Kara Sevda’nın yeni sezonunda neler olacak?

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı geçtiğimiz sezona damga vuran "Kara Sevda" 21 Eylül Çarşamba günü ikinci sezonuyla Star TV'de başlıyor.

Haberler ntv.com.tr 17.09.2016 - 14:50 Son Güncelleme : 17.09.2016 - 14:51

  • 1
    Star TV’nin sevilen dizisi “Kara Sevda”nın oyuncuları, ikinci sezon bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.
  • 2
    Dizinin yeni sezon bölümlerinde Kemal ve Nihan'ın büyük aşkları zorlu bir süreçten geçecek.
  • 3

    Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’nin hayat verdiği karakterlerde ne gibi dönüşümler görülecek? İşte “Kara Sevda” oyuncularının yeni sezona dair görüşleri...

  • 4

    "DİZİ ASLINDA YENİ BAŞLIYOR"

    Burak ÖZÇİVİT (Kemal): 

    "İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal'i izleyecekler.  Yeni Kemal'i özellikle ben kendi adıma çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım.  Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi  artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak. Kara Sevda aslında yeni başlıyor.

  • 5

    "NİHAN DEĞİŞİYOR"

    Neslihan Atagül (Nihan): 

    "Kara Sevda'nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir'in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim."

  • 6

    "HEYECANLI BİR SEZON GELİYOR"

    Kaan Urgancıoğlu (Emir):  

    "Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu'nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim."

  • 7

    "YENİ SEZONDA DUYGU YOĞUNLUĞU"

    Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep): 

    "Birinci sezonda bol bol izlediğimiz ters köşeleri bu sezonda da izliyor olacağız. 'Kesin böyle olacak' dediğimiz anda bile  hiç ummadığımız şeyleri izleyeceğiz. Geçen yıldan farklı olarak tüm karakterlerin dolu dolu  hikayeleri oldu artık, yaşanmışlıkların verdiği ağırlıklar, zorluklar daha fazla hissedilecek. Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon Zeynep çok travmatik bir dönem geçirdi. Yaşadıkları unutulacak ve kolay hazmedilecek şeyler değildi. Mutlaka ruhunda izler bırakmıştır bu da hayata bakışına, tavırlarına ve  diğer karakterlerle olan ilişkilerine  yansıyacaktır. Sezon içinde izleyip göreceğiz. Zeynep yeni hayatına nereden ve nasıl bakacak, ben de keyifle, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum."

  • 8

    HEYECAN BAŞLIYOR

    Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda'nın büyük bir heyecanla beklenen yeni bölümleri 21 Eylül'de başlıyor. 

    KARA SEVDA 2. SEZON FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız