Magazin ve sanat turu (11 Ocak 2019)

11 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 11.01.2019 - 17:46

  • 1

    AYRILIĞIN NEDENİ LAUREN SANCHEZ Mİ?

    Dünyanın gözü Amazon’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı olan Jeff Bezos (54) ile eşi Mackenzie Bezos'un (48) boşanmasına çevrildi. 25 yıllık evliliğin ve olası rekor mal paylaşımın arkasında ise ihanet olduğu iddia edildi. Jeff Bezos'un eşini evli Lauren Sanchez (49) ile aldattığı konuşuluyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    KANSERE YENİK DÜŞTÜ

    Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    DNA ÖRNEĞİ İSTENDİ

    Amerikan polisi, tecavüzle suçlanan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun DNA örneğini istedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ŞEYMA SUBAŞI’NIN GÖRÜNTÜLENDİĞİ ÜNLÜ DJ KONUŞTU

    Şeyma Subaşı'nın Meksika'da yeni birlikteliğe yelken açtığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile kez konuştu. Guido, "İlişkiniz var mı?" sorusuna, "Her şeyi kadere bırakalım” diyerek yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    AYRILIK AÇIKLAMASI

    Türk yazar Metin Hara, Brezilyalı süper model sevgilisi Adriana Lima ile ayrıldığı iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    HADİSE: 'SENİNKİ GELİYOR DOĞAL DAVRAN' DEDİKLERİNDE BEN

    Hadise geçtiğimiz yaz aylarında çekilen bir karesini tbt olarak sosyal medyadan yayınladı. İşte geçtiğimiz yıla damga vuran ünlülerin tatil fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    BİR SUÇLAMA DAHA DÜŞTÜ

    ABD'nin Los Angeles kentinde federal mahkeme, Amerikalı aktris Ashley Judd'in Oscar ödüllü ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein'e yönelik cinsel taciz suçlamasını düşürdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 8

    "GEÇMİŞİMİ UNUTUN"

    Çocuk yıldız olarak üne kavuşan Lindsay Lohan, geçmişte karıştığı olayların unutulmasını istiyor. 2004 tarihli Mean Girls filmiyle Hollywood'un aranan isimleri arasına giren Lohan'ın adı; sonraki yıllarda pek çok skandala karışmıştı. Bugüne kadar defalarca rehabilitasyon merkezinde tedavi gören, uyuşturucu bulundurduğu için tutuklanan, ev hapsi verilen ve adı hırsızlık olayına karışan Lohan, sonunda ABD'yi terk edip Dubai'ye yerleşmişti. Altı yıldır hiçbir filmde rol almayan oyuncu "İnsanların beni yanlış tanıdığını düşünüyorum ve bu çok acıklı. Geçmişimi eleştirmeyi bırakın. Şimdi her şey çok farklı" diye konuştu. İşte 32 yaşına özel 32 fotoğrafla Lindsay Lohan...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 9

    EN ÇOK KİTAP OKUYAN İLLER BELLİ OLDU

    Kitap kategorisinin 2018 alışveriş trend verilerini açıklandı. Hepsiburada'nın verilerine göre; Türkiye’nin en çok kitap okuyan coğrafi bölgesi Marmara Bölgesi olurken onu sırasıyla İç Anadolu, Ege, Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi takip etti. İşte detaylar ve en çok okuyan iller...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    İLK BÜYÜK BEDEN MODEL ASHLEY GRAHAM'IN YENİ PROJESİ

    İlk büyük beden model Ashley Graham, NBC'de yayınlanan televizyon programına konuk oldu ve yeni projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    GERÇEKTE KİM OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ?

    Sinemada ve televizyonda izlenme rekorları kıran filmlerin / diziylerin kahramanları kostümlerini çıkartınca bambaşka biri oluyorlar. İşte kahramanların kostümlü ve kostümsüz halleri


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    HAKAN: MUHAFIZ BİR LİSTEDE DAHA ZİRVEDE

    Game of Thrones'un zirvede olduğu En popüler fantastik diziler kategorisinde 4. sıraya kadar yükselen Hakan: Muhafız (The Protector) bir listede daha üst sıraları zorluyor. Netflix'in 3. ve 4. sezon onayı alan Türk dizisi, En popüler bilim kurgu dizileri listesine girdi. İşte zirvedeki 25 yapım...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 13

    ROL İÇİN ÖZEL İSTEK

    Dünyaca ünlü oyuncu Natalie Portman, Vox Lux filminde rol alabilmesi için bir istekte bulundu. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    ÜNLÜLERİN EV HALLERİ

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Nurgül Yeşilçay evde çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "İÇİMİZDE BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRME İSTEĞİ VAR"

    İrem Gökbudak’ın hazırlayıp sunduğu NTV Radyo’nun Bizim Rock’çılar programında bu hafta Türkiye’nin efsane rock gruplarından Kargo vardı. Grup tam kadro; vokalist Altay Oktar, gitarist Selim Öztürk, baterist Burak Karataş ve bas gitarist Mehmet Şenol Şişli grubun hikayesini ve kendi müzik yolculuklarını anlattılar. Ayrıca programda, Mazi Kalbimde Yaradır, Söyle, Kalamış Parkı, Boğaziçi ve Böyle Daha Güzelsin parçalarını çaldılar.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ALICE'İN KRALİÇESİ EZGİ MOLA

    Ezgi Mola, Alice Harikalar Diyarında müzikalinde canlandıracağı karakterin kostümlü fotoğrafını yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

    Marvel ve Netflix iş birliği olan The Punisher’ın 18 Ocak’ta yayınlanacak 2. sezonundan yeni fragman

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    OSMANLI DÖNEMİ'NİN MÜZİK ARŞİVİ ERİŞİME AÇILDI

    Osmanlı Dönemi Müziği Multimedya Arşiv Arama ve Karşılaştırma portalı kullanma açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    EYYUBİ SULTANI SÜLEYMAN HAN'A AİT MEZAR BULUNDU

    Ilısu Barajı ve HES Projesi kapsamında Hasankeyf'teki tarihi ile kültürel varlıkların taşınması ve yerinde korunması çalışmalarında Eyyubi Sultanı Süleyman Han'a ait mezar ortaya çıkarıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 20

    GECE YOLCULARI'NDAN YENİ PROJE

    Türkiye’nin en sevilen gruplarından Gece Yolcuları, Baba Şarkılar adlı sahne projeleriyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    IMDB'DEN YENİ YAYIN PLATFORMU

    ABD merkezli Amazon'un film ve dizi veri tabanı internet sitesi IMDb, Freedive isminde bir yayın servisi oluşturacağını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    SADRİ ALIŞIK ANILIYOR

    Kötü adam karakterlerine getirdiği sevimli ve aykırı yorumuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Öztürk Serengil, vefatının 20. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 23

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Azra Akın bebeklik fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Akın'ın bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 24

    OSMANLI'DAN GÜNÜMÜZE KIŞ AYLARININ ISITAN LEZZETİ

    Osmanlı'dan günümüze geleneksel damak tadına hitap eden salep içeceği, vücut sıcaklığını artırması, hoş kokusu ve şifa özelliğiyle soğuk kış günlerinin vazgeçilmezlerinden.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    AMAZONLAR LAHDİ SERGİLENİYOR (KADIN SAVAŞÇILARIN MÜCADELESİ)

    Üzerinde Grek askerleri ile Amazon kadın savaşçıların mücadelesini anlatan figürlerin bulunduğu Amazonlar Lahdi, Kütahya Arkeoloji Müzesi'nde sergileniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    DENİZ ÇAKIR İFADE VERDİ

    Başörtülü kızlara bir AVM'de hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi. Çakır ifadesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Suçlamalar benim bugüne kadar ki duruşuma ters ve hiç yakışık almıyor. Bir sanatçı bir kadını 'başörtülü, başörtüsüz' diye ayırmaz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film sinemaseverlerle buluştu. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız