Magazin turu (19 Ocak  2017)

Cem Yılmaz'dan Caner Erkin'e, Nil Karaibrahimgil'den Azra Akın'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa magazin haberleri...

Haberler 19.01.2017 - 16:31 Son Güncelleme : 19.01.2017 - 16:36

  • 1

    "Kafanıza göre yazın, takılın"


    Levent'teki evinin sokağında önceki gün elindeki çantasıyla objektiflere yansıyan Cem Yılmaz'ın, karşısında gazetecileri görünce yüzü düştü. Karşıya geçtikten sonra yönünü değiştirmeye çalışan ancak başarılı olamayınca yürümeye devam eden ünlü komedyen, gergin ve asabi haliyle dikkati çekti. Elindeki anahtarlığıyla tespih gibi oynayan cem Yılmaz, gazetecilerin soru sormalarına fırsat vermeden "Arkadaşlar ofisime doğru yürüyorum. Kafanıza göre yazın, takılın" diyerek, hızlı adımlarla gazetecilerin markajından uzaklaştı

  • 2

     ‘Her şey yolunda’

    Yeni yılın ilk günlerinde Roma’da dünya evine giren Caner Erkin-Şükran Ovalı çifti, önceki akşam Emirgan’da baş başa yemek yedi.
    Mekan çıkışı görüntülenen taze evliler, keyifli halleriyle dikkat çekti. İstanbul’da yapacakları düğünle ilgili soruları duymazdan gelen ikiliden yıldız futbolcu, “Hepinize teşekkür ederiz. Her şey yolunda” demekle yetindi.

  • 3

    'Keyif çatıyorum'

    Eski mankenlerden Elif Kramer, önceki gün City's AVM'de görüntülendi. City's AVM mahalle katında kahve keyfi yapan Elif Kramer, koltuğa uzanmış halde otururken gülerek, "Keyif çatıyorum" dedi. Elif Kramer, daha sonra modacı arkadaşı Tanju Babacan ile buluştu.

  • 4

    'Çağatay artık dostum'

    Aras Bulut İynemli, rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’u överek “Çağatay ile tanışıklığımız vardı ama şimdi çok iyi bir ikili olduk" dedi.

    Olanlar oldu filminin kadrosunda yer alan Bige Önal, gala gecesine sevgilisi Aras Bulut İynemli’yle el ele geldi. İçerde dizisinin Mert'i, 

    rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’u överek “Çağatay ile tanışıklığımız vardı ama şimdi çok iyi bir ikili olduk. Artık dostuz ve çok iyi gidiyoruz” diye konuştu.

  • 5

    'Yazı bekleyin'

    Nil Karaibrahimgil, Bebek’te bir kafede arkadaşlarıyla buluşup sohbet etti. Mekân çıkışı uzun montu ve şapkasıyla objektiflere takılan şarkıcı, yakında yeni bir albüm çıkaracağını açıkladı. Muhabirlerin, geçtiğimiz günlerde evinin balkonundan verdiği konseri hatırlatması üzerine ünlü popçu, “Bu havalarda balkonda konser olmaz. Yazı bekleyin” dedi.

  • 6
    Çocuk alışverişinde

    Tescilli güzel Azra Akın, önceki gün Akmerkez’deydi. Akın, “Amerika’dan arkadaşlarım geldi. Yerli marka kullanmayı seviyorlar. Ben de çocukları için alışverişe geldim” diye konuştu.
  • 7

    Didem Soydan'dan cevap yok


    Can Bonomo’dan ayrıldıktan sonra adı Arda Turan ile aşk dedikodularına karışan model Didem Soydan ile stil danışmanı Umut Eker, önceki gün Nişantaşı’ında objektiflere takıldı.
    Nişantaşı'nda Umut Eker ile birlikte görüntülenen Didem Soydan, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorular üzerine sessiz kalmayı tercih etti.

  • 8

    Patron ‘indirim’ istiyor


    Yasemin Özilhan, Etiler’deki mağazasında görüntülendi. Çocuk giyimi üzerine iş hayatına atılan iş kadını, mağazayı teftişe çıktı. Bu kez kendi elleriyle indirim yazılarını reyonlara yapıştıran Özilhan,çalışanlardan da bilgi aldı.

  • 9
    'Demet’e yer kalmadı'

    Ata Demirer’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü oynadığı, ‘Olanlar Oldu’ filminin galası önceki gece Kanyon AVM’de yapıldı. Filmin kadın başrol oyuncuları Tuvana Türkay ile Seda Güven şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Filmde erkek ve kadın iki karakteri canlandıran Demirer, Döndü karakteri için “Bu karakterde Demet Akbağ’ın da katkısı var. Yıllar önce beraber aramızda yapmaya başlamıştık. Ben filmdeki kadın rolünü de oynayınca Demet Akbağ’a yer kalmadı. Artık bir sonraki filmde olacak” dedi.
  • 10
    'Doğumda eşim yanımda olsun'
    Hamileliğinde 6,5 ayı geride bırakan oyuncu Başak Sayan, önceki gün Akmerkez'deydi.İkiz bebek annesi olmaya hazırlanan Başak Sayan, çocuk mağazalarını gezip ikizleri için alışveriş yaptı. Hamileliği sürecinde 3 kilo aldığını söyleyen oyuncu, "Çok kilo almadım. Sadece üç kilo aldım" diyerek rahat bir hamilelik geçirdiğini söyledi. Doğumun nerede olacağını bilmediğini belirten Başak Sayan, "Eşimin işi yurtdışında olduğu için kararsızım. Yanımda olmasını istiyorum ama o anki durum neyi gösterir bilemiyorum. Tek söyleyeceğim şey eşim yanımda olsun. Bu yüzden çok kararsızım" şeklinde konuştu.
  • 11

    'Sağlık durumum çok iyi'


    'Poyraz Karayel’ dizisinin uzatmalı aşıkları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, önceki gece Armutlu’da bir mekandan akşam yemeği yedi.
    Son günlerde İlker Kaleli’nin kulağındanki kristal kayması ve kısa süre sonra evlerini su basması ile ilgili ilk kez konuşan ünlü çift, “Çıkan haberler abartılıyor” demekle yetindi. İlker Kaleli, "Sağlık durumum çok iyi. Küçük bir rahatsızlık yaşadım ama şimdi çok iyiyim. Evde de çok büyük bir sorun yok, çok iyi ve mutluyuz" diyerek aracına yöneldi.

  • 12

    'Hanımın arabasıyla geziyoruz'

    Şarkıcı Berkay, eşi Özlem Şahin ie birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yakalandı.

    Mutfak alışverişi yapan Berkay-Özlem Şahin çifti, alışveriş sonrası baş başa akşam yemeği yedi. Aldıkları mutfak eşyalarını aracına yerleştiren Berkay, ''Arkadaşlar bu aralar hanımın arabasıyla geziyoruz. Patron Özlem, o nereye isterse oraya gidiyoruz" dedi.

  • 13

    'Mutsuzum'

    Oyuncu İnci Türkay, önceki gün annesi ile Akmerkez'de görüntülendi. İnci Türkay, ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı mutsuzluğunu dile getirdi. Türkay, "İnsan dışarı çıkmaktan korkar oldu. Kitap evine geldim, birkaç bir şey alıp eve döneceğim" dedi. Sevgilisi Atilla Saral'ın Kaz Dağları'ndaki evinde olduğunu söyleyen oyuncu, "Bende ara ara yanına gidip geliyorum" dedikten sonra AVM'den ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız