Magazin ve sanat turu (14 Aralık 2020) 

14 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 14.12.2020 - 17:27

  • 1

    Diagne eğitim gördüğü okulu yeniledi

    Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne Senegal'de eğitim gördüğü okulun masraflarını üstlenerek yeniletti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    George Clooney: Boris Johnson'a teşekkür notu ve tarak göndereceğim

    George Clooney, 'Elgin Mermerleri'nin Yunanistan'a iadesini talep edince Başbakan Boris Johnson'ın kendisini Nazi lideri Adolf Hitler'e benzetmesinin evliliğinde oynadığı rolü anlattı. Clooney "Ona teşekkür notu ve tarak göndereceğim" esprisini yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Şarkıcı FKA Twigs eski sevgilisini suçladı: Bana hastalık bulaştırdı

    Şarkıcı FKA Twigs eski sevgilisi Shia LaBeouf hakkında konuştu. Yıldız şarkıcı, LaBeouf hakkında kendisine cinsel istismarda bulunup şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı. FKA Twigs, LaBeouf'un kendisine bilerek cinsel hastalık bulaştırdığını da iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Kraliçe Elizabeth Noel konuşmasını Brexit anlaşması tamamlanana kadar erteledi

    İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, her yıl geleneksel olarak aralık ayında içinde bulunduğumuz günlerde kaydettiği Noel konuşmasını bu yıl erteledi. Kraliçe’nin yeni yıl mesajı için müzakerelerin sürdürüldüğü Brexit anlaşmasının sonuca ulaştırılmasını beklediği öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Offset'ten Snoop Dogg'a yanıt: Erkekler kadınların işine burnunu sokmamalı

    Cardi B'nin eşi Offset, Snoop Dogg'un eşine yaptığı eleştrilee yanıt verdi. Offset, "Erkekler kadınların işine burnunu sokmamalı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Donald Trump ve Melania Trump'ın Beyaz Saray sonrası adresi belli oldu

    Beyaz Saray'ı Biden çiftine bırakacak olan Donald Trump ve Melania Trump'ı taşınacağı yeni adres belli oldu. ABD basını, Trump çiftinin oğulları Barron'u 35 bin 150 dolarlık (yaklaşık 275 bin TL) özel okula yazdırdığını yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oldu

    Son olarak Babil dizisinde rol alan oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Time'a göre 2020'nin en iyi K-pop şarkıları ve albümleri

    Bu yıl K-pop müziğinin medyadaki yayılımı ivme kazandı. Güney Kore müziği, romanlara, belgesellere, podcast’lere konu oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını müzik endüstrisini derinden etkilese de K-pop müziği gerek nitelik gerekse de kalite açısından düşüşe geçmedi. Pek çok K-pop sanatçısı ya da grubu en iyi çalışmalarını üretmeye devam etti. Time dergisi, K-pop yıldızlarının 2020 yılı içinde ürettikleri şarkılar ve albümlerin en dikkat çekenlerini bir araya getirdi. İşte 2020’ye damga vuran 10 K-pop şarkısı ve albümü...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Meghan Markle bebeğini düşürdüğünü açıkladıktan sonra ilk kez kamera karşısında

    Geçen ay ikinci kez hamile kaldığını ve bebeğini düşürdüğünü açıklayan Meghan Markle, uzun zaman sonra ilk kez kameraların karşısına geçerek salgın döneminin 'sessiz kahramanları' olarak nitelendirdiği kilit noktalarda görev alanlar ve gönüllülere övgüler yağdırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Rock müziğin efsanelerinden Erkut Taçkın hayatını kaybetti

    Türk Rock müziğinin ilk temsilcilerinden Erkut Taçkın, yaşamını yitirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Gucci'nin 5 bin liralık "ters" gözlüğü alay konusu oldu

    İtalyan moda devi Gucci, yeni tasarladığı "ters" gözlüğünü 755 dolara (yaklaşık 5 bin TL) satınca sosyal medyada alay konusu oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Matt Smith: Ejderhaları uçurmayı dört gözle bekliyorum

    Game of Thrones'un öncesini konu alacak House of the Dragon dizisinde rol alacak olan Matt Smith proje hakkında konuştu. Smith, "Ejderhaları uçurmayı dört gözle bekliyorum" diyerek heyecanını dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Ünlü şarkıcı Cody Simpson olimpiyatlara hazırlanıyor

    Yüzme kariyerini 13 yaşında şampiyon olarak bitirerek şarkıcı olan Cody Simpson, olimpiyat yarışlarına katılacağını açıkladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Oyuncu Fadik Sevin Atasoy babası Sönmez Atasoy'u anlattı: Geçirdiğimiz sessiz günleri özlüyorum

    Tiyatroya olan tutkusuyla pek çok oyunda yazar, yönetmen, oyuncu olarak imzası bulunan ve daha çok "Kurtlar Vadisi" dizisinde canlandırdığı "Halo Dayı" karakteriyle tanınan Sönmez Atasoy'un vefatının üzerinden 9 yıl geçti. Onun yolundan giderek oyunculuğa adım atan ve başarılı işlerle adından söz ettiren Fadik Sevin Atasoy, en büyük destekçisi olan babasını anlattı. Oyuncu Atasoy, babasının en çok özlediği özelliklerine de değinerek, "Biz işimiz gücümüz olsa bile pazar günleri buluşurduk mutlaka. Benim o eski evim böyle eski İstanbul'a bakardı. Babam suluboya tablo yapmayı çok severdi. Her zaman büyük bir defteri vardı. Bir de suluboya kutusu vardı. Arada ben gittiğimde yurt dışından ona getirirdim böyle suluboya şeyleri. En büyük keyfimiz yan yana oturup çayımızı koyup o bir yandan suluboya yapardı, ben bir yandan kitabımı okurdum. Sanırım onun pazarlarının sessizliğini özlüyorum" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Earth Photo 2020 doğa fotoğrafları yarışmasının kazananları belli oldu

    Coğrafya ile ilgili bilim dallarının gelişmesi amacıyla kurulan Kraliyet Coğrafya Topluluğu ve ormanlar ile doğal yaşamın korunması için çalışan Forestry England’ın düzenlediği Earth Photo 2020 doğa fotoğrafları yarışmasının kazananları belli oldu. Uluslararası yarışma, doğal dünya, onun sakinleri ve ikisine yönelik davranışımız hakkında hikayeler anlatarak çevre hakkında tartışmayı teşvik etmeyi amaçlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir birlikte mi?

    Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir'in paylaştığı fotoğraf sonrası ikilinin birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Mimar Sinan’ın 441 yıllık eseri açılmak için gün sayıyor

    Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan, Mimar Sinan’ın önemli eserlerinden 441 yıllık Yeni Cuma Camii’nin restorasyon çalışması devam ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Dünyaca ünlü İngiliz casus romanları yazarı John le Carre hayatını kaybetti

    Eserleri Türkçede de yayınlanan ve ülkemizde geniş bir okuyucu kitlesi bulunan dünyaca ünlü casusluk romanları yazarı John le Carre, 89 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Uyuşturucuyu Don Kişot kitaplarına  emdirdiler

    İstanbul'da kargo merkezine düzenlenen operasyonda Don Kişot ve Köle Isaura kitaplarına emdirilmiş 4 kilo 212 gram kokain ele geçirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    1500 yıllık Nuhrut Kilisesi restore edilmeyi bekliyor

    Şanlıurfa’da Doğu Roma İmparatorluğu döneminde inşa edilen Nuhrut Kilisesi, 1500 yıldır yıkılmamak için zamana direniyor. Bölge sakinleri kilisenin restore edilip turizme kazandırılmasını istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    MasterChef'te kim elendi? (MasterChef Sefa kimdir?)

    MasterChef Türkiye'de dün eleme heyecanı yaşandı. Haftanın takımları 3'er kişiden oluştu ve takımlar son kez karşı karşıya geldi. MasterChef eleme potasına Sefa, Uğur ve Barbaros girdi. Elenen ismin kesinleşmesiyle beraber ilk 5'e kalan yarışmacılar belli oldu. İşte MasterChef'te elenen isim ve yarışmadan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Usta oyuncu Mete Yavaşoğlu hayatını kaybetti

    Sinema ve dizi oyuncusu Mete Yavaşoğlu hayata veda etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Wonder Woman 1984 filminin HBO Max yayın tarihi açıklandı

    Gal Gadot'nun başrolde yer aldığı Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984, HBO Max'te 25 Aralık'ta yayına girecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Menajerimi Ara 17. bölüm ön izleme

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 17. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 25

    Güneş tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek? (14-20 Aralık 2020 | Haftalık burç yorumları)

    Tarihin adeta yeniden yazıldığı bir haftaya Yay burcundaki Güneş tutulması ile adım atıyoruz. Geçmişten getirdiklerimizi temsil eden Güney Ay düğümü üzerindeki tutulma haritasında Yengeç yükseliyor. Demek ayağımıza takılan ailevi değerlerden artık kopmamız gerektiğini ve yeni bir düzene, ateşin cesur ve atak enerjisiyle adım atmamızı vurguluyor. Bu görünümü destekleyen Koç burcundaki mücadeleci, lider ruhlu Mars ve Yay burcundaki iletişim gezegeni Merkür ile Yeni Ay’daki Güneş tutulmasıyla hayatımızda pek çok şey biterken, yenilikler başlayacak. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları..

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız