Kim Kardashian kardeşinin eski sevgilisini yuhaladığı iddiasına cevap verdi

Önceki gün eşi Kanye West ile NBA maçı izlerken görüntülenen Kim Kardashian, maçta, kız kardeşi Khloe Kardashian’ın eski sevgilisi baskebolcu Tristan Thompson’ı yuhaladığı iddialarına sosyal medyada açıklık getirdi. 

Haberler ntv.com.tr 16.01.2020 - 10:56

  • 1

    ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian (39) ve rap şarkıcısı eşi Kanye West (42), önceki gün NBA maçında görüntülenmişti.

    Ünlü çift, Cedi Osman’ın da forma giydiği Cleveland Cavaliers ile Los Angeles Lakers’ın maçını en önden seyretti. Maçta Kim’in kız kardeşi Khloe Kardashian’ın (35) eski sevgilisi Tristan Thompson (28) da oynuyordu.

  • 2

    Maçta, Tristan Thompson serbest atış yaparken Kim Kardashian’ın yuhaladığı iddia edildi. Bu iddia üzerine Kardashian Twitter’dan bir açıklama yaptı.

  • 3

    Kardashian, “Ben oraya onu desteklemeye gittim. Ve ‘Hadi Tristan’ diye bağırıyordum. Hiç kimseyi yuhalamadım. Düşmanlık yapmaya değil, tezahürat etmeye gittim” ifadesini kullandı.

  • 4
    Tristan Thompson ile birlikteliğinden bir çocuğu olan Khloe Kardashian, hamileliğinin son döneminde aldatılma haberiyle sarsılmıştı. Kardashian’ın çok güvendiği ve “Onunla her şey bambaşka” dediği sevgilisi Tristan Thompson'un kendisini aldattığı görüntüler magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü
  • 5

    İki farklı kadınla görüntülenen basketbol oyuncusu, ardından kameralara bu kadınlardan biriyle otele girerken yakalanmış, aldatma mesajları basında yer almıştı. Kızı True’nun babasının, hamileyken kendisine karşı ihanetini önce affeden Kardashian, daha sonra ayrılık kararı almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız