Magazin ve sanat turu (22 Şubat 2021)

22 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler ntv.com.tr 22.02.2021 - 17:37

  • 1

    Kraliyetten Meghan Markle ve Prens Harry misillemesi

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programa çıkarak kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri ve özel hayatlarına dair ayrıntıları ilk kez anlatacaklarının açıklanmasının ardından Kraliçe de aynı gün bir programa katılarak mesajlar verecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Alpay'dan tartışılacak sözler: Zeki Müren Türk müziğini katletti

    "Zeki Müren izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı" diyen Özdemir Erdoğan'dan sonra şimdi de şarkıcı Alpay, sanat güneşi Zeki Müren ile ilgili olarak tepki çekebilecek bir açıklama yaptı ve "Türk müziğini katletti" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Serpil Barlas son yolculuğuna uğurlandı

    Hayatını kaybeden sanatçı Serpil Barlas son yolculuğuna uğurlandı. Barlas İstanbul'da toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Steven Spielberg'den Denzel Washington'a tavsiye: Herkes çalar, ama en iyisinden çaldığına emin ol

    İki kez Akademi Ödülü ve üç kez de Altın Küre ödülünü kazanan Denzel Washington, E. T, Jaws gibi sinema tarihinin en önemlileri arasında yer alan filmlerin yönetmeni Steven Spielberg'in yıllar önce kendisine verdiği tavsiyeyi açıkladı: Steven bana, 'Herkes çalar Denzel, ama en iyisinden çaldığına emin ol' demişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Golf yıldızı Paige Spiranac'ın her paylaşımı servet değerinde

    Profesyonel olarak golf ile ilgilenen ve paylaşımlarıyla öne çıkan Paige Spiranac, sosyal medyadaki yayınlarıyla paylaşım başına ortalama 10 bin sterlin (Yaklaşık 100 bin TL) kazanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Türk sevgilisinden bebek bekleyen Halsey'den hamilelik pozu

    ABD'de yaşayan Türk sinemacı Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini bekleyen dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Instagram'da yeni hamilelik pozunu paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Yıldız şarkıcı Maluma ile Nusret buluştu

    Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe son olarak yıldız şarkıcı Maluma'yı ağırladı. Maluma, ünlü şefle özdeşleşen saltbae hareketini yaptı. İşte ayrıntılar ve Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Victoria Beckham'ın moda şirketi zarar ediyor

    Eski futbolcu David Beckham ile 22 yıldır evli olan Victoria Beckham'ın moda şirketi salgınla birlikte zararının artmasıyla zor günler geçiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Eski CBS yapımcısının iddiası: Jeffrey Epstein'de Donald Trump ve Bill Clinton'ın gizli kasetleri var

    Eski CBS yapımcısı Ira Rosen yeni kitabında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'i konuşmaya ikna ettiğini, bu konuşmada, Epstein'in Bill Clinton ve Donald Trump'a ait gizli çekilmiş videoları olduğunu öğrendiğini yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Murat Boz: Başkası olmak iyi geliyor

    Şarkıcı Murat Boz, oyunculuk alanında kendisini iyi hissettiğini vurgulayarak “Bazen başkası olmak bana iyi geliyor” ifadelerini kullandı. Boz yaptığı açıklamalarda hayatının kırılma anlarından birini de anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Cemal Reşit Rey'de üç renkli konser

    Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nun çevrimiçi konserleri devam ediyor. Bu hafta da birbirinden renkli konserler, CRR YouTube kanalından müzikseverlerle buluşacak. Konserler yayınlandığı tarihten itibaren bir hafta boyunca CRR YouTube kanalından izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Toygar Işıklı'dan yıllar sonra Ezel itirafı

    Bir döneme damga vuran Ezel dizisinin müziklerine imza atan Toygar Işıklı, dizinin müziği için "Bu bestemi kimse beğenmez demiş ve bilgisayarımın çöp sepetine atmıştım" yorumunda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Türkü Turan yeni rolüyle çok şaşırtacak

    Star’ın ilgiyle izlenen dizisi Seni Çok Bekledim, sürükleyici hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitliyor. Dizinin cuma günü yayınlanan 4. bölümüyle, ‘Zahide’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Türkü Turan, senaryo gereği canlandırdığı karakterin ölmesiyle ‘Meryem’ karakteri ile diziye sürpriz bir giriş yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    South Park'tan corona virüs salgını temalı özel bölüm

    Gelmiş geçmiş en başarılı çizgi dizilerden biri olarak kabil edilen kara mizah türündeki South Park, salgın konulu ikinci özel bölümüyle ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    221B Polisiye Festivali’nin programı açıklandı

    Dünyadan ve Türkiye’den önemli isimleri bir araya getiren 221B Polisiye Festivali’nin programı duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Duman'dan canlı online konser

    Duman grubu, 27 Şubat akşamı JoJo platformunda müzikseverlerle buluşacak. Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden canlı konserle sahnede olacak grubu, kullanıcılar online görüntülü odalarında izleyebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Restore edilen Akdamar Kilisesi ziyaretçi akınına uğruyor

    Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nda bulunan Akdamar Kilisesi, 2013 yılında yapılan restorasyon çalışmalarından sonra ziyaretçi akınına uğruyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Emma Stone'lu Cruella'nın fragmanına büyük ilgi

    101 Dalmaçyalılar'ın merakla beklenen live-action versiyonu, Cruella, fragmanıyla bazı Disney filmlerinin izlenme oranlarını geçti. Emma Stone'un başrolde yer aldığı film, 28 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Mimar Sinan'ın 500 yıllık eserine defineci tahribatı

    Edirne'de Mimar Sinan tarafından 16'ncı yüzyılda kentin su ihtiyacını karşılamak için yapılan tarihi su kemerleri kaçak defineciler tarafından tahrip edildi. Tarihi kemerlerin Osmanlı sivil mimarisinin en önemli örneklerinden biri olduğunu belirten Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, "Yıllar boyunca da definecilerin tahribatı yoğun olarak kendisini göstermektedir. Aslında definecilerin burayı kazmaktaki amacı da saçma, çünkü aradıkları hiçbir şeyi burada bulmaları mümkün değil" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Devlet Tiyatroları 'Cumhuriyet'in 100. Yılında Kadın' adlı oyun yazma yarışması düzenleyecek

    Devlet Tiyatroları tarafından 'Cumhuriyet'in 100. Yılında Kadın' isimli oyun yazma yarışması gerçekleştirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Menajerimi Ara 27. yeni bölüm ön izleme

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 27. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı. Sahnede Çınar (Fatih Artman) Kıraç’ı (Barış Falay) Ego Ajans’ı satmakla suçluyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 22

    Süper kahraman çizgi dizisi Invincible’dan fragman

    Amazon’un yeni Süper kahraman çizgi dizisi Invincible'dan fragman geldi. Dizinin seslendirme kadrosunda Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Zazie Beetz, Mark Hamill gibi isimler yer alıyor. İçerdiği şiddet dolayısıyla 18+ sınırı getirilen sekiz bölüm olarak tasarlanan dizi, 26 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 23

    İzmir'in UNESCO yolundaki dünya mirasları

    İzmir'in UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi İzmir, Birgi, Gediz Deltası ile Foça, Çandarlı ve Çeşme kalelerinin daimi listeye alınması için hazırlıklar sürüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Survivor'da ikinci eleme adayı kim? (21 Şubat 2021 ayrıntıları)

    Survivor 2021'de dün akşam dokunulmazlık oyunu ve eleme adayı heyecanı yaşandı. Avantaj oyunu ardından ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyunu için yarıştı. İlk dokunulmazlık mücadelesini ünlüler kaybetmişti. Peki, Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da 21 Şubat ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Günlük burç yorumları - 22 Şubat 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 22 Şubat Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız