Magazin ve sanat turu (16 Ekim 2020)  

16 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 16.10.2020 - 17:12

  • 1

    Pozitif çıkan Cristiano Ronaldo için bakanlıktan açıklama: Protokolü ihlal etti

    Corona virüs testi pozitif çıkan ve ardından özel uçakla İtalya'ya uçan Cristiano Ronaldo karantinayı delmekle suçlandı. Yetkililerden peş peşe Ronaldo açıklaması gelirken yıldz futbolcu salgın kapsamında yaptığı ihlaller ve uymadığı kurallar sebebiyle hakim karşısına çıkabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Kraliçe II. Elizabeth 7 aylık karantinadan çıktı

    Corona virüs salgını nedeniyle görevlerini dijital ortamda sürdürer Kraliçe II. Elizabeth, yedi ay sonra ilk resmi görevine fiziksel olarak katıldı. Kraliçe'nin maste takmaması dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Halil Sezai'nin avukatları: Silahla kasten yaralama suçunun işlenmediği kesinleşti, tahliyesini bekliyoruz

    Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan sanatçı Halil Sezai ile ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Sanatçının avukatları, "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapor ile tutukluluğa sebep olan 'silahla kasten yaralama' suçunun işlenmediği kesinlik kazanmıştır" açıklamasında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kate Middleton ile Meghan Markle'ın zirve yarışı

    Yapılan bir araştırmaya göre internette kıyafetleri ve giyim tarzıyla ilgili en çok arama yapılan kişi İngiltere Kraliyet Üyesi Kate Middleton oldu. Middleton'ı geçtiğimiz dönemde eşi Prens Harry ile birlikte aileden ayrılarak ABD'ye yerleşen Meghan Markle takip etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in dekolteli pozu tartışma yarattı

    Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bir moda dergisi için verdiği göğüs dekolteli pozu sosyal medyada tartışma konusu oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin bebeğinin ismi Lalin oldu

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin bebeğinin isminin Lalin olacağı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Borsaya açılan ilk fenomen: Chiara Ferragni

    Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla 21,5 milyon takipçiye ulaşan ve geçen yıl 31 milyon euro gelir elde eden İtalyan Chiara Ferragni, borsaya açılmaya hazırlanıyor. Bu adım, reklam dünyasında giderek ağırlıkları artan influencer'lar için bir ilk olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Geçtiğimiz aya damga vuran isimler açıklandı

    Eylül ayında magazin dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri ve medyada geniş yer bulan magazin olayları belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) medya raporuna göre, geçtiğimiz ay en çok konuşulan isim, komşusunu darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Halil Sezai Paracıkoğlu oldu. Halil Sezai'yi Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz takip etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Menajerimi Ara'da Feyyaz Yiğit'in kan fobisi

    Star TV'nin bu sezon beğeniyle takip edilen projesi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden, canlandırdığı ikonik karakterlerle adını hafızalara kazıyan Feyyaz Yiğit’in yer aldığı bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Lily James: Keşke kız arkadaşlarımla daha fazla takılsaydım

    Ergenlik döneminde erkeklere çok takıntılı olduğunu ifade eden oyuncu Lily James, konuyla ilgili "Keşke kız arkadaşlarımla daha fazla takılsaydım" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp: Siyah İnci'nin Laneti'ni batıracağım düşünüyorlardı

    Karayıp Korsanları'nın (Pirates of the Caribbean) Jack Sparrow'u Johnny Depp, gişede hayal kırıklığı yaratacağı düşünülürken 654 milyon dolar hasılata ulaşan Siyah İnci'nin Laneti'nin (The Curse of the Black Pearl) çekimleri sırasında yapımcıların sarhoş olduğundan şüphelendiklerini ve filmi batırmasından korktuklarını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in evinde yangın paniği

    Karantina döneminde orman içinde bir eve yerleşen Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, talihsiz bir olay yaşadı. Eser Yenenler evdeki şömineyi yakmaya çalışırken yangın çıktı. İkinci bebeğine hamile olan Berfu Yenenler, Kuzey'i alıp bahçeye koştu. Aile, üç saat boyunca ecel terleri döktü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Sharon Stone: Erkeklerle kadınlar aynı yerde değil

    Bir dönem kendisini sosyal medya uygulamalarına kaptırdığını açıklayan Sharon Stone, flörtleşmekten bıktığını ifade ederek, "Erkeklerin kadınlarla aynı noktada olduğunu düşünmüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Yeşilçam'ın futbolcu yönetmeni Memduh Ün anılıyor

    Sezercik Aslan Parçası, Ayşecik ve Yetim Ömer gibi filmlerle Türk sinemasında çocuk yıldızlar dönemini başlatan Yeşilçam'ın başarılı yönetmenlerinden Memduh Ün, vefatının 5'inci yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Haftanın filmleri

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Sol Yanım yakında Star'da

    Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı Star’ın yeni dizisi Sol Yanım, çok yakında izleyici ile buluşacak. İşte yeni dizi Sol Yanım'ın konusu ve kadrosu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Sular çekilince 2 bin yıllık bazilikanın bir kısmı gün yüzüne çıktı

    Bursa’nın İznik ilçesinde, göl kıyısının 20 metre açığında bulunan, 1500 yıl önce Aziz Neophytos’un adına inşa edildiği belirlenen batık bazilika, İznik Gölü’ndeki suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi

    Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra ilk kez çocuklarıyla Kavacık’ta ortaya çıktı. Oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Seyfi Dursunoğlu'nun mirası açıklandı

    Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin karakterinin yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu'nun mirası açıklandı. Dursunoğlu, marlvarlığının büyük bir kısmını ÇYDD'ye bıraktı. Huysuz Virjin, yardımcısına ve yeğenine de mirastan pay verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Shakespeare'in kitabına 10 milyon dolar

    William Shakespeare'in Birinci Folyo'sunun ilk kopyası açık artırmada 10 milyon dolara satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Ali Poyrazoğlu: Kavuk işi soytarılığa dönüştü

    Ali Poyrazoğlu, Rasim Öztekin'den Şevket Çoruh’a devredilen İsmail Dümbüllü'nün kavuğu hakkında da tartışma yaratacak açıklamada bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Meghan Markle konuşmasında belgeselden kopya çekti

    Yaptığı konuşmalar için binlerce dolar alan Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın son konuşmasında, bir belgeselden kopya çektiği iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    İtalyan motosikletçi Valentino Rossi corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak İtalyan motosikletçi Valentino Rossi, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. İşte Rossi ile ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Defineciler tarihi kiliseyi talan etti

    Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki tarihi Rum kilisesi, defineciler tarafından talan edilirken, kilisenin duvarlarına da sprey boyayla yazılar yazıldı. Mahalleli, tarihi kilisenin son zamanlarda alkol alan kişilerin de meskeni haline geldiğini belirterek önlem alınmasını istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Anne Hathaway The Witches'ın kamera arkası görüntülerini paylaştı

    Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, yeni fantastik komedi filmi The Witches'ın (Cadılar) kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Monster Hunter'dan ilk fragman

    Monster Hunter oyun serisinden sinemaya uyarlanan, 2020'nin en çok beklenen filmlerinden biri olmasına rağmen corona virüs nedeniyle 2021'e ertelenen; başrollerinde Milla Jovovich ve Tony Jaa'nın oynadığı Monster Hunter'dan ilk fragman yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 27

    Kenter Tiyatrosu satılıyor

    Yıldız Kenter Tiyatrosu İBB tarafından satın alınıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Menajerimi Ara 9. bölüm ön izleme sahnesi

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 9. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız