Kylie Jenner Avustralya yangını için bir milyon dolar bağışladı ama yaranamadı

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle eleştiri alan Kylie Jenner, Avustralya yangınıyla mücadele edenler için bir milyon dolarlık bağış yapsa da takipçilerini memnun edemedi. Takipçileri, samimiyetsizlikle suçladıkları Jenner'ın paylaşımlarından çıkarım yapmaya devam etti. Devreye ablası Kim Kardashian girdi. 

Haberler ntv.com.tr 08.01.2020 - 10:53

  • 1

    Dünyanın en genç milyarderi olan sosyal medya yıldızı Kylie Jenner, Avustralya’da süren yangınla mücadele edenler için bir milyon dolar bağışladı ancak takipçilerini memnun edemedi.

  • 2

    Kozmetik şirketi sahibi olan 22 yaşındaki Jenner, yavru koala görseliyle birlikte “Avustralya’da yarım milyar hayvan öldü. Bu benim kalbimi kırıyor” paylaşımı yapmasıyla takdir toplasa da hemen arkasından gelen, gerçek vizon kürkünden yapılma Louis Vuitton terlik paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Jenner, bir milyon dolarlık bağışı, bu ‘sosyal medya kazası’ndan bir gün sonra yaptı.

  • 3

    Takipçilerinin samimi olmamakla suçladığı reality show yıldızı için sorun burada bitmedi. Şömine önünde çekilen bir fotoğrafını daha paylaşan Jenner, ateş emojili mesajında, “Kendi ateşini bul” yazınca, takipçileri Avustralya yangınına gönderme yapan yorumlarda bulundu. “Birinin ateş bulması gerekiyorsa Avustralya’da bulabilir” benzeri yorumlar sonrası Jenner, çareyi mesajını değiştirmekte buldu ve ateş emojisini de silerek, “Gece gezmesi” yazdı.

  • 4

    Kardeşinin başına gelen bu ‘sosyal medya kazası’ sonrası Kim Kardashian savunmaya geçti. Twitter’da bir takipçisinin, “Kardashian/Jenner ailesinin iklim değişikliği, yangın meselelerinde konuşup da bir peni bile bağışlamaması kadar beni sinirlendiren bir şey yok” yazınca 39 yaşındaki reality show yıldızı, “İnsanların bizim yaptığımız bağışları bildiğini ve her şeyin reklamını yapmak zorunda olduğumuzu düşünmesi kadar beni sinir eden bir şey yok” yazdı.

  • 5

    Ancak Kardashian’a cevaplar gecikmedi. Takipçileri, “Siz her şeyin reklamını yapıyorsunuz ve hala kürk giyiyorsunuz, özel jete biniyorsunuz” benzeri yorumlar yazdı.

  • 6
    Avustralya'da eylül ayından bu yana orman ve çayırlık alanlarda etkili olan ve zaman zaman yerleşim alanlarına da sıçrayan yangınlar nedeniyle can kaybı 25'e ulaşırken, onlarca kanguru ve koala telef oldu.
  • 7
    Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemsworth de yangınla mücadele edenleri desteklemek için bir milyon dolar bağışladığını açıklamış, sosyal medyadan yardım çağrısı yapmıştı. Hemsworth, “Sizin gibi ben de Avustralya’daki yangınla mücadele edenleri desteklemek istiyorum. Ailem ve ben bir milyon dolarlık katkı sağlıyoruz. Umarım siz de buna dahil olursunuz. Her bir peni çok önemli dolayısıyla ne kadar katkıda bulunursanız minnettar olacağım” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız