Magazin turu (19 Mart 2018)

Çağla Şıkel'den Arda Turan'a, Wilma Elles'ten Murat Dalkılıç'a hangi ünlü nerede görüldü. İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 10.03.2018 - 15:29

  • 1

    Çağla Şıkel el ele arabaya koştu

    İvana Sert ile sevgilisi Can Çelebi, Çağla Şıkel ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler, önceki gece Bebek'de düzenlenen özel bir partiye katıldı

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak giyindiğini belirten İvana Sert, "Her şey gayet güzel. Bu önemli günü bu partiyle bitirmek istedik" dedi.

    Sabahın ilk ışıklarında eğlenen Çağla Şıkel, arka kapıdan çıktı. Modacı Hakan Akkaya'yla el ele aracına koşan ünlü manken sorulara cevap vermedi. 

  • 2

    Şarjı bitince aracını yola bıraktı

    Oyuncu Wilma Elles, önceki gün Beşiktaş’ta görüntülendi.

    Aracını yoğun akan trafikte uygunsuz bir yere bırakan Wilma Elles, trafiğin aksamasına neden oldu. Güzel oyuncu, Barboras Meydanı'nda bulunan Bulvar Pastanesi'nde telefonunu şarj etti.

    Gazetecilerin ayaküstü sorularını yanıtlayan Elles, ekranlardan uzak kapmasıyla alakalı, "Almanya’da bir dizede rol aldım, şimdi de Hollywood yapımı bir film için Amerika’ya gidiyorum" dedi.

  • 3
    Turan kardeşler doğum günü kutlamasında
    Sezon ortasında Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, nişanlısı Aslıhan Doğan'la beraber gece gezmesine çıktı. Çifte, futbolcunun kardeşi Okan Turan ve sözlüsü Katre Yırtıcı eşlik etti.

    Akşam saatlerinde Tarabya'da bir balıkçıda Okan Turan'ın doğum gününü kutlayan Arda Turan, geceyi Arnavutköy'deki Bodrum Mantı'da sonlandırdı.

    Hızlı adımlar mekandan çıkış yapan yıldız futbolcu, evlilik tarihinin ertelendiği sorularına yanıt vermedi.

    Sözlüsüyle poz veren Okan Turan ise "Bugün ailemizle beraber ufak bir kutlama yaptık, teşekkür ederim" dedi


  • 4
    Binnur Kaya: Daha yeni geldik
    Oyuncu Binnur Kaya, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Üç kadın arkadaşıyla Wien adlı kafede oturan Binnur Kaya, kendisini görüntüleyen gazetecileri fark etmedi.

    Arkadaşlarının "Seni görüntülüyorlar" uyarısı sonrası şaşıran oyuncu, "Daha yeni geldik. Çok uzun sürer sohbetimiz, beklemeyin" dedi.


  • 5

    'Yıldız Tilbe'yle albüm çalışmaları var'

    Popçu Murat Dalkılıç, önceki gece Bebek'te düzenlenen özel bir partiye katıldı.

    Mekana giriş yapacağı sırada gazetecileri fark eden Murat Dalkılıç, yanındaki iki kadın arkadaşını önden yolladı.  Objektiflere tek başına görüntü veren popçu, "Sürekli stüdyodayım. Yıldız Tilbe'yle albüm çalışmaları var. Bugün Hande yanımda yok" dedi.

  • 6

    Hande Subaşı'ndan cevap yok


    Oyuncu Hande Subaşı, önceki gece Etiler'deki Saruhan Gusto'da yemek yedi. Sabaha karşı 04:00'da Etiler'de bir mekana çorba içmeye gelen Hande Subaşı, sonrasında kokoreç yedi. Bir kız arkadaşıyla yemek yedikten sonra mekandan çıkış yapan oyuncu, gazetecileri görünce hızlıca oradan uzaklaşmak istedi.

    Altuğ Leblebici'den ihanete uğradığı gerekçesiyle ayrıldığı iddia edilen Subaşı, "Arkadaşlar normalde konuşuyorum, ancak bu saatte ne dememi bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

    "Bir dönem aşk yaşadığı Rıza Kocaoğlu'nun yakın arkadaşı Zeynep Bastık'la birlikte olduğu" iddiası sorulan Subaşı, gülümsemekle yetindi.

  • 7


    Dolunay Soysert'in centilmen arkadaşı

    Oyuncu Dolunay Soysert, önceki akşam Asmalımescit Pera Palace'ta düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeğine katıldı. 
    Mekanı bir erkek arkadaşıyla terk eden Dolunay Soysert, ayaküstü soruları yanıtlayarak, "Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun" dedi.

    Soysert’in yanındaki erkek arkadaşı, ticari aracın kapısını açarak centilmenlik örneği sergiledi.

  • 8

    Vagner Love eşine çiçek aldı


    Sezon ortasında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü eşi Lucilene Pires'le birlikte kutladı. 
    Vagner Love, Etiler'deki Nusret Steakhouse'da eşi Lucilene Pires'le adeta şov yaptı. Mekan çıkışında gazetecilerin görüntü aldığını fark eden ikili, kapının önünde aşk tazeledi.

    Çiçekçilerden eşine gül alan Brezilyalı futbolcu, eşine sarıldı ve onu öptü.Beşiktaşlı golcü, gül aldığı çiçekçiye 50 TL vererek oradan ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız