Magazin turu (8 Eylül 2016)

Barış Arduç'tan Şükran Ovalı'ya, Hülya Avşar'dan Serdar Ortaç'a hangi ünlü nerede görüntülendi, ne yapıyordu? Kısa kısa magazin haberleri...

Haberler 08.09.2016 - 14:37

  • 1

    HAVUZ PARTİSİ

    Berkay-Özlem Ada Şahin çifti düğüne katılmak için Bodrum‘a gelen konuklarına teşekkür için havuz ve barbekü Mangal partisi düzenledi.

    Çifti parti de Cansu & Fettah Can, Cenk Öztanık, Ercan Saatci, Ferman Toprak, Hakan Altun, Murat Dalkılıç, Merve Boluğur, Özgür Aras, Polat Yağcı, Seren Serengil, Sinan Akcil, Suadiye, Tugay Kerimoğlu ve Yonca Evcimik yalnız bırakmadı.

    Çift balayını, Berkay‘ın konser takviminin yoğunluğundan dolayı bayram tatilinin hemen arkasından bir hafta Los Angeles’da yapacaklar…

  • 2

    ROMA YOLCUSU

    Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un rol aldığı dizisinin ekibi, yeni sezon tanıtım çekimleri için Roma’ya gitti.

    Dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç havalimanında objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Arduç, yurt dışında oyunculuk yapabileceğinin sinyalini verdi: "Hangi coğrafyada olursa olsun, iyi iş varsa seve seve mesleğimi yaparım."
  • 3

    İLK KEZ EL ELE

    Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin ile oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yakalandı.

    İstanbul Morini Cafe'de başbaşa akşam yemeği yiyen ikili, yemeğin ardından alışveriş yaptı. 

    Erkin ile Ovalı'nın, ilk kez objektiflerede el ele poz vermiş olmesi dikkati çekti.
  • 4

    SPOR ZAMANI

    ‘Rising Star Türkiye’ yarışmasının jüri üyelerinden Emina Sandal, boş zamanlarında spor salonundan çıkmıyor.

    Formunu korumak için battling - rope egzersizi yapan şarkıcı, videosunu Instagram’dan paylaştı. Görüntünün altına “Bugün spor kolay değildi” mesajını yazan Sandal’ın performansı beğeni aldı.
  • 5

    "YURTDIŞINA ÇIKACAĞIM"

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tatiline devam eden Hülya Avşar, kendisini görüntüleyen gazetecilere el salladı. Motorsikletle gezintiye çıkan Avşar, uzaklaşmadan önce muhabirlerin yanına gelerek sohbet etti.


    52 yaşındaki Avşar. "Ayvalık’tayken motosikletle dolaşıyorum. Bayramı da burada geçireceğim ve ardından yurtdışına çıkacağım. Zehra’nın okulu için Londra’ya gideceğiz, biraz da orada kalacağım" dedi.

  • 6

    EGE'DE AŞK

    Bodrum tatiline Türkbükü'nde devam eden Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki gün denize girerken objektiflere yansıdı. 


    Eşinden önce denize giren ünlü popçu, soğuk olan suya girmekte zorlanan eşine yardımcı olarak centilmenliğini konuşturdu.

    Ortaç eşine 'bebeğim gel' diye seslenerek suya girmesine yardımcı oldu. Denizde birbirlerine sarılarak romantik dakikalar yaşayan ikili, Ege sularında aşk tazeledi. Meraklı bakışlara aldırmadan güneşin ve suyun tadını çıkardılar.

  • 7

    MUTLULUK POZU

    BKM yapımı 'El Değmemiş Aşk' adlı filmin galası önceki akşam Zorlu Center'da yapıldı. 9 Eylül'de seyirciyle buluşacak filmin başrol oyuncusu Begüm Kütük, geceye karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu'yla katıldı. Uzun süredir boşanacakları iddia edilen çift, gecede mutluluk pozu verdi.

  • 8

    "BİR OTURUŞTA İKİ İNEK"

    Oyuncu, sunucu ve manken İpek Tanrıyar, güzellik sırlarını açıkladı. Düzgün fiziğini düzenli spora ve pilatese borçlu olduğunu belirten Tanrıyar, cildi için de pahalı kremler yerine doğal yöntemleri tercih ettiğini belirtti. Özel bir diyet uygulamadığını belirten güzel manken “Çok iştahlı biriyim, bir oturuşta iki inek yiyebilirim” dedi.
  • 9

    CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

    Önceki akşam eşi Sibel Karakaşlı ile Cihangir’deki evinin önünde beklerken görüntülenen modacı Ferruh Karakaşlı  “Sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik. Mekândan çıkıp eve doğru yürürken yolda bir cüzdan bulduk. İçinde bin Euro ve bin dolar para ile kredi kartları vardı. Cüzdanın bir turiste ait olduğunu anladık” dedi.


    Uzun uğraşlar sonunda kayıp cüzdanın sahibine ulaşmayı başaran Karakaşlı, turist kadınla akşam saatlerinde evinin önünde buluştu.

    Cüzdanını Karakaşlı’dan teslim alan kadın, mutluluktan gözyaşı döktü ve teşekkür etti.

  • 10

    "BEN DE ONA SAYGI DUYUYORUM"

    Didem Soydan, biten ilişkilerinin ardından kendisi hakkında "Ona saygım sonsuz. Onu hâlâ seviyorum" diyen eski sevgilisi Can Bonomo için konuştu: "Bizi her zaman yan yana görebilirsiniz. Benim de ona saygım sonsuz."
  • 11

    "DİKKATLİ KULLAN"

    Ünlü teknik direktör Samet Aybaba, yönetmen kızı gülşen Aybaba ile Etiler'de buluşup yemek yedi. Aybaba, çıkışta aracına yönelen 29 yaşındaki kızına "Aman dikkatli kullan arabayı" diye tembihte bulundu.
  • 12

    CÜNEYT ARKIN 79 YAŞINDA

    Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, yeni yaşını geride bıraktığımız gün kutladı. Oğlu, torunları, eşi ve gelini ile objektiflere gülümseyen Arkın, yeni yaşına son derece mutlu bir şekilde girdi.

    Mutlu aile tablosunu sosyal medya hesabından paylaşan gelini Aslı Cüreklibatur, fotoğrafa, "Canımız babamız büyük dedemiz kahramanımıza mutlu yıllar" notunu düştü.
  • 13

    BABA -OĞUL GEZMELERDE

    Kasımpaşa forması giyen Aydın Yılmaz, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Aksel ile birlikte Bodrum tatili sonrası soluğu Aqua Florya AVM'de aldı. 

    Spor giyim tarzıyla dikkati çeken Yılmaz, Günaydın SteakHous'da yemek yedikten sonra  oğlu ile birlikte objektiflere mutluluk pozu vermeyi ihmal etmedi.

  • 14

    CAN VERDİ GEZMELERDE

    Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Can Verdi, önceki gün Soho House’dan esmer bir güzelle ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız