Magazin ve sanat turu (24 Ocak 2019)

24 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 24.01.2019 - 17:46

  • 1

    SOSYAL MEDYA UYARISI (HAPİS CEZASI GÜNDEMDE)

    İngiltere Rekabet Kurulu, Ellie Goulding, Rita Ora’nın arasında olduğu 16 ünlüden sosyal medyadan paylaştıkları ürünlerden elde ettikleri gelirleri beyan etmelerini istedi. Kurala uymayanlara hapis cezası verilecek...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 2

    "BİR TEK BEN KALDIM BU FOTOĞRAFTAN"

    Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, 74 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından ünlü isimler duygularını sosyal medyada dile getirdi. İşte Tarkan'dan Gül Sunal'a, Sıla'dan Ajda Pekkan'a usta sanatçının ardından ünlülerden veda mesajları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    MICHAEL JACKSON'IN MÜZİKALİ BU YIL SAHNELENECEK

    Michael Jackson'ın hayatından ve müzikal kariyerinden ilhamla hazırlanan müzikal, 2020'de Broadway’de sahnelenmesinden önce bu yılın sonunda Chicago'da prömiyer yapacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    KÖPEK SAHNELERİNİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

    John Wick 3'te Sofia karakterine hayat veren Halle Berry'nin özellikle köpekli sahneler için özel bir eğitimden geçtiği ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    BOŞANMA İDDİALARINA YANIT

    Modacı Victoria Beckham, İngilliz eski yıldız futbolcu David Beckham ile boşanacakları iddialarına yanıt verdi. 45 yaşındaki modacı iddiaları yalanlayarak, "İlgilenmemeyi, duymamayı öğrendim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    DÜŞES'TEN AVOKADOLU TOST

    Makyaj sanatçısı olan arkadaşı Daniel Martin’i Kensington Sarayında ağırlayan Sussex Düşesi, bir California klasiği hazırladı: Avokadolu tost. Meghan Markle’ın hazırladığı tost, akıllara Türkiye'de ünlü isimleri sosyal medyeda paylaştığı lezzetleri getirdi....



    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 7

    96 YAŞINDAKİ METALCİ BÜYÜKANNE

    Yahudi soykırımından hayatta kalan 96 yaşındaki büyükanne, “Hayatta hiçbir şey için geç değildir” sözünü doğrularcasına bir heavy metal grubunda solistlik yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ÜNLÜ OYUNCUDAN NOSTALJİK PAYLAŞIM

    Civan Canova, Instagram hesabından yıllar önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Canova'nın bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DÜNYADAKİ EN ŞAHANE ŞEYLERDEN BİRİ

    Dünyaca ünlü model Irina Shayk, "Anne olmak bu dünyadaki en şahane şeylerden biri" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ'NDE "GENÇ JÜRİ"

    Bu yıl 30'uncusu düzenlenecek Ankara Uluslararası Film Festivali'nde görev alacak jüri üyeleri belirlendi. Alanında başarılı genç sanatçılara da yer verilen jüride, yönetmen Tolga Karaçelik, senarist Ebru Ceylan, oyuncular Tolga Tekin ve Tülin Özen, gazeteci yazar Cem Erciyes gibi isimler yer aldı. Festival Başkanı Ümit Sezgin, "Genç, ancak kendilerini kabul ettirmiş yetkin isimler var jüride. İstedik ki festivalimiz gençliğin dinamizmini hiç kaybetmesin" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    EĞLENCELİ KÜTÜPHANELER


    Kütüphaneler, mimarinin görsel olarak en harika eseleri olabilir. Ama dünyanın en güzel kütüphanelerinden birine yakın bir yerde yaşamıyorsanız, bulunduğunuz yerdeki bölgesel kütüphane mükemmel bir tasarıma sahip olmasa da bazı küçük yaratıcı dokunuşlar içerebilir. İşte, yaratıcı zekadan nasibini almış eğlenceli kütüphaneler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 12

    SALMA HAYEK YILLARA MEYDAN OKUDU

    Yaz özlemini mayolu paylaşımıyla duyuran Salma Hayek, 52 yaşında sahip olduğu kusursuz fiziğiyle takipçilerinin beğenisini topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ÜNLÜ OYUNCUYA SAHTE DOKTOR KABUSU

    Oyuncu Didem Balçın, yaptırdığı estetik uygulama sonrası tanınmaz hale geldi. Yüzünde yaralar çıkan Balçın, güzellik merkezinde kendisine tedavi uygulayan doktorun sahte olduğunu öğrendi. Ünlü oyuncu, güzellik merkezi ve sahte doktordan şikayetçi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    SADECE KAĞIT VE MAKASTAN SANAT ESERLERİ

    Çoklu disiplinlerle ilgilenen tasarımcı John Ed De Vera, sadece kağıt ve makas kullanarak popüler kültür karakterlerinin görsellerini üretiyor. İşte, aralarında Lady Gaga, Beyonce gibi ünlüler; Wonder Woman, Black Panther gibi film kahramanlarının olduğu kağıttan sanat eserleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    PARİS'TE AŞK KOKUSU

    Celine Dion’un, dansçısı Pepe Munoz’la samimi anları, aşk iddialarını güçlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ÇUKUR'UN VARTOLU'SU YATIRIMINI KÜLÇE ALTINA YAPIYOR

    Çukur'un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, televizyondan kazandığı parayı altına yatırmaya başladı. Ünlü oyuncu, önceki gün külçe altın almak için gittiği Nişantaşı’ndaki bir kuyumcuda görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    SOPHIE TURNER DİZİNİN FİNALİNİ ANLATTI

    Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner, dizinin finalini arkadaşlarına söylediğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    "TRAVMALARLA YÜZLEŞME"

    Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'ndan başrol oynayacak olan Mehmet Aslantuğ, hayat vereceği Yıldırım karaekteri için, "Yıllar sonra Türkiye'ye dönüyor ve kendi yaşam öyküsüyle ilgili büyük sürprizler, hüzünler, coşkular ve travmalarla yüzleşiyor" diyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    GÖBEKLİTEPE ANİMASYON FİLMİ OLUYOR

    UNESCO Kalıcı Dünya Mirası Listesi'ne giren ve Doğuş Grubu'nun destek verdiği Göbeklitepe, animasyon film oluyor. Film geçen yıl vizyona giren başka bir filmin devamı niteliğinde. Amaç, Göbeklitepe'yi çocuklara tanıtmak. Film, 2 çocuk karakterin Göbeklitepe'ye ziyaretini ve çevrelerinde yaşanan olayları konu alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    MADONNA SARI SAÇLARINA VEDA ETTİ

    Sarı saç denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan pop yıldızı Madonna, imaj değişikliğine gitti. Yıllardır sarı saçlarla görmeye alışık olduğumuz Madonna, saçlarını siyah yaptı. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Madonna, 'Süper Kanlı Ay tutulmasına hazırım' notunu düştü.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    ÇEVRE ÖRGÜTLERİNDEN #10YEARCHALLENGE FOTOĞRAFLARI

    Sosyal medyada hızla yayılan #10yearchallenge hareketine çevre örgütleri de katıldı. Ünlülerin ve diğer sosyal medya kullanıcılarının 10 yıl önceki ve şimdiki hallerini paylaştıkları akımda, aralarında Greenpeace, Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF), DiCaprio Vakfı’nın da bulunduğu çevreci kuruluşlar doğanın yıllar içinde uğradığı tahribatı paylaşımlarıyla gözler önüne serdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ÖFKE KONTROLÜ TEDAVİSİ


    ABD’de otoparkta bir kişiyi yumrukladığı iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Alec Baldwin'in öfke kontrolü tedavisi görmesine ve 120 dolar ceza ödemesine karar verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    48. ULUSLARARASI ROTTERDAM FİLM FESTİVALİ BAŞLADI (TÜRKİYE'DEN 3 FİLM)

    48. Uluslararası Rotterdam Film Festivali kapsamında 12 günde uzun ve kısa metrajlı 500 film gösterilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    CARRIE UNDERWOOD İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

    ABD’li ünlü şarkıcı Carrie Underwood, ikinci kez bir erkek bebek dünyaya getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    TÜRK EDEBİYATININ ÇINARI: AHMET HAMDİ TANPINAR

    "Huzur", "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" ve "Beş Şehir" eserleriyle okuyucuların kalbinde yer edinen Türk edebiyatının önemli yazar ve şairlerinden Ahmet Hamdi Tanpınar, vefatının 57. yılında yad ediliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    HİKSOSLAR DÖNEMİNE AİT MEZARLAR BULUNDU

    Mısır Tarihi Eserler Bakanlığı, ülkenin kuzeyinde Hiksoslar (M.Ö. 1788-1573) dönemine ait mezarlar keşfedildiğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 27

    BADEM GÖZ MODASIN

    'Badem göz' denilen hafif çekik ve yanları kalkık göz ameliyatları son dönemin modası oldu. Dünyanın Instagram'da en çok takipçisi olan yıldızı Selena Gomez'in gözleri 'selfie çağında'ki gençlerin rol modeli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    DEVLET OPERA VE BALE'Sİ TARİH İLE MÜZİĞİ BULUŞTURUYOR

    Devlet Opera ve Balesince, tarih ile müziği bir araya getirmek amacıyla müzelerde konserler düzenlenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    “KİMİ SEVDİYSEM ALDILAR ELİMDEN…”

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 30

    TÜRKİYE ULUSAL YOGA FEDERASYONU KURULDU

    Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf’ın katkıları ile Türkiye Ulusal Yoga Federasyonu (ULUYOF) kuruldu. Şems Uzuneser başkanlığında kurulan Federasyon’un öncelikli amacının yoganın olimpiyatlarda yer alması olduğu bildirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız