Magazin ve sanat turu (18 Ekim 2018)

18 Mayıs 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 18.10.2018 - 17:09 Son Güncelleme : 18.10.2018 - 17:45

  • 1

    TARTIŞMALI KLİPTEKİ KADIN KONUŞTU

    ABD’yi karıştıran Melania Trump klibinin tartışılan oyuncusu konuştu. Klipte canlandırdığı First Lady’yi aşağıladığı iddiasıyla eleştirilen Melanie Marden kendini savundu: “Beni tehdit eden siyasetçilere bunun bir müzik klibi olduğunu hatırlatırım. Rahatlayın!”

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    USTA FOTOĞRAF SANATÇISI ARA GÜLER HAYATINI KAYBETTİ

    Usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Güler, cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    YAPIMLAR SAYESİNDE TAKİPÇİLERİNİ ARTIRAN OYUNCULAR

    Bazı oyuncular, rol aldıkları dizi ya da filmler Netflix'te yayınlandıktan sonra Instagram takipçi sayılarını milyonlarca kişiye ulaştırdı. İşte Netflix sayesinde sosyal medyada popülaritesini artıran ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    DOĞUŞ GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI FERİT ŞAHENK'TEN ARA GÜLER İÇİN TAZİYE MESAJI

    Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, usta foto muhabiri Ara Güler'in vefatı üzerine yayımladığı taziye mesajında, "Büyük ustaya, mirasını en iyi şekilde koruyup kollayacağımıza ve paylaşacağımıza söz verdik. Rahat uyu Ara Usta, mirasın bizlere emanet…" ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    "ÇOCUKLARIM İÇİN YER KALSIN İSTİYORUM"

    Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile birliktelikleriyle gündemde olan Hailey Baldwin, dövmeyi çok sevdiğini ancak artık yaptırmadığını belirterek, "Çocuklarım için yer kalsın istiyorum” sözleriyle aile kurmayı planladığını vurguladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    DUAYEN SANATÇI ARA GÜLER'İN FOTOĞRAFLADIĞI ÜNLÜ İSİMLER

    Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden duayen fotoğraf sanatçısı Ara Güler hayatını boyunca Aşık Veysel'den Salvador Dali, Picasso'dan Winston Churchill'e birçok ünlü ismi objektifine yansıttı. 90 yaşında hayata veda eden usta ismin fotoğrafladığı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    MEGHAN MARKLE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA

    Meghan Markle, eşi Prens Harry ile çıktığı Avustralya gezisinde, Melbourne şehrindeki ziyarette oyuncak araba yarışı yaptıracaktı ancak görevliler bir detayı atlayınca Sussex Düşesi’ni korkutan bir olay yaşandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    'HAMBURGER YİYEREK KİLO ALMAYA ÇALIŞIYORUM'


    Ünlü model Gigi Hadid modelliğe başladığı ilk yıllarda kilolu olmakla suçlanıyordu. Şimdilerde ise yakalandığı Haşimoto hastalığı yüzünden çok zayıflayan Hadid, bu kez de fazla zayıf olmakla eleştiriliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ARA GÜLER'İN OBJEKTİFİNDEN FOTOĞRAFLARLA İSTANBUL

    Fotoğrafın ustası Ara Güler tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayata veda etti. Ustanın ardından geriye her biri ayrı bir hikayeyi anlatan fotoğraflar kaldı. İşte Güler'in objektifinden bazı İstanbul fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ÜNLÜ OYUNCU YENİ FİLMİNDE TANINMAZ HALDE

    Nicole Kidman, yeni filmi Destroyer’da saç ve makyajıyla tanınmaz halde. Rolü için değişen tek ünlü Nicole Kidman değil. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    SILA'DAN AHMET KURAL AÇIKLAMASI

    Geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir etkinlikte görüntülenen Sıla ile Ahmet Kural ikilisinde Sıla barıştıklarını doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    50 YIL MİNİK KUŞ'U CANLANDIRDI, ARTIK EMEKLİ

    Dünyanın en ünlü çocuk programı Susam Sokağı’nda Minik Kuş ve Kırpık karakterlerine hayat veren kuklacı Caroll Spinney, 50 yılın ardından programdan ayrıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    MARVEL DÜNYASINDAKİ RAKİPLERİNİ TAHTINDAN İNDİREBİLECEKLER Mİ?

    Geçen hafta vizyona giren ve tüm zamanların en iyi ekim açılışına imza atan Venom ve geçen ay vizyona giren Ant-Man and the Wasp Marvel filmleri arasındaki yerlerini aldılar. Peki ama gişede başarılı bulunan filmler Marvel dünyasındaki rakiplerini tahtından indirebilecek mi? İşte IMDb puanlarına göre; tüm zamanların en iyi Marvel filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    SILA'DAN YILMAZ ERDOĞAN'A, GONCA VUSLATERİ'DEN EMEL SAYIN'A USTA SANATÇIYA VEDA

    Usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dünya çapında tanınmış birçok kişiyi fotoğraflayan Güler'in ardından Türkiye'den ünlü isimler ustayla birlikte çekilen karelerini de paylaşarak veda mesajları yayınladı. İşte Sıla'dan Yılmaz Erdoğan'a, Gonca Vuslateri'den Emel Sayın'a o mesajlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    CARDI B, BEYONCE'Yİ GEÇTİ

    2018 BET Hip Hop Ödülleri’nin kazananlar, dün gece yayınlanan törende açıklandı. Geçen yıl En İyi Yeni Şarkıcı seçilen Cardi B, bu yıl dört ödül kazanarak, geceden en fazla ödülle evine dönen isim oldu. Beyonce ve Jay Z Yılın Albümü, Yılın İkilisi, Yılın Single'ı olmak üzere üç ödül kazandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    SERENAY SARIKAYA'NIN SENARYO KRİZİ

    Şarkıcı Bergen’in hayatınının beyazperdeye aktarılacağı filmdeki rolüne hazırlanan Serenay Sarıkaya, senaryoyu beğenmeyince çekimler ertelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    TAYLOR SWIFT’TEN ÇAĞRI: OY VERİN!

    ABD’li şarkıcı Taylor Swift, 6 Kasım'daki Kongre ara seçimlerinde Demokratlara oy vereceğini açıklamasının ardından hayranlarına erken oy verme çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    TRANS BİREY ROLÜYLE EKRANA DÖNDÜ

    Oyunculuğu bıraktığını açıklayan, Sevda Dalgıç; başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Avlu ile ekranlara döndü Bade isimli trans bir kadını canlandıran 34 yaşındaki oyuncu, rolüyle ilgili merak edilerleri anlattıb

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    ORANGE IS THE NEW BLACK GELECEK SEZON VEDA EDİYOR

    Netflix’in sevilen hapishane dizisi Orange Is the New Black, yedinci sezonla final yapacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    BİR KARAKTERİN DAHA GÖRSELLERİ YAYINLANDI

    Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi Organize İşler 2 için birçok oyuncu fiziksel olarak değişime uğradı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'tan Rıza Kocaoğlu'na, Ezgi Mola'dan Okan Çabalar'a filmdeki karakterler ve oyuncuların değişimleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    ÜNLÜ OYUNCU ARADIĞI AŞKI BULDU

    Ünlü oyuncu Emma Watson yeni sevgilisi Brendan Wallace ile Meksika seyahatindeyken objektiflere takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ARA GÜLER'İN OBJEKTİFİNDEN SİYASİLER (ECEVİT 1977, ERDOĞAN 2015)

    90 yaşında hayatını kaybeden Ara Güler 1970'li yıllarda dönemin eski başbakanlardan Bülent Ecevit'i, 2015 yılında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel olarak fotoğraflarını çekmişti. İşte Güler'in objektifinden Erdoğan, Ecevit ve diğer siyasilerin fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    PEMBE TOP'U ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ HAVALANDIRDI

    Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, beşinci yılında Özge Özpirinçci’nin elinden havalandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    LA CASA DE PAPEL'İN OYUNCULARINI BULUŞTURAN ELITE 2. SEZON ONAYINI ALDI

    Netflix, ünlü İspanyol dizisi La Casa de Papel'in oyuncularını buluşturan ve ilk sezonu 5 Ekim’de yayınlanan Elite’nin ikinci sezonla devam edeceğini duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    AHLAT AĞACI LONDRA FİLM FESTİVALİ'NDE

    Yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın yaptığı Ahlat Ağacı filmi Londra Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    ARA GÜLER SON RÖPORTAJINI NTV MUHABİRİ YAĞIZ ŞENKAL'A VERMİŞTİ

    Ara Güler son röportajını 2 Ekim'de daha 16 gün önce NTV muhabiri Yağız Şenkal'a verdi. Yakında NTV'de yayımlanacak olan belgeselde dostları, arkadaşları ve Ara Güler'in sanatını yakından takip eden isimler de yer alıyor. İşte o belgeselden kısa bir bölüm... (Kamera: Hüseyin Eroğlu,

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 27

    MÜZE VE ÖREN YERLERİNİN ZİYARETÇİ SAYILARI AÇIKLANDI

    Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerini, 6 aylık dönemde 17 milyon 802 bin 829 kişi ziyaret etti. En çok ziyaret edilen ise 1 milyon 789 bin 53 kişiyle Konya Mevlana Müzesi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    NUSRET GÖKÇE DOĞDUĞU EVİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti ve sosyal medya hesabından doğduğu evin fotoğrafını paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    ŞEYMA SUBAŞI'NA KİTAP HEDİYE ETTİ

    Psikolog Zeynep Çarmıklı, Bebek'te ziyaret ettiği Şeyma Subaşı'na Eline Snel'in yazdığı Bir Kurbağa Gibi Sakin ve Dikkatli kitabını hediye etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    BEBEK'TE SABAH SPORU

    Şeyda Coşkun ile Tuğba Coşkun beraber sabah sporu yaparken objektiflere takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    ANONS ÖZEL GÖSTERİMDE TAM NOT ALDI

    1960’lı yıllardan bir darbe girişimini absürt bir mizahla beyazperdeye taşıyan, aldığı ödüller ve olumlu yorumlarla çok konuşulan Anons dün gerçekleşen özel gösteriminde tam not aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    SIFIR MAKYAJ CINDY CRAWFORD

    Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve ailesiyle birlikte çektiği fotoğraflarla adından söz ettiren Cindy Crawford, son paylaşımı ile model disiplininden kopmadığını gösterdi. Sabahın erken saatlerinde spor salonuna giden 52 yaşındaki güzel, makyajsız göründüğü fotoğrafa, "Erkenci kuş spor salonunda" notunu düştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    BANKSY'DEN KENDİNİ İMHA EDEN BALONLU KIZ HAKKINDA YENİ VİDEO

    İngiliz sanatçı Banksy geçtiğimiz hafta yayınladığı bir videoyla oldukça ses getirmişti. Videoda bir müzayedede satılan Banksy eseri, içindeki kağıt öğütücü mekanizma sayesinde saniyeler içinde paramparça oluyordu. Ancak videoya "sahte" ya da "danışıklı dövüş" diyenler de oldu. Banksy bu iddialara yanıtı yeni bir videoyla verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 34

    KONYA MÜZE MÜDÜRÜ YUSUF BENLİ GÖREVDEN ALINDI

    Konya Müze Müdürü Yusuf Benli'nin adı, 2011'de Topkapı Sarayı'nda Müze Müdürlüğü görevindeyken 3. Selim'e ait tahtı lojmanına taşıtmak isteyince duyulmuşu. O dönem görevden alınan Yusuf Benli kısa süre sonra Konya Müzeler Müdürü olarak atandı. Konya'da da birçok üsülsüzlüğe karıştığı belirlenen Benli yine görevden alındı. Benli, arkeolog olarak görev yapacak. İddialar dikkat çekici. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 35

    OSCAR'DA YARIŞAN FİLMLER BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ'NDE

    Oscar'da yarışan filmler, Türkiye'de ilk kez 6. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız