Magazin ve sanat turu (11 Şubat 2021) 

11 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 11.02.2021 - 17:44 Son Güncelleme : 11.02.2021 - 17:50

  • 1

    Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'den erken Sevgililer Günü kutlaması


    Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez aldatma ve ayrılık iddialarına inat erken Sevgililer Günü kutlamasıyla gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 2

    Yeşilçam ustası Nuri Alço hacker kurbanı

    Dolandırıcıların hedefi olan Nuri Alço ve sosyal medya hesabı hacklenen Nuri Alço'nun takipçileri dolandırıldı. Alço yaptığı açıklamada, "Herkes çok dikkatli olsun. Beni tanıyan insanlar sakın böyle bir şeye inanıp ödeme yapmasınlar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Rihanna'nın moda markası Fenty kapanıyor


    Forbes'un müzik dünyasının en çok kazanan kadın sanatçıları listesinde zirvede yer alan Rihanna'nın moda alanında kendi markasıyla sürdürdüğü girimşimcilik örneği yara aldı. Compassion in Fashion (Modada Merhamet) ödüllü Fenty, Avrupa'da kapılarını kapatma kararı aldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    İspanya devlet televizyonunda kraliyet polemiği

    Devlet televizyonunda İspanya Kraliyet Ailesi'yle ilgili hatalı alt yazı, polemiklere neden oldu ve sorumluları işinden etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Hüner Coşkuner’in son şarkısı ortaya çıktı


    Geçtiğimiz perşembe hayatını kaybeden Hüner Coşkuner’in son şarkısı ortaya çıktı. Ne boşmuş dünya malı sözleriyle dikkat çeken şarkıyı Coşkuner’le çalışan orkestra şefi Onur Özelçağlayan anlattı

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Barack Obama'nın ayakkabısı açık artırmada

    ABD'nin eski başkanı Barack Obama için özel olarak tasarlanan ayakkabı açık artırmaya çıkıyor. Ayakkabının yaklaşık 180 bin liraya alıcı bulması hedefleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    93. Oscar Ödülleri töreni aynı anda birçok yerde düzenlenecekCorona virüs pandemisi nedeniyle iki ay ertelenen 93. Oscar Ödülleri töreni Los Angeles'deki Dolby Theatre ve birçok farklı noktada aynı anda yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Jessica Alba: Babam kanseri yenmek üzere

    Yıldız oyuncu Jessica Alba, babası Mark Alba'nın tiroid kanserine yakalandığını duyurdu. Alba, babasının iyiye giden tedavinin bir parçası olarak radyoterapi gördüğünü ve kanseri yenmek üzere olduğunu ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Donald Trump'ın avukatı Stormy Daniels'tan özür diledi


    Donald Trump ile ilişkisi deşifre olduktan sonra uzun süre hukuk mücadelesi veren Stormy Daniels, ABD eski Başkanı'nın avukatıyla yüzleşti. Trump'ın avukatı Michael Cohen, Daniels'tan özür diledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    17 bin yıllık müzik aleti bulundu: Mükemmele yakın ses çıkarıyor

    Fransa’da yaklaşık 80 yıldır bir müzede tutulan deniz kabuğunun yeniden incelenmesi, onun türünün en eski üflemeli çalgısı olduğunu gösterdi. Araştırmacılar, 17 bin yaşında olduğu belirtilen müzik aletinin mükemmele yakın notalar verdiğini ifade ederek, keşfin Taş Devri insanlarının kültürüne dair bilinmeyenleri ortaya çıkardığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Justin Bieber'ın tekerlekli sarayı sokaklarda ilgi odağı oldu


    Geçen hafta eşi Hailey Baldwin Bieber ile çıktığı gece gezmesinde fütüristik Rolls Royce'u ile bütün bakışları üzerinde toplayan Justin Bieber, bu kez ise kelimenin tam anlamıyla tekerlekli bir saray olan tur otobüsüyle Los Angeles sokaklarında ilgi odağı oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Fotoğraflarla Whitney Houston

    Onlarca unutulmaz şarkıya sesiyle hayat veren Whitney Houston hayata veda edeli 9 yıl oldu. Los Angeles kentindeki Beverly Hilton otelinde ölü bulunan Whitney Houston'ın hayatına fotoğraflarla kısa bir bakış.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Fransa'da müze polemiği


    Corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 80 bini geçtiği Fransa'da müzelerin açılması tartışılıyor. Belediye Başkanı Louis Aliot, yasağa rağmen müzeleri açacağını duyurdu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    2020 'Yılın Doğa Fotoğrafları' belli oldu

    İngiltere Doğa Tarihi Müzesi, 2020'nin doğa fotoğraflarını belirledi. Birincilik, Avustralya'daki orman yangınlarına ait bir drone fotoğrafına verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Bergama ünlü modacı Lira Allairova'nın tasarımlarına ilham kaynağı oldu

    Açık hava müzesi olan Bergama'yı geçtiğimiz yıl ocak ayında ailesiyle birlikte ziyaret eden Tatar asıllı Rus modacı ve stilist Lira Allairova, ziyaretten oldukça etkilenmesi üzerine tasarladığı özel bir koleksiyonuna “Bergama” ismini verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Yeşilçam oyuncusu Nur İncegül hayatını kaybetti

    Oyuncu Nur İncegül 77 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Baktriya hazinesi Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda sergileniyor


    Afganistan Kültür Bakanlığı düzenlediği basın toplantısında, paha biçilemeyen ve 21 bin 145 saf altın parçadan oluşan antik Baktriya hazinesinin Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda sergileneceğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    The Last of Us dizisinde Ellie karakterini Bella Ramsey canlandıracak

    HBO yapımı The Last of Us dizisinin başrolünde yer alacak ilk isim belli oldu. Oyunun merkezindeki iki ana karakterden biri olan Ellie’yi canlandırması için Game of Thrones ile çıkış yapan Bella Ramsey ile anlaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Disney, Blue Sky Stüdyosu’nu kapatıyor

    Disney, corona virüsün film sektöründe neden olduğu maddi çöküş nedeniyle Buz Devri (Ice Age) serisinin arkasındaki stüdyo olan Blue Sky'ı kapatmak kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Menajerimi Ara 25. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 21

    3 bin 500 yıllık Pedasa Antik Kenti'ni talan ettiler

    Bodrum'daki 3 bin 500 yıllık Pedasa Antik Kenti defineciler tarafından talan edildi. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarında ortaya çıkan defineciler, zengin bir tarihe sahip olan antik kentte her taşın altına bakarak tarihi yapılara zarar verdiler.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Keanu Reeves'in motosikletçi sohbeti

    Malibu'da objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Keanu Reeves, bir grup motosikletçi ile uzun bir sohbete daldı. Reeves'in neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Coğrafi işarette rekor

    Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı (YÜCİTA) Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, 2020 yılında 162 yöresel ürün için alınan coğrafi işaret tesciliyle 2017'deki 117 tescil rekorunun geçildiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    En iyi Jennifer Aniston filmleri


    80'lerde kariyerine küçük rollerle başlayan, daha sonra televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi Friends'teki Rachel Green rolüyle dünya çapında üne kavuşan Jennifer Aniston bugün (11 Şubat 2021) 52. doğum gününü kutluyor. Forbes tarafından dünyanın en zengin ünlüleri listesinde 10. sırada gösterilen (2007) kariyerine Altın Küre ve bir de Emmy Ödülü sığdıran Aniston'ın bugüne kadar rol aldığı filmleri ve dizileri sizin için derledik...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Tarihi 'parfüm şişeleri' ilk kez sergileniyor

    Milattan önce 5. ve 6. yüzyıllarda sanatçıların eşsiz resimleriyle süslediği parfüm şişeleri, İzmir Arkeoloji Müzesi'nde ilk kez ziyaretçilerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Bursa'nın kestane şekerine coğrafi işaret tescili

    Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT), "Bursa kestane şekeri"ni coğrafi işaret olarak tescil etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Günlük burç yorumları - 11 Şubat Salı (Kova Burcunda Yeniay)

    Kendimizi çok daha özgür, artık istediğimiz alanlarda çalışıp, dilediğimiz biçimde yaşama istediğimiz bizi sarıp sarmalayabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 28

    Gastronomi kenti Hatay, yöresel ürünlerini tescilliyor


    Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESO) tarafından gastronomi kenti seçilen Hatay, coğrafi işaret alma potansiyeli olan ürünlerini tek tek tescilliyor. Bugüne kadar kentte, Antakya peynirli künefesi, Antakya sürkü (çökeleği), Antakya küflü sürkü (çökeleği), Antakya kağıt kebabı, Antakya tuzlu yoğurdu ve tüketilen gıdaların yanı sıra sahne sanatlarında kullanılan, üflemeli bir çalgı türü olan Samandağ neyi de coğrafi işareti alınarak tescillendi. Kentte, tescil aşamasında olan beş yöresel ürün daha bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 29

    "Maske/Çağrışımlar" sergisi Fişekhane'de

    Çağdaş İstanbul Vakfı ve Baksı Müzesi iş birliğiyle "Maske/Çağrışımlar" sergisi Baksı Müzesi'nden sonra Büyükyalı Fişekhane'de yer alan Cocoon'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız