadınla eğlenirken objektiflere yansıdı. Amatör bir kamera tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Haberler 08.08.2018 - 15:22

  • 1
    Futbol kariyerine İtalya'nın Milan takımında devam eden Hakan Çalhanoğlu, “Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum nedeniyle boşanacağım” diyerek eşi Sinem Gündoğdu'dan ayrılacağını duyurmuştu.
  • 2
    Çalhanoğlu, bu açıklamadan kısa bir süre sonra İspanya'nın Ibıza Adası'nda bir kulüpte eğlendi. 24 yaşındaki futbolcunun bir kadınla samimi şekilde eğlendiği anın görüntüleri amatör bir kamera tarafından objektiflere yansıdı.
  • 3
    Geçtiğimiz temmuz ayında da Çalhanoğlu'nun, İtalya Milano'daki bir mekanda çalışan Brezilyalı Jaqueline Pinheiro ile eğlenirken çekilen fotoğrafları gündem olmuştu.
  • 4
    Çalhanoğlu, Jaqueline Pinheiro ile görüntüleri için, "Her gördüğüne ve duyduğuna inanma. Tuz bile şeker gibi gözükür" açıklamasını yapmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız