Hangi ünlü nerede görüldü? (10-11 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 11.08.2016 - 13:23

  • 1

    YORGUN SAVAŞÇI

    Kim Kardashian ve ablası Kourtney Kardashian, California'daki cilt bakım merkezi Epione'nin çıkışında objektiflere takıldı. Otomobillerine giderken görülen ikilinin gündüz şıklığı dikkat çekiciydi. Önce alışveriş yapıp ardından geçtiğimiz günlerde kaza geçiren annesi Kris Jenner'ı doktora götüren Kim Kardashian'ın yorgun hali gözlerden kaçmadı.

  • 2

    İLK DEFA YENİ SAÇIYLA SOKAKTA

    Müzisyen Amber Rose, Los Angeles sokaklarında bir televizyon kanalı için çekim yaparken yeni saç stiliyle görüntülendi. Daha önce sarı saçlarıyla bilinen Rose, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

  • 3

    SEVGİLİ POZU

    Kanadalı şarkıcı Justin Bieber (22) ve 17 yaşındaki model Sofia Richie, California'da birlikte görüldü. Önceki gün, Sofia Richie'nin Justin Bieber'ın evinden pijamayla ayrıldığı ve ikilinin sevgili oldukları dedikodusu yapılmıştı.

  • 4

    KIPKIRMIZI

    ABD'li şarkıcı Rita Ora, Tribeca'daki evinden dikkat çekici bir kıyafetle çıktı. Tüm vücudunu saran kırmızı tulumu, bakışların Ora'nın üzerine yönelmesine neden oldu.

  • 5

    YAĞMURA YAKALANDI

    ABD'li şarkıcı Taylor Swift, her sabah spor yapıyor. 26 yaşındaki şarkıcı dün New York'taki evinden spor salonuna giderken yağmura yakalandı. Ama sağanak yağmur onun spor aşkına engel olamadı.

  • 6

    ARKADAŞ ZİYARETİ TELAŞI

    ABD'li oyuncu ve model Kate Upton, California'da arkadaş ziyaretine giderken objektife takıldı. Uzun ve ince bacaklarını ortaya çıkaran beyaz mini şortunu beyaz bluz, spor ayakkabı ve krem rengi çanta ile tamamlayan Upton'ın telaşlı hali dikkat çekti. 

  • 7

    GİZEMLİ ERKEKLE GİZEMLİ YEMEK

    "Truva" filminde Helen karakterini canlandıran Diane Kruger, New York'ta gizemli bir erkekle öğle yemeği yerken görüntülendi.  Joshua Jackson'dan ayrıldıktan sonra kendini arkadaşlarıyla eğlenmeye adayan Kruger'in yemek yediği kişinin yeni sevgilisi olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • 8

    FORM TUTUYOR

    ABD'li dansçı, şarkıcı ve aktris Julianne Hough, formunu korumak için spor salonundan çıkmıyor. Sıkı karın kaslarını ortaya çıkaran kısa bir üst ve taytla spor çıkışı görüntülenen Houg'un neşeli hali gözlerden kaçmadı.

  • 9

    YENİ FİLM GELİYOR

    Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovar, son filmi "Julieta"nın İngiltere galası için Londra'daydı. Başrollerinde Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Inma Cuesta'nın yer aldığı film, zorlu bir hayat süren Juliet'in 1985 yılından 2015 yılına kadar geçen 30 yıllık süreçte yaşadığı olayları anlatıyor.

  • 10

    KONSER İÇİN 60'LAR TARZI

    ABD'li modacı ve dansçı Dita Von Teese, Adele konserine 60'lı yıllar modasını yansıtan bir görünümle katıldı. Çiçekli elbisesini, kırmızı çanta, kırmızı ayakkabı ve kırmızı rujla tamamlayan Teese, şıklığıyla tam not aldı.

  • 11

    KIM KARDASHIAN TARZINI SEÇTİ

    Hamile oyuncu Katherine Heigl, Beverly Hilton'daki Showtime etkinliği çıkışında eşi Josh Kelley'den yardım alırken görüntülendi. Bedenini sımsıkı saran elbisesini stilettolarla tamamlayan yıldızın stili Kim KLardashian'ın hamile stilini anımsattı. 

  • 12

    "MARUL YER MİSİNİZ?"

    Meksikalı oyuncu Salma Hayek, Westwood'daki Regency Village Theatre'da animasyon "Sony's Sausage Party"nin galasına katıldı. Filmi seslendirenlerden biri olan Hayek, bir grup yiyeceğin öyküsü anlatan fişmin galasına elinde marullarla katıldı. Film, bir alışveriş arabasından düşüp hayatı keşfetmeye başlayan sosis Frank'in öyküsünü anlatıyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız