Joe Biden bisiklet turunda, Gizli Servis takipte

Joe Biden, eşi Jill Biden ile birlikte bisiklet turuna çıktı. Donald Trump'ın seçim sonuçlarını kabul etmeyip itiraz ettiği seçim sonrası, Gizli Servis ajanlarının bisiklet süren çifti yakın takibe alması, Gizli Servis'in yeni başkanı Biden olarak kabul ettiği şeklinde yorumlandı. 

Haberler ntv.com.tr 15.11.2020 - 15:27 Son Güncelleme : 15.11.2020 - 15:28

  • 1

    ABD’de 3 Kasım’da yapılan başkanlık seçimini önde bitiren Joe Biden ile yeni First Lady Jill Biden, geçiş ekibi Delaware’de toplanmadan önce bisiklet egzersizi yaptı.

  • 2

    Beyaz Saray’ın yakında yeni sakinleri olacak Biden çifti, Cape Henlopen State Park’ta bisiklet üstünde giderken basın mensuplarını selamladı.

  • 3

    Gizli Servis ajanları da çifti yakından takip etti. TMZ’nin haberine göre Donald Trump, halen seçimi kaybettiğini kabul etmezken ajanların Biden çiftini yakın takibe alması, Gizli Servis’in Joe Biden’ın yeni başkan olduğunu kabul ettiği şeklinde yorumlandı.

  • 4

    Trump, dün sosyal medya hesabı üzerinden destekçileri tarafından ülkenin başkenti Washington’da başkanlık seçim sonuçlarına karşı düzenlenen yürüyüşe dair açıklamada bulunmuş, “Biz kazanacağız. Yüz binlerce kişi DC’de (Washington) desteklerini gösteriyor. Onlar, hileli ve yozlaşmış bir seçimi desteklemeyecekler” demişti.

  • 5

    ABD'de başkanlık seçimlerini kıyasıya bir yarış sonucunda Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın önünde tamamlayan Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden kazanmış, Trump’ın cepte gördüğü eyaletlerden Arizona’da da kazanarak delege sayısını 290’a çıkarmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız