Magazin turu (21 Kasım)

Asena Atalay'dan Neslihan Atagül'e,  Açelya Topaloğlu'ndan Irmak Ünal'a hangi ünlü nerede görüldü, ne yapıyordu? Kısa magazin haberleri

Haberler 21.11.2016 - 12:09

  • 1
    'KIZA KIZA TAKILDIK'

    Asena Atalay ve Hepsi grubundan Cemre Kemer, Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Atalay, “Kız kıza eğlendik ve şimdi eve dinlenmeye gidiyoruz” dedi.
  • 2

    YENİ YAŞINI DOSTLARIYLA KUTLADI


    Son dönemde BKM'nin iddialı tiyatro projesi "Kadınlar, Filler ve Saireler..."deki performansı ile adından söz ettiren Açelya Topaloğlu önceki gece yeni yaşını dostlarıyla kutladı. Şişhane'deki Nan Şişhane isimli mekanda toplanan grup, Açelya Topaloğlu'nun doğum günü için
    biraraya geldi. Yemeğin ardından sürpriz pastasını üfleyen Topaloğlu 30 yaşına girdi. Serenay Aktaş, Deniz Baysal, Yeşim Dalgıçer, Hakkan Ummak, Mert Carım gibi oyuncu ve müzisyen arkadaşlarının yalnız bırakmadığı organizasyonda buluştu. Ailesi İzmir'de yaşadığı için yanında olamadığını belirten Açelya Topaloğlu'nu ikinci ailem dediği menajerlik şirketi ekibi ve menajeri Asiye Kocaman'da yalnız bırakmadı.



  • 3

    'BENİM ASLANIM YANIMDA'

    Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, geçtiğimiz akşam Karaköy Bej’deydi. Çift, soruları yanıtladı. “En büyük merakım aslana sarılmak demişsiniz” diyen muhabirlere Atagül, “Benim aslanım yanımda, işte sarılıyor” dedi.

  • 4
    "TARİH BELLİ DEĞİL"

    Oyuncu Irmak Ünal, önceki gün kızı Kayla ve yakın bir arkadaşıyla Akmerkez'de görüntülendi.
    Bale sonrası Akmerkez'de bulunan bir restorana geldiklerini söyleyen Irmak Ünal ile kızı Kayla, objektiflere poz verdi. Kardeşi Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstleneceği ve babası Cihan Ünal ile kamera karşısına geçecek olan Irmak Ünal'a, filmin başlayacağı tarih sorulunca, "Öyle bir şeyler var, ama tarihi henüz belli değil. Şimdilik sadece proje aşamasında" dedi.
  • 5
    BEBEK GÖRÜNDÜ

    İkinci çocuğuna hamile olduğu için ‘Yeter’ dizisinden ayrılan Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay’la alışverişte görüntülendi. Doğacak bebekleri için giyim mağazalarını dolaşan çift, daha sonra bir restorana geçerek akşam yemeği yedi. Karahan’ın göbeğinin iyice belirginleşmesi dikkat çekti.


  • 6
    ÇOCUKLAR ŞEYDA'YA EMANET

    Şeyda Çoşkun, önceki gün oğlu Arat ve kardeşi Tuğba Çoşkun'un oğlu Ali Sadi Erbil'le Bebek'te görüntülendi. Haftasonunu oğlu ve yeğenine ayıran Şeyda Çoşkun, çocukluğuna geri döndü.

    İki kuzen aralarında top oynarken, Arat'ın "Gol, gol, gol" diye bağırması Çoşkun'u dakikalarca güldürdü. Oğlu ve yeğeninin futbol maçına katılan yaşam koçu, renkli görüntülere sebep oldu.
  • 7

    BAŞBAŞA AKŞAM YEMEĞİ

    Begüm Kütük ile karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Birlikte geldikleri Zorlu AVM'de Morini Cafe'ye geçen Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti, burada başbaşa güzel bir akşam yemeği yeyip sohbet etti.  Yemeğin ardından kısa bir alışveriş turu yapan ikili, bir mağazaya girerek kışlık ürünleri inceledi.

  • 8

    TEFTİŞTE

    Yasemin Özilhan, önceki gün Akmerkez’deydi. Sahibi olduğu çocuk mağazası çıkışı görüntülenen Özilhan, şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti. Muhabirlere takılan Özilhan, “Teftişte mi yazacaksınız” diye espri yaptı.

  • 9

    HALDUN DORMEN'DEN TAM NOT

    İki haftada bir milyon dokuz bin 818 kişi tarafından izlenen 'Dağ 2'yi Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Şahin'i canlandıran oyuncu Atılgan Gümüş, usta tiyatrocu Haldun Dormen'le birlikte filmi izledi.  Cevahir Cinemaximum sinemalarında filmi izleyen Atılgan Gümüş ve Haldun Dormen izleyicilerinde yorumlarına kulak verdi. Usta tiyatrocu, çok güzel ve başarılı gerçeği yansıtan bir film izlediğini söyledi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız