Kevin Spacey mahkemeye çıkmak istemedi

Genç bir erkeği taciz ettiği iddiasıyla pazartesi günün hakim karşısına çıkacak olan Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey, duruşmanın şöhretini kötü etkileyeceği gerekçesiyle mahkemeye gitmeme talebinde bulunsa da talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Haberler ntv.com.tr 03.01.2019 - 14:25 Son Güncelleme : 03.01.2019 - 14:36

  • 1

    Son olarak House of Cards dizisinde rol alan ünlü aktör Kevin Spacey, 2016 yılında genç bir erkeği taciz etme suçlamasıyla 7 Ocak Pazartesi günü Massachusetts mahkemesinde yargılanacak.

  • 2

    59 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, “bu dava ile bağlantılı olarak yaratılan olumsuz reklamı güçlendireceği” gerekçesiyle mahkemede bulunmamayı talep etse de makheme başkanı Thomas Barrett talebi reddetti. Spacey, cinsel saldırı iddialarından suçlu bulunmayacağını da belirtti.

    KEVIN SPACEY'DEN VİDEOLU SAVUNMA (İZLE) 

  • 3

    Bugüne kadar hakkında pek çok cinsel taciz iddiası öne sürülen ünlü aktör, Temmuz 2016’da Boston TV sunucusunun oğluna cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Sunucu, Spacey'i, olayın yaşandığı tarihte 18 yaşında olan oğluna alkol almakla ve sonra da oğlunu taciz etmekle suçladı. Massachusetts'te yasal alkol tüketme yaşı 21.

  • 4

    7 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak olan Spacey, suçlu bulunması halinde beş yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 5

    Hakkındaki iddialar nedeniyle kariyeri düşüşe geçen Spacey’nin Netflix’te yayınlanan House of Cards dizisindeki karakterine son verilmişti.

  • 6

    Ünlü aktör, son olarak sosyal medya hesabından, House of Cards dizisinde canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünerek iddiaları yalanladığı bir video yayınlamasıyla gündeme geldi.

  • 7

    Spacey videoda “Yapmadığımı bilmene rağmen bana güveniyordun. Yani bitirmedik, başkalarının ne dediği önemli değil. Ve ayrıca, ne istediğini biliyorum. Beni geri istiyorsun. Tabii ki, bazıları her şeye inanıyor ve her şeyi itiraf etmemi duymak için büyük bir beklentiye girdiler. Sadece her şeyin doğru olduğunu söylediğimi duymak için ölüyorlar. Hak ettiğimi almamı istiyor. Bu kolay olmaz mıydı? Her şey bu kadar basit olsaydı... ama hem sen hem de ben o kadar basit olmadığını biliyoruz. Ne politikada, ne de hayatta… ama kanıt olmadan en kötüsüne inanmazsın. Bilmeden yargılamak için acele edemezsin gerçekleri; doğru mu, yoksa onlar zaten var mı? Hayır, sen, sen… bundan daha zekisin” ifadelerini kullandı. 

  • 8

    Paylaştığı videoyla Spacey, hakkında cinsel saldırı iddialarının çıktığı geçen Kasım ayından bu yana ilk kez kamuoyuna çıkmış oldu.

    KEVIN SPACEY'DEN VİDEOLU SAVUNMA (İZLE) 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız