Kaan Tangöze ilk kez açıklama yaptı

Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, eski eşinin sevgilisi Kıvılcım Ural hakkında yaptığı, "Kaan'ı kullanıyor. İlişkileri bitti biliyorum" açıklamasına basın bülteniyle yanıt verdi.

Haberler 29.03.2017 - 08:45

  • 1
    Türkçe rock müziğin ünlü ismi Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler’in katıldığı moda etkinliğinde kendisini ve sevgilisi Kıvılcım Ural’ı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.
  • 2
    Tangöze, PR danışmanı aracılığıyla paylaştığı basın duyurusunda “Son zamanlarda hakkımda çıkan haberler konusunda ilk ve son açıklamamdır. Süreç içerisinde evliliğimin sona ermesi ve bunun sebepleri konusunda yapılan haksız açıklamalardan, Kıvılcım üzerine yapılan baskıdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek isterim" dedi.
  • 3
    Tangöze açıklamasına şu sözlerle devam etti: Tüm sorumluluk bana ait olup, özel hayatlarımıza saygı gösterilerek, bu konuda herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederim” ifadesini kullandı.
  • 4
    Tangöze’nin mesajı, “Evlililiğimin bitmesinin tek sorumlusu benim, sevgilim Kıvılcım Ural sorumlu değildir” olarak değerlendirildi. Tangöze ayrıca bu basın duyurusuyla iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler’e de “Sevgilim Kıvılcım Uram hakkında konuşmayı bırak” mesajı verdi.
  • 5
    Kaan Tangöze’nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile sevgilisi Kıvılcım Ural arasındaki rekabet geçtiğimiz günlerde tekrar alevlendi. İki kadın sık sık birbirleri hakkında sert açıklamalar yapıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız