Magazin ve sanat turu (22 Ekim 2020)  

22 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 22.10.2020 - 17:38

  • 1

    Beyonce yeni koleksiyonunu duyurdu

    Kızının adını verdiği markasıyla ticarete atılan dünyaca ünlü yıldız Beyonce, yeni koleksiyonunu duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Cristiano Ronaldo'nun testi ikinci kez pozitif

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak virüse yakalanmasının ardından karantina süresini dolduran ve tekrar teste giren Cristiano Ronaldo ikinci kez pozitif çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Jared Leto yeniden Joker

    Jared Leto, Zack Snyder'ın yeni Justice League filminde yeniden Joker'i canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Eleştirmenler ve seyircilere göre tüm zamanların en iyi 10 casus filmi

    Popüler sinema sitesi Stacker eleştirmen görüşleri ve izleyici oylarına dayanarak tüm zamanların en iyi 10 casus filmini sıraladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin dünyaya geldi

    Oyuncu Sinem Kobal, anne oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Kobal dün gece doğum yaparak, kızları Lalin'i kucağına aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Barbie'ye benzemek isteyen Honza Simsa 150 bin TL harcadı

    Barbie'ye benzemek isteyen estetik bağımlısı Honza Simsa, şimdiye kadar bu işlemler için 150 bin TL harcadı. Dudaklarına 20'ye yakın dolgu işlemi yaptıran Simsa açıklamasında, "Henüz bitirmedim. Yeni bir burun istiyorum. Ayrıca kalça protezleri yaptıracağım" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Kylie Jenner'a açılan taklit davası sonuca bağlandı

    Bir iç çamaşırı firmasının kendilerine ait bir deseni izinsiz olarak koleksiyonuna ekleyip kazanç sağladığı iddiasıyla 30 yaşın altında en çok para kazanan ünlüleri arasında yer alan Kylie Jenner'a açtığı taklit davası sonucu vardı. Taraflar, önceki gün miktarı açıklanmayan bir anlaşma sağlayarak aralarındaki sorunu çözdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cem Yılmaz'a: Harbiye hizmetinizde

    Cem Yılmaz'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahne alacağını açıklamasının ardından İBB Başkanı İmamoğlu, Cem Yılmaz'a, "Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde" diyerek seslendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Katy Perry ile Orlando Bloom, Prens Harry ile Meghan Markle’a komşu oluyor

    Katy Perry ile Orlando Bloom, İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılan Prens Harry ile Meghan Markle’a komşu oldu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Banksy tablosuna 7.5 milyon pound

    Britanyalı sokak sanatçısı Banksy’nin Fransız ressam Claude Monet’yi yorumladığı tablosu 7.5 milyon pounda (76 milyon 800 bin lira) satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Tori Spelling: Makyaj koltuğunda görüntüm yüzünden çok ağladım

    Bir dönem ekranlara gelen Beverly Hills 90210 yapımı ile adını duyuran Tori Spelling, yetişme çağında gözlerinin şeklinden dolayı, çok aşağılandığını ve sözlü tacizlere maruz kaldığını anlattı. Spelling, "Yıllarca, rol aldığım dizilerde ya da sinemalarda makyajcılara gözlerimi küçük göstermeleri için yalvardım. Makyaj koltuğunda görüntüm yüzünden çok ağladım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Joe Biden'ın oğlu Hunter'a pedofili suçlaması

    Trump'ın ABD başkanlık seçimindeki rakibi Joe Biden'ın oğlu Hunter'ın bilgisayarından çıkanlarla ilgili iddialar devam ediyor. Bu kez Trump'ın avukatı Rudy Giuliani, Joe Biden'ın oğlu Hunter'a pedofili suçlaması yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Fatih Terim ve kızı Buse Terim'e hakarete 4 yıl 8 aya kadar hapis istemi

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve kızı Buse Terim Bahçekapılı'ya sosyal medya hesabı Instagram'dan küfürlü mesaj atarak hakaret ettiği iddia edilen Serkan E. hakkında 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Tenet'in yıldızı John David Washington: Babamın Denzel Washington olduğunu hep sakladım

    Yönetmenliğini Christopher Nolan'ın yaptığı Tenet'te başrolleri Robert Pattinson ile paylaşan John David Washington kariyeri boyunca rol seçmelerinde babasının Denzel Washington olduğunu gizlediğini itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Phil Collins ile Orianne Cevey arasında 20 milyon dolarlık mücadele

    Ünlü müzisyen Phil Collins, 46 milyon dolar tazminat ödeyerek boşandığı Orianne Cevey ile barışıp birlikte yaşamaya başladı. Ama başka bir müzisyenle gizlice evlenen Cevey, Collins’den şimdi de 20 milyon dolar istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furios) serisi sona eriyor

    Bugün tüm dünyada otomobil filmi dendiğinde kuşkusuz akla ilk gelen seri olan Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furios) sona eriyor. Corona virüs nedeniyle 9. filmi ertelenen serinin 2 film sonra biteceği açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Rihanna market alışverişinde

    Forbes'a göre dünyanın en zengin kadınlarından biri olan Rihanna, market alışverişini kendi yaparken görüntülendi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Tripolis Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı onaylandı

    Denizli’nin Buldan ilçesindeki Tripolis antik kentinin 'koruma amaçlı imar planı', Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. Kent turizmi için güçlü bir adım daha attıklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Buldan’ın güzelliğine güzellik katarak, tarihimize sahip çıkacağız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Ünlü müzisyen Spencer Davis hayatını kaybetti

    Besteleri Top Gun, Notting Hill ve The Blues Brothers gibi filmlerde kullanılan ünlü müzisyen Spencer Davis, bir süredir zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Devlet Tiyatroları sahnelerini özel tiyatrolara açılıyor

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları sahnelerini Covid-19 salgını nedeniyle açılış yapamayan özel tiyatroların kullanımına tahsis edecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Ana De Armas reklam çekimlerinde

    Oscar ödüllü aktör Ben Affleck ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Ana De Armas, önceki gün fotoğraf çekiminde objektiflere takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Roma dönemine ait dev mozaik tanıtıldı

    Zeytinburnu'nda Osmanlı döneminde askeri hastanede Cumhuriyet döneminde yurt ve tanzim çadır olarak hizmet veren daha sonra ise 25 yıl boyunca Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası olarak kullanılan tarihi yapının altında bulunan MS 2. yüzyıl Roma dönemine ait dev mozaik tanıtıldı. Sempozyumda konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "15 yıl boyunca burada çalıştım ve bu binanın 1 buçuk metre altında kültür hazinesi olduğunu bilmiyordum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ'un romantik tatili

    Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ tatil için Marmaris'e gitti. Çift buradaki pozlarının bazılarını sosyal medyadan da yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Gerçek 'Rapunzel' Almanya’da bulundu: 16 yaşından beri saçını uzatıyor

    Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan Stefanie Classen, 16 yaşından beri saçını uzatıyor. Sosyal medyada iki binden fazla takipçisi olan Classen, saçlarını 2 metre uzunluğa ulaşana kadar kesmeyeceğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Topkapı Sarayı'ndaki Fatih Köşkü'nün kubbeleri orijinaline çevriliyor

    Topkapı Sarayı'nın Sarayburnu tarafına bakan kısmında yer alan ve denize doğru kaydığı tespit edilen Fatih Köşkü, ziyarete kapatılarak restorasyona alındı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla orijinal haline çevrilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Vanessa Hudgens yeni filmi Tick, Tick... Boom setinde

    Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens, yeni filmi Tick, Tick... Boom'un çekimlerinde hem maske hem de siperle çifte önlem almasıyla dikkat çekti. Hudgens, set hali objektiflere yansıyan tek ünlü değil. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Ekinözü Manastırı (Kağtsrahayeats) restore edilmeyi bekliyor

    Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde bulunan 800 yıllık geçmişe sahip Ekinözü Manastırı (Kağtsrahayeats) manastırın turizme kazandırılması için restore edilmesi isteniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Sylvester Stallone'den Samaritan setinde kopya kafa paylaşımı

    Sylvester Stallone'den, yeni filmi Samaritan'ı setinden kopya kafasının görüntüsünü paylaşaak, "Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    8. Boğaziçi Film Festivali için geri sayım

    Son dönemin çok beklenen ve ödüllü filmlerini #HerŞeyeRağmen sloganıyla sinemaseverlerle buluşturacak 8. Boğaziçi Film Festivali yarın başlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    İremir Höyüğü'nde 5 bin yıl öncesine ait yaşam izleri inceleniyor

    Van'ın Gürpınar ilçesinde yer alan ve bölgenin en büyük höyüğü olarak bilinen İremir Höyüğü'nde yapılan kurtarma kazısında Erken Tunç Çağı'ndaki erken Transkafkasya kültürüne ait mimari izler bulundu. 5 bin yıl öncesine ait yaşam izlerinin tespit edildiği höyükten elde edilen buluntular, laboratuvarda incelemeye alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 31

    Menajerimi Ara yeni bölümde Beren ve Dicle karşı karşıya

    Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın dengeleri değiştirecek yeni bölümünde, Dicle üzerine atılan iftiranın ardından, Kıraç’ın yardımlarıyla ismini temize çıkarmayı başarırken, bu sefer Beren’in başı iyice derde girer. İşte Menajerimi Ara 10. yeni bölüm fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 32

    2020 Attila İlhan Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu

    Attila İlhan Bilim Sanat ve Kültür Vakfı tarafından, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları desteğiyle düzenlenen 2020 Attila İlhan Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 33

    Bilkent Senfoni Orkestrası'ndan Cumhuriyet Bayramı Konseri

    Bilkent Senfoni Orkestrası, 25 Ekim'de Bilkent Odeon'da vereceği konserde Türk Beşleri'nin eserlerini seslendirerek, Başkentteki sanatseverlere bayram coşkusu yaşatacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 34

    Göbeklitepe'ye ziyaretçi akını

    Şanlıurfa'da bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki tarihi ören yeri Göbeklitepe yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Ekim ayında çok sayıda turist, Göbeklitepe’de, Neolitik döneme ait yabani hayvan figürlü 'T' biçimli dikili taşları ve tapınak kalıntılarını görme fırsatını buldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 35

    Sezai Karakoç'a fahri hemşehrilik unvanı

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, şair ve yazar Sezai Karakoç'a fahri hemşehrilik unvanı verme kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 36

    Menajerimi Ara 10. bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 37

    Restore edilen Galata Kulesi’nde gün doğumu

    Dünya’nın en eski kuleleri arasında yer alan Galata Kulesi, gün doğumunda İstanbul’un eşsiz manzarasıyla birlikte kendine hayran bıraktı. Galata Kulesi’nin pencerelerinin arasından süzülen gün ışıkları havadan çekilen görüntülerle kartpostallık manzaralar oluşturdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 38

    Bosphorus Film Lab bu yıl sinema sektörünün güncel sorunlarını masaya yatıracak

    8. Boğaziçi Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Bosphorus Film Lab etkinlikleri, endüstrinin güncel ve dikkate değer konularını profesyoneller eşliğinde meraklılarıyla buluşturacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 39

    Manisa Demirci'nin otantik evleri fotoğrafçıların ilgisini çekiyor

    Demirci'nin Kargınışıklar Mahallesi'ndeki evler ilginç mimarisiyle fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası oldu. Mahalle sakinlerinden Altun, "Mahallemiz için 'antik şehri andırıyor' diyen de 'Nepal ve Pakistan'daki evleri andırıyor' diyen de var" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 40

    Güvercin final fragmanı

    Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu (Kenan) ve Almila Adanın (Zülüf) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Güverci'nin final fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız