Magazin Turu (12 Eylül 2017)

Halit Ergenç'ten Hazar Ergüçlü'ye, Özge Özpirinçci'den Bülent Ersoy'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 12.09.2017 - 17:53

  • 1
    "YENİ SEZON İÇİN HEYECANLIYIZ" 

    Eşi Bergüzar Korel'le birlikte 'Vatanım Sensin' dizisinde rol alan Halit Ergenç, geçtiğimiz gün oğlu Ali’yi bir alışveriş merkezi içinde bulunan çocuk eğlence şehrine götürdü.

    Oğlu Ali çocuk eğlence şehrinde oynarken kendisi dışarıda bekleyen Ergenç, magazin muhabirlerine yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Rahat kıyafetleri ile dikkati çeken ünlü oyuncu, “Baba-oğul birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz. 'Vatanım Sensin'in yeni sezonu için heyecanlıyız. Arta kalan zamanlarda da oğlumla geziyoruz, eğleniyoruz. Keyifliyiz" dedi.
  • 2
    BÜLENT ERSOY: TARKAN'LA DÜET YAPMAYACAĞIM

    Önceki akşam Nişantaşı'nda bir restoran yemek yiyen Bülent Ersoy, yemeğinin ardından alışverişe çıktı.

    Alışveriş yaptığı mağazanın çıkışında basın mesuplarıyla sohbet eden Ersoy, “Tarkan’ın Harbiye konserine gidecek misiniz” sorusunu “Hayır şimdi ona gidemem, yeni geldim, yol yorgunuyum ama Tarkan’dan muhteşem bir şarkı aldım. Tek şarkılı single yapacağım, Tarkan’la düet de yapmayacağım. Tarkan’ı tek geçeceğim” şeklinde yanıtladı.
  • 3
    IŞIKLAR SÖNDÜ PARTİ BİTTİ

    Son olarak Fi'de rol alan Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk önceki akşam bir dostlarının Arnavutköy Atlas Balık’taki doğum günü partisine katıldı.

    Akşam saatlerinde başlayan kutlama partisi gece saat 02.00’ye kadar sürdü. Mekanın ışıkları sönünceye kadar içeride arkadaşlarıyla eğlenen ikili, mekandan en son çıkanlardan oldu. Çift, soruları ise “Geç oldu” diyerek yanıtsız bıraktı.
  • 4
    HAZAL ERGÜÇLÜ: RAHATSIZ EDİYORSUNUZ

    Hazal Ergüçlü önceki akşam Cihangir Rose Marine adlı kafede arkadaşları ile oturup sohbet ederken görüntülendi.

    Ergüçlü fotoğraflarını çeken haberciyi farkedince önce gülümsedi sonra, "Rahatsız ediyorsunuz" diyerek sohbetine devam etti.
  • 5
    YEMEK ZİYAFETİ

    Beşiktaş’ın Brezilyalı sol beki Adriano, önceki gün Zorlu AVM’deydi.

    Arkadaşlarıyla Günaydın Steakhouse adlı restoranda yemek yiyip koyu bir sohbete dalan Brezilyalı yıldız futbolcu, hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayıp bol bol fotoğraf çekildi.
  • 6
    30'UNCU YAŞ KUTLAMASI

    Şarkıcı Gökhan Keser, 30’uncu yaşını sevgilisiyle baş başa kutladı. Kser sevgilisi Rüveyda Öksüz’le Etiler’deki bir restorana giden ünlü şarkıcının hediyesi daha önceden beğendiği bir ayakkabı oldu.

    Mekân çıkışı habercilere poz veren çiftten Keser, “30 yaşıma sevgilimle baş başa girdik. Güzel bir gün oldu” dedi.
  • 7

    GÖRÜMCE 2 ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

    Oyuncu Eda Ece, İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.

    Yakın zamanda ‘Yol Arkadaşım’ adlı sinema filminde rol alan Ece, “Filmin vizyona girmesini bekliyoruz, heyecanlı ve mutluyum" dedi.

    Ece, Gupse Özay'ın filmi ‘Görümce 2’ filmi içinse "Çekimlerine yakın zamanda başlayacağız” ifadelerini kullandı.

  • 8
    AŞKIN FOTOĞRAFI

    İşadamı Berk Suyabatmaz’la yeni bir aşka yelken açan Burcu esmersoy, önceki gün sevgilisiyle ilk kez bir AVM çıkışı görüntülendi. 

    İkili yöneltilen soruları ise yanıtsız bıraktı.
  • 9
    DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

    Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Maicon, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.

    Antalyaspor maçı sonrası soluğu yakın dostları ile birlikte Zorlu AVM'de alan Maicon, kısa süreli alışverişin ardından arkadaşları ile birlikte bir restorana geçti.

    Misafirleri ile uzun süre yakından ilgilenen Brezilyalı futbolcuya, sevenlerinin ilgisi bir hayli yoğundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız