Lily Allen: Gelinliği nikahtan birkaç saat önce aldım

Stranger Things adlı dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu David Harbour ile Las Vegas'ta evlenen İngiliz şarkıcı Lily Allen çok konuşulan nikah günlerini anlattı. 35 yaşındaki şarkıcı gelinliğini imza atmadan birkaç saat önce satın aldığını itiraf etti. 

Haberler 28.10.2020 - 07:55

  • 1
    2000'lerin ilk döneminde sürdürdüğü hızlı hayatla magazin gündeminin manşetlerinden inmeyen şarkıcı Lily Allen, sürpriz bir şekilde ikinci evliliğini David Harbour ile yaptı. Eylül ayında sade bir nikah kıyarak dünyaevine giren, kutlama için de hamburgerciye giden Allen çok konuşulan günün detaylarını anlattı.
  • 2
    Sex Lies& DM Slides adlı pod cast yayınına konuk olan Allen, Harbour ile evlendiği gün giydiği kıyafeti nikahtan birkaç saat önce satın aldığını açıkladı.

  • 3
    Allen, Sam Cooper ile evliliğinden dünyaya gelen kızı ile bir mağazaya gittiğini söyleyerek, "Kızım ve ben, sabah Beautiful Brides (Güzel Gelinler) adlı bir mağazaya gittik. Kiralık elbise aramaya başladık. Sonra da bu elbiseyi buldum" dedi.

  • 4
    Şarkıcı, kızına elbiseyle ilgili düşüncelerini sorduğunda "Sanırım sen buradan bu elbise olmadan ayrılmayacaksın" şeklinde yanıt verdiğini belirtti.
  • 5
    Lily Allen, 2011'de Sam Cooper ile nikah masasına oturmuştu. İkili, 2018 yılında yollarını ayırmıştı. Allen ve Cooper'ın bu birliktelikten Ethel ve Marnie adında iki çocuğu bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız