Magazin ve sanat turu (17 Aralık 2020) 

17 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 17.12.2020 - 17:10

  • 1

    Maradona'nın hemşiresinin avukatı konuştu: Ölümünden bir hafta önce düştü

    Maradona'nın ölümüyle ilgili iddialar devam ediyor. Efsane futbolcunun evinde bakımını yapan hemşire Dahiana Gisela Madrid'in avukatı Rodolfo Baque yaptığı açıklamada "Maradona ölümünden bir hafta önce düştü ve başını vurdu. Tarama veya röntgen için hastaneye bile kaldırılmadı. Hiçbir yere götürülmedi" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Peter Nygard cinsel taciz ve seks ticareti suçlamasıyla tutuklandı

    Kanadalı moda patronu Peter Nygard, cinsel taciz ve seks ticareti suçlamasıyla tutuklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Tom Cruise'un ses kaydının ardından Görevimiz Tehlike'den 5 kişi kovuldu

    Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde corona virüs kurallarını ihlal eden ekip üyelerine küfür ederek azarladığı ses kayıtları basına sızdırılmasının ardında çıldırdı. 5 kişi projeden çıkarıldı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Manken Marisa Papen'in Ayasofya fotoğrafına hapis istemiyle dava

    Ayasofya'da çıplak fotoğraf çektiren ve Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak poz veren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "hayasızca harekette bulunma" ve "müstehcenlik" suçlarından 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    2020’ye damga vuran moda olayları

    Moda dünyası, bu yıl hiç olmadığı kadar büyük bir değişime uğradı. Corona virüs salgını, moda üretimini, defileleri ve takvimleri etkilerken, dünyada yükselen ırkçılık karşıtı hareket ve ABD başkanlık seçimi de podyumlarda etkisi gösterdi. İşte 2020’de akılda kalan moda olayları... Haber: Melike Tümer (melike.tumer@ntv.com.tr)

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Prenses Charlene saçlarını kazıttı

    Avrupa'nın prenslik ile yönetilen küçük ülkesi Monako'nun halkı dün düzenlenen bir etkinlikte hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Prenses Charlene yarısı kazınmış Punk modeli saçlarıyla etkinliği gölgede bıraktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Seni Çok Bekledim Katar'da çekiliyor

    Star TV'nin yeni dizisi Seni çok bekledim sahnelerinin bir kısmı, başrol oyuncularının katılımıyla, türünün ilk örneği olan bir deneyimle Katar'da çekiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Prens Harry ve Meghan Markle, Spotify ile anlaştı

    Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'nden ayrıldıktan sonra bir iş anlaşmasına daha imza attı. Spotify için içerikler üretecek çiftin yıllık 40 milyon dolar alacağı iddia ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Sinemada canlandırdığı karakterin makyajının arkasında saklı kalan yıldızlar

    Sinema ve televizyon yıldızları bazen tanındıkları hallerine bürünmek için büyük bir değişimden geçiyor. Oyuncular, beyazperdedeki ihtişamlı görüntülerine kavuşmak için saatlerce makyaj yapılmasını bekliyor. Hollywood’un özel efekt makyajı uzmanları, fantastik ve bilimkurgu karakterlerini yaratmak için özel teknikler kullanıyor. İşte sevilen filmlerde canlandırdığı karakterin makyajının arkasında saklı kalan yıldızlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Mesut Özil'den 50 bin kişiye yemek yardımı

    Futbolcu Mesut Özil, İngiltere'de 50 bin kişiye yemek yardımında bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Podyumlardan Hollywood yıldızlığına Milla Jovovich

    Dünyanın en çok kazanan top modeli unvanına sahipken podyumlara veda edip sinemaya adım atan Milla Jovovich, ünlü video oyun uyarlaması film serisi Resident Evil ile Hollywood yıldızlarının arasına adını yazdırmayı başardı. Bugün doğum gününü kutlayan 45 yaşındaki oyuncu, son filmi Monster Hunter ile gündemde. İşte toplam serveti 250 milyon doları geçen ve baştan başlamaktan korkmayanları temsil eden Milla Jovovich kariyerinde imza attığı filmler....

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Disney'den Johnny Depp'e engel

    Disney'in, Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisine küçük bir rolle bile dönmesini engellediği öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    James Rodriguez'in Elif Yılmaz ilgisi

    Kariyerine İngiltere'de devam eden yıldız futbolcu James Rodriguez, Elif Yılmaz kancayı taktı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Melania Trump, hasta çocuklara maske takmadan masal okudu

    Beyaz Saray, corona virüsü atlatan Melania Trump'ın çocuk hastanesinde maskesiz kitap okuduğu iddiaları üzerine açıklama yaptı. First Lady'nin protokollere uygun davrandığı ve herkesten yaklaşık 4 metre uzakta olduğu belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Melisa Sözen'den estetik itirafı: Yaptırdığım dolgu hiçbir işe yaramadı

    Ünlü oyuncu Melisa Sözen, katıldığı bir Youtube programında, ‘hiç estetiği olmadığını ancak botoks yaptırdığını’ söyledi. Sözen ayrıca bir dönem dolgu yaptırdığını ancak hiçbir işe yaramadığını anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Kuskus UNESCO listesinde (2020 İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne giren ilginç kültürel özellikler)

    Dün açıklanan UNESCO 2020 İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne Türkiye'den minyatür sanatının yanı sıra zeka ve strateji oyunu mangala/göçürme de girdi. İşte listeye farklı ülkelerden dahil edilen ilginç kültürel miraslar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    İbo Show 6. bölüm fotoğrafları

    İbo Show 6. yeni bölüm konukları yayınlandı. İbo Show'un yeni bölüm konukları ise Zara, Oktay Kaynarca, Oya Başar ve Yılmaz Vural.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Alaska Havayolları çalışanlarından Safety Dance klibiyle salgın uyarısı

    ABD'de Alaska Havayolları çalışanları, synth-pop grubu Men Without Hats’in 1983 yılı hiti Safety Dance adlı şarkısının değiştirilmiş sözleri eşliğinde dans ederek salgın önlemi uyarısı yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Gizemli ev definecilerin yeni adresi oldu

    Mersin'in Tarsus ilçesinde, MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp bir yıl süren kazının yapıldığı 'gizemli ev' olarak adlandırılan eve, defineci olduklarından şüphelenilen ve kimliği belirsiz kişilerin girip çıkması mahallede panik yarattı. Vatandaşlar, terk edilen evde hala kazı yapıldığını iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Sıla ve Yalın'dan yılbaşı sürprizi

    Yeni bir şarkıya imza atan Sıla ve Yalın, çalışmalarını yılbaşında müzikseverlerle buluşturacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Sabahattin Ali'nin 'sadelik felsefesi' torunu İdil Laslo'nun tasarımlarında hayat buluyor

    Sabahattin Ali'nin torunu sadekar İdil Laslo, 20 yıllık iş hayatını bıraktıktan sonra başladığı kuyumculuk sanatında önemli tasarımlara imza atarak, sade ve yoğun el işçiliğiyle değerli ve yarı değerli taşlara hayat veriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Moritanya'da evlenmek isteyenler 60 kilonun üzerinde olmak zorunda

    Günümüzde ülkelerin en büyük sağlık sorunlarından biri olarak görülen obezite, Batı Afrika'nın küçük ülkesi Moritanya için statü ve güzellik göstergesi. Bu ülkede dünyanın en ilginç geleneklerinden biri yıllardır uygulanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    MasterChef Türkiye yarışmacılarının takipçi sayıları ve değişimleri: Barbaros, Emir, Eray, Serhat ve Özgül

    MasterChef Türkiye 2020'nin finali için geri sayım başladı. Yarışmada son 5'e kalan Barbaros, Emir, Eray, Serhat ve Özgül'den biri şampiyon olacak. İşte Barbaros, Emir, Eray, Serhat ve Özgül'ün sosyal medyadaki takipçi sayıları ve değişimleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Ebru Şahin'den Cedi Osman'a: Ruh eşim

    Oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Şahin, çok sayıda beğeni alan gönderisine, "Ruh eşim" notunu düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Dünyanın en eski piton yılanının kalıntıları keşfedildi

    Almanya ve Brezilyalı bilim insanları, Darmstadt kenti yakınlarında yaklaşık 47 milyon yıllık olduğu belirtilen bir piton yılanının kalıntılarını keşfetti. Bilim insanları keşfedilen kalıntının dünya tarihin en eski piton yılanı olabileceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Kraliyet ailesinin Noel kartları çıktı

    Prens Charles eşi Camilla ile Prens William da eşi Kate Middleton ve üç çocuğuyla çekilen geleneksel Noel kartı fotoğraflarını paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Göbeklitepe'nin ardından Karahantepe

    Kültür ve inanç turizminde önemli bir yere sahip olan Şanlıurfa, "tarihin sıfır noktası" diye adlandırılan Göbeklitepe ile zirveye taşıdığı turizm atağını Karahantepe ile taçlandırmayı hedefliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    George Clooney'den Tom Cruise'a: Tepkisi haklı ama bu benim tarzım değil

    Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin setinde salgın kurallarına uymayan set çalışanlarını küfür dolu sözlerle azarlayan Tom Cruise'un ses kaydı basına sızdırılmıştı. Bunun üzerine konuşan George Clooney, Cruise'un tepkisi haklı bulduğunu belirterek, "Bunu neden yaptığını anlıyorum ama insanlara görevlerini bu şekilde hatırlatmak benim tarzım değil” ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Ebru Şallı: Oğlum Pars'ı çok özlüyorum

    Geçtiğimiz nisan ayında oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, yaşadıklarını anlattı: Hayatta durmaya çalışıyorum. Çok özlüyorum. Ve bazen onun kokusunu duyuyorum, işte o anlar beni zorluyor tabii. Eşsiz bir melek kokusu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Diyarbakır'da corona virüs ve düşme riskine rağmen surlarda fotoğraf çekiyorlar

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki ve yüksekliği 10 ile 12 metre, genişliği ise yer yer 3 metre olan surlarda vatandaşların fotoğraf çekme tutkusu, corona virüs salgını ve düşme riskine rağmen durmuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 31

    Menajerimi Ara 17. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız