Katie Price: Yedi yaşındayken cinsel istismara uğradım

Sık sık geçirdiği estetik operasyonları ile gündeme gelen ve en son altıncı çocuğuna hamile olduğunu duyuran Katie Price bu kez hayatının en trajik olayı hakkında konuştu. "Yedi yaşındaydım ve parktaydım" diyerek çocukken uğradığı cinsel istismarı anlattı. 

Haberler 30.03.2021 - 08:27

  • 1

    Sık sık geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme gelen Katie Price bu kez hayatının en trajik olayı hakkında konuştu. Annie Macmamus'un sunduğu Changes with Annie Mcmamus adlı yayına konuk olan 42 yaşındaki Price, yaşadığı olayı anlatırken, "Hayatımda daima ters giden bir şey varsa o da erkeklerdir" ifadesini kullandı.  

  • 2

    "Erken yaşta cinsel istismara uğradım. Yedi yaşındaydım ve parktaydım" diye konuşan Price, küçük yaşta başına gelen ve travma yaratan bu olayı ilk olarak 2004 yılında yayınlanan Being Jordan adlı kitabında dile getirmişti.

  • 3

    YAŞADIĞI İSTİSMAR, MESLEK SEÇİMİNDE ETKİLİ OLDU

    Katie Price yaşadığı bu olayın, meslek seçiminde etkili olduğunu anlattı. İngiliz model, "Aslında hemşire olmak için eğitim alıyordum ama model olmak erkekleri hedef alan bir işti. Yani size bakabilirler ama dokunamazlar" ifadesini kullandı. 

  • 4

    Katie Price, hayatında karşılaştığı tek tacizin bu olmadığını da belirtti. Price, daha sonra bir fotoğrafçının da kendisinden faydalanmaya kalkıştığını anlattı. Price bu fotoğrafçının adını vermedi ama kendisine takıntılı olduğunu ve daha sonra da cezaevine girdiğini belirtti.

  • 5

    ÜNLÜ BİR KİŞİ DE TACİZ ETTİ İDDİASI 

    Price henüz 12 yaşındayken tanıştığı fotoğrafçının küçük kızların uygun olmayan pozlarını çektiğini anlattı. O dönemde bunların ne anlama geldiğini bilmediğini ve çocukça bulduğunu anlatan Price daha sonra olaya polisin karıştığını ve bu fotoğrafçının küçük kızları alkol ve uyuşturucu vererek taciz ettiğinin ortaya çıktığını söyledi. Price ünlü bir kişinin de kendisini taciz ettiğini belirterek kim olduğunu açıklamayacağını ekledi. 

  • 6

    Bir süredir 32 yaşındaki Carl Woods ile birlikte olan Katie Price, altıncı bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.

  • 7

    Katie Price, bugüne kadar farklı ilişkileri ve evliliklerinden beş çocuk sahibi oldu. En büyük çocuğu Dwight Yorke ile evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki Harvey. Peter Andre ile evliliğinden 15 yaşında Junior ve 13 yaşında Princess adlı iki çocuğu var. Katie Price, eski eşi Kieran Hayler'dan da 7 yaşında Jett ve 6 yaşında Bunny adında iki oğlu bulunuyor. 

  • 8
    Yüz gerdirme operasyonu için sık sık Türkiye'ye gelen ünlü model, geçtiğimiz aylarda henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'i tedavi görmesi için bakımevine bırakma kararıyla gündemdeydi.
  • 9

    ONU BAŞIMDAN ATTIĞIMI DÜŞÜNMESİNİ İSTEMİYORUM"

    Price, otizmi de bulunan Harvey'in bakımevinde daha bağımsız bir hayat sürmesi için özel eğitim göreceğini söylemiş, "Bu Harvey için en iyisi. Hepimiz olumlu düşünmek zorundayız. Çünkü Harvey'in onu başımdan attığımı düşünmesini istemiyorum. Bu, oğlumun bağımsız bir hayat kurması, yeni beceriler geliştirmesi ve diğer insanlarla sosyalleşmesi için bir şans" demişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız