Magazin ve sanat turu (2 Temmuz 2018)

2 Temmuz 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 02.07.2018 - 17:01

  • 1

    ALPER BAYCIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

    Dominik'te öldürdülen Survivor kameramanı Alper Baycın son yolculuğuna uğurlandı. Anne Aynur Baycın, oğlunun fotoğrafını öperek, “Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem” sözleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    NATIONAL GEOGRAPHIC YILIN SEYAHAT FOTOĞRAFÇISI YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

    2018 National Geographic Seyahat Fotoğrafçıları yarışmasının kazananları belli oldu. Doğa, şehir ve insan kategorilerinde 13 binden fazla fotoğraf arasından Japon fotoğrafçı Reiko Takahashi'nin fotoğrafı hem doğa kategorisi birincisi hem de büyük ödülün sahibi oldu. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    MEGAN FOX ÇANAKKALE'DE

    Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox, bir belgesel çekimi için geldiği Çanakkale'de Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    BREAKING BAD OYUNCULARI 10 YIL SONRA BİR ARADA

    Efsane dizi Breaking Bad’in oyuncuları bir araya gelip dergiye poz vererek dizinin 10’uncu yılını kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    TATLISES'E TEHDİT: OĞLUNU ÖLDÜRECEĞİZ

    İbrahim Tatlıses, kendisini arayıp “Oğlun İdo’yu öldüreceğiz” diye tehditte bulunan kişinin kimliğinin tespit edilmesini istedi. Savcılığa başvuran Tatlıses, “Oğlumun can ve mal güvenliği sağlansın” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    İLK BÜYÜK BEDEN SÜPER KAHRAMAN FİLMİ GELİYOR

    02.07.2018 - 11:46Sony ve Valiant Comics, Hollywood’un ilk büyük beden süper kahraman filmi için çalışmaya anlaştı. Çizgi roman süper kahramanı Faith Herbert’in maceraları sinemaya uyarlanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    BUSE NARCI'NIN TELEFONLA DENİZ KEYFİ

    Buse Narcı bütün gün elinden düşürmediği cep telefonuyla denize girerken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    DRAKE İLK 24 SAAT REKORUNU KIRDI

    Drake, yeni albümü Scorpion’u yayınladığı ilk 24 saatte dinlenme rekoru kırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    HAZAR ERGÜÇLÜ ROLÜ İÇİN SAÇLARINI KAZITTI

    Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, ensesini kazıttı. Güzel oyuncu yeni imajıyla Cihangir’de objektiflere takıldı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    18 YILLIK EVLİLİĞİNDE 14 YÜZÜK DEĞİŞTİRDİ

    Victoria Beckham, David Beckham’la 18 yıllık evliliğinde tam 14 yüzük değiştirdi. Beckham, 8,9 milyon sterlinlik (54 milyon TL) pırlanta evlilik yüzüğü koleksiyonuna bu yıl bir parça daha ekledi. İşte Victoria Beckham’ın yıldan yıla değişen pırlanta yüzükleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KALBİMİN SULTANI'NIN KOSTÜM SIRLARI

    Bir Osmanlı hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı, oyunculuklar ve konusu kadar kostümleriyle de konuşuluyor. Gülin Girişmen diziye damga vuran kostümlerin hazırlanışını ve merak edilen detaylarını anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    BEYONCE'Yİ SAHNEDE KURTARMA OPERASYONU

    Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce, eşi Jay-Z ile çıktığı turne kapsamında verdiği bir konserde, meydana gelen sahne arızası nedeniyle yüksek platfrormda mahsur kaldı. Ünlü şarkıcı merdiven yardımıyla sahneden indirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ORGANİZE İŞLER SETİNDE KAZA

    Merakla beklenilen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın önceki gün gerçekleşen çekimlerinde talihsiz bir olay yaşandı. Okan Çabalar’ın dublörü camdan atlama sahnesinde düşerek ağır yaralandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    32. YAŞINA ÖZEL 32 FOTOĞRAFLA LINDSAY LOHAN

    Kariyerine çocuk model olarak başlayan, 11 yaşında, Disney 1998 Parent Trap filminde oynayan; Amerikalı oyuncu, model ve pop şarkıcısı, söz yazarı Lindsay Lohan 2 temmuz itibariyle 32. yaşını kutluyor. İşte 32 yaşına özel 32 fotoğrafla Lindsay Lohan...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    JURRASSIC WORLD ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

    Geçtiğimiz hafta sonu için ABD box office verileri belli oldu. ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi bu hafta da el değiştirmedi. İşte Jurassic World: Fallen Kingdom'ın zirvede yer aldığı en iyi 10 listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    BURAK SATIBOL 40 KİLO VERDİ

    İşler Güçler dizisindeki Salih Abi karakteriyle ünlenen oyuncu Burak Satıbol, görenleri hayrete düşürdü. Cihangir’de görüntülenen Satıbol, "Toplamda 40 kilo verdim. Sağlığıma kavuştum. Eski halimden eser kalmadı. Birçok hastalığım vardı ve hepsinden kurtuldum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    HALKA'NIN SAMARA'SININ BÜYÜK DEĞİŞİMİ

    Bir zamanlar filmlerde ve dizilerde rol alan çocuk oyunculardan bazıları şimdi büyük birer yıldız oldu. İşte geçmişin çocuk oyuncularının yıllar sonraki halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    ÜNLÜ OYUNCU EVLENDİ

    “The Big Bang Theory” dizisinin yıldızı Kaley Cuoco, 7 aylık nişanlısı Karl Cook ile ABD’nin San Diego şehrinde dünya evine girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    SİMPSONLAR'IN YARATICISINDAN YENİ DİZİ

    Simpsonlar ve Futurama’nın yaratıcısı Matt Groening’in yeni animasyon dizisi Disenchantment’ın ilk fragmanı yayınlandı. Dizi, Game of Thrones parodisine benzetildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    UNUTULMAZ KEMAL SUNAL KARAKTERLERİ

    Türk sinemasının komedi ustası Kemal Sunal, vefatının 18. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Oynadığı filmler ile hala daha sevilerek izlenen Kemal Sunal’ın en çok sevilen karakterlerini sizler için topladık. Bu karakterler arasında kimler yok ki; Hababam Sınıfı’nın İnek Şaban’ından bir çöpçüye, bir paşadan ağaya karşı gelen Feyzo’ya… İşte Kemal Sunal’ın unutulmaz karakterleri

    HABER DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    HARBİYE AÇIKHAVA'DA AĞUSTOS KONSERLERİ PROGRAMI

    Atlantis organizasyonuyla düzenlenen İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri, ağustos ayında müzikseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ÜNLÜ OYUNCU ÇAMUR BANYOSU YAPTI

    Ünlü oyuncu Keira Knightley, eşiyle çıktığı İtalya tatilinde çamur banyosu yaparak eğlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    GÖBEKLİTEPE KALICI LİSTEDE

    UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Göbeklitepe, Bahreyn’in başkenti Manama’da gerçekleştirilen toplantıda kalıcı listeye alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    AYRILIK KARARI

    İngiliz şarkıcı Cheryl ve One Direction üyesi Liam Payne iki buçuk yıllık ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurdu.

    HABER DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    KEMAL SUNAL VEFATININ 18'İNCİ YILINDA ANILIYOR

    Türk sinemasının komedi ustası Kemal Sunal, vefatının 18. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol alan ünlü sanatçının oynadığı, Süt Kardeşler, Sakar Şakir, Tosun Paşa, Salako, Köyden İndim Şehire, Çöpçüler Kralı gibi filmler Türk sinemasının en çok izlenen filmleri arasında yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    STEPHEN KING'İN MERAKLA BEKLENEN KİTABI ÇIKTI

    Korku-gerilim edebiyatının usta kalemi Stephen King’in, oğlu Owen King’le birlikte kaleme aldığı 'Uyuyan Güzeller' romanı Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    IŞIN KARACA'DAN ARABESK ALBÜM GELİYOR

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde konser veren Işın Karaca, Orhan Gencebay'ın eserlerini seslendirirken, yeni arabesk albüm yapmayı düşündüğünü söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız