Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşı konuştu: Annesinin duymasını hiç istemiyordu

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Hüner Coşkuner, hayata gözlerini yumdu. 57 yaşında hayata veda eden şarkıcının yakın arkadaşı Gül Erda, sanatçının vefatının 95 yaşındaki annesini çok etkilediğini dile getirerek “Hüner, hastalığını annesinin duymasını hiç istemiyordu. Annesi şu an şokta" diye konuştu. 

Haberler 07.02.2021 - 11:37

  • 1
    Kemik iliği kanseri nedeniyle vefat eden Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner’in yakın arkadaşı Gül Erda, sanatçının hastalık dönemi hakkında konuştu. Magazinsortie'ye konuşan Erda şu ifadeleri kullandı: “36 yıllık arkadaşımdı. Hastalığını sanat dünyasından benim dışımda kimse bilmiyordu”


  • 2
    “Geçen nisan ayında belindeki kemikler için kontrole gitti. Evdeyken bir anda ağrı girmiş sırtına. Doktora gitti, ‘Gelmeseydin felç olurdun’ demişler. 11 saat ameliyat oldu. Sonra iyileşmeye başladı."


  • 3
    "Sahilde yürüyüşe çıkıyordu. Başlarda normal kemoterapi alıyordu. Son 1 ayda hastalık ilerledi. Annesi 95 yaşında olduğu için duymasını hiç istemiyordu. Annesi şu an şokta"


  • 4
    “1 hafta önce telefon açtı, ‘Ciğerlerim su toplamış, yoğun bakıma giriyorum’ dedi. Zor nefes alıyordu. ‘Kemoterapinin yan etkileridir onlar’ dedim. Bu son konuşmamızmış."


  • 5
    "Hastaneye pandemiden dolayı almıyorlar. Ama Saliha (Hüner Coşkuner’in ikizi) ile konuşuyordum. 1 haftadır entübe değildi, son anda etmişler. Sabah 05.00’te entübe etmişler, akşam 22.00’de vefat etmiş. Ne sigara içerdi ne de alkol. Hep umutluyduk. Ansızın sessizce aramazdan ayrıldı"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız