Killing Eve dizisiyle ünlenen daire şimdi kiralık

Emmy ödüllü Killing Eve dizisiyle popüler olan İspanya’nın Barcelona şehrindeki apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Haberler 07.06.2020 - 10:04

  • 1
    İngiliz komedi-dram casus gerilim dizisi Killing Eve ile popüler olan İspanya’nın Barcelona şehrindeki apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor. Tarihi yapı, dizinin 3 sezon boyunca ünlü karakteri Villanelle’in yaşadığı yerdi.
  • 2
    Orijinal ismi Casa Ramos olan daire, Barcelona'nın Gracia bölgesinde yer alıyor. Park Guell yakınlarındaki tarihi yapı, bir resepsiyon, stüdyo, oturma ve yemek odaları ile cam galeri, iki yatak odası, mutfak ve banyolardan oluşuyor.
  • 3

    GECELİĞİ 297 STERLİN 

    Art Nouveau tarzına sahip apartman, 1906 yılında Ramos ailesi tarafından yaptırılmış. Apartman, ayrıca bahçeye ve özel bir havuza da sahip. Geceliği 297 sterline oda kiralanabilinen apartman, Barcelona’nın en ünlü apartman dairelerinden.

  • 4

    İngiliz yazar Luke Jennings’in Codename Villanelle adlı kitabından uyarlanan Killing Eve, MI5’ta görevli memur Eve’in, art arda cinayetler işleyen Villanelle'in peşine düşmesiyle başlıyor.

    Sandra Oh ile Jodie Comer'in başrollerde yer aldığı yapım, sıradan bir detektiflik dizisi gibi görünse de alışık olduğumuzdan farklı ilerliyor.

  • 5

    Psikopat Villanelle, kendine has yöntemlerle istenen kişiyi öldürmekten zevk alan Rus kökenli bir katildir.

    Eve Polastri ise ondan tamamen farklı olarak İngiliz iç istihbarat teşkilatı MI5’ta masa başında çalışan düşük rütbeli bir memurdur.

    İyi giden bir evliliği ama monoton bir kariyeri vardır.

    Çalıştığı birim Villanelle’in işlerinden birisini araştırmaya başlayınca tabiri caizse onun hayatına da renk gelir.

    Konuyu takıntı haline getirmeye başlayan Eve, dahil olduğu yeni bir ekip sayesinde Villanelle'in peşine düşer.

    Bu durum zamanla Villanelle’in dikkatini çeker ve o da Eve’i radarına alır. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız