Hayatını kaybeden YouTuber Alex Dragomir'in son mesajı internette viral oldu

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan 17 yaşındaki ünlü YouTuber Alex Dragomir hayatını kaybetti. Genç YouTuber'ın son mesajı, ölümünün ardından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haberler 14.06.2021 - 15:26 Son Güncelleme : 14.06.2021 - 15:27

  • 1
    Milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran 17 yaşındaki ünlü YouTuber Alex Dragomir hayatını kaybetti. Ölüm haberi kız kardeşi tarafından verilen YouTuber, geçirdiği yedi saatlik bir ameliyata dayanamayarak hayata veda etti.
  • 2
    YouTuber'ın Twitter'da yaptığı son paylaşım, ölüm haberinin duyurulmasından sonra viral (hızla yayıldı) hale geldi.
  • 3

    YouTuber söz konusu tweet'te takipçilerine şu ifadelerle seslendi:

    "Hayati bir ameliyata giriyorum. Eğer işe yaramazsa, sizlerle harika vakit geçirdiğimi bilmenizi istiyorum. Hepinize bana yaptıklarınız için teşekkür ederim."

  • 4
    Dragomir'in bu paylaşımından bir gün sonra ünlü YouTuber'dan acı haber geldi. Dragomir'in kız kardeşi aynı hesaptan yaptığı paylaşımda "Yedi saatlik bir operasyondan sonra kalbi daha fazla dayanamadı" mesajını yayınladı.
  • 5
    Yaşamını İngiltere'de sürdüren genç YouTuber, sıkı bir Manchester United taraftarıydı. Ölüm haberini duyan İngiliz futbolcu Marcus Rashford, konuyla ilgili yaptığı bir paylaşımda Dragomir için "Gerçek bir süper star. Sonuna kadar mücadele etti!" yorumunu yaptı.
  • 6

    GENÇ YOUTUBER NEDEN ÖLDÜ?

    Alex Dragomir, bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu. Zaten YouTube'daki paylaşımlarında da genel olarak bu süreci anlatan genç YouTuber, insanların yüreklerine dokunmayı başarmıştı. Konuyla ilgili çektiği son videoda ise kalbinin çok zayıf olduğundan bahseden Dragomir, buna yapılacak bir şey kalmadığını ancak kalp nakli gerektiğini söylemişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız