Magazin ve sanat turu (27 Ekim 2020)

27 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 27.10.2020 - 17:19

  • 1

    George Clooney ve Amal Clooney: Meghan Markle ve Prens Harry'nin düğününe gittik ama onları tanımıyorduk

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin 2018'de tüm dünyanın merakla izlediği düğününün davetlileri arasında yer alan Amal ve George Clooney: Düğüne gittik ama onları tanımıyorduk.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Hikmet Karagöz hayatını kaybetti (Bizimkiler dizisinde Abbas'a hayat veren Hikmet Karagöz kimdir?)

    Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinde Abbas karakterine hayat veren Hikmet Karagöz, bu sabah hayatını kaybetti. Sanatçı, 15 Ekim'den bu yana yoğun bakımda tedavi altındaydı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    George R.R. Martin’in yeni kitabı Kış Rüzgarları, Gece Kralı'nın ve Ak Gezenler'in kaderini değiştirebilir

    George R.R. Martin’in Game of Thrones dizisine dönüştürülen kitap serisinin yeni parçası Kış Rüzgarları'nın (Winds of Winter) Gece Kralı ve Ak Gezenler ile ilgili bilinen tüm gerçekleri değiştirebileceği iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Sefirin Kızı 26. yeni bölüm fragmanı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Sefirin Kızı dizisinin 26. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 5

    Vizyona giren filmler ne kadar izlendi? (23-26 Ekim 2020)

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta dört film vizyona girdi. Peki vizyona giren filmler ne kadar hasılat yaptı ve ne kadar izlendi? İşte gişe rakamları... (Rakamlar Box Office Türkiye'den alınmıştır)

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Alkollü araç kullanan Ahmet Kural'a 1.5 yıl hapis cezası istemi

    İstanbul Üsküdar'da alkollü araç kullanarak art arda iki araca çarpıp bir kişinin de yaralanmasına neden olan oyuncu Ahmet Kural hakkında, "Bilinçli taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Emily Ratajkowski hamile olduğunu duyurdu

    ABD’li model Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard ile olan evliliğinden hamile olduğunu duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    İbrahim Tatlıses'in hayatının dönüm noktaları

    ‘İmparator’ lakabıyla anılan Türk halk müziği ve arabeskin en sevilen isimlerinden İbrahim Tatlıses, sesi, şarkıları kadar hayatıyla da hep adından söz ettirdi. İşte dokuz yıl aradan sonra yeniden 31 Ekim Cumartesi günü Star TV’de İbo Show programına başlayacak olan Tatlıses’in sesinin keşfedilmesi, şöhret olması, silahlı saldırıya uğraması, evlilikleri, çocukları ve hayatının dönüm noktaları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Eşi gözaltına alınan Cardi B.: Kim olduğumu biliyor musunuz?

    Cardi B.'nin eşi Offset Trump taraftarlarını tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Polislerin üzerine yürüyen Cardi B., "Kim olduğumu biliyor musunuz?" diyerek bağırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Babil 18. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak'ın yer aldığı Star TV dizisi Babil'in 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 11

    Priyanka Chopra: Karantinada daha fazla yakınlaştık

    Priyanka Chopra zorunlu karantina sürecinde eşi Nick Jonas ile daha fazla yakınlaştıklarını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    İtalyan Tasarım Günleri başlıyor

    İtalyan ve Türk tasarımcıların katılımıyla moda, mimari ve endüstriyel tasarım gibi alanlarda yeni eğilimlerin tartışılacağı İtalyan Tasarım Günleri 2020, Galataport İstanbul’un mekân sponsorluğunda 5 Kasım - 15 Aralık tarihlerinde dijital olarak gerçekleşecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    İlk siyah Batwoman'dan ilk resmi kostümlü görseller

    Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Javicia Leslie’den ilk resmi kostümlü fotoğraf geldi. Yeni Batwoman görünümünde Leslie'nin Afro saçlarına dikkat çekilerek siyah oluşu vurgulanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Stephen King'den dizi önerisi

    Dünyaca ünlü yazar Stephen King favori dizisini Utopia olarak açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Nasipse Adayız Uluslararası Mannheim-Heidelberg Film Festivali’nde yarışacak

    Dünya prömiyerini otterdam Film Festivali’nde gerçekleştiren Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ödüllü filmi Nasipse Adayız Uluslararası Mannheim-Heidelberg Film Festivali’ne seçildi. Film Almanya’nın en köklü festivallerinden biri olan ve bu sene 69. kez düzenlenecek Mannheim–Heidelberg Film Festivali’nde ilk kez Almanya’daki sinemaseverlerle buluşucak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Emilia Clarke yamaç paraşütü yaptı

    Ejderhaların Annesi rolünü üstlendiği Game of Thrones dizisinde sık sık ejderhaların sırtında uçarken görülen Emilia Clarke, 34'üncü yaş gününde paraşütle uçma deneyimi yaşadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Olivia Newton-John: Kanseri bir kez daha yeneceğim

    Efsanevi Grease müzikalinin Sandy’si Olivia Newton-John hayatının son 28 yılında üç kez meme kanseri oldu. Şu anda tümörlerin küçüldüğünü açıklayan sanatçı, “Ben verdiğim mücadeleyi bir hayat yolculuğu olarak görüyorum” diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Tom Holland'lı Örümcek Adam 3 çekimleri başlıyor

    Uncharted çekimlerinin bitmesinin ardından yıldız oyuncu Tom Holland, Örümcek Adam 3 çekimlerine başlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die'ın dijital platformda yayınlanacağı yalanlandı

    Corona virüs salgını nedeniyle vizyona giriş tarihi 5 kez ertelenen ve Nisan 2021 olarak belirlenen Bond filminin, sinemalardan önce dijital yayın platformlarına gelebileceği dedikoduları yapımcı şirket tarafından yalanladı. Metro-Goldwyn-Mayer'dan bir yetkili yaptığı açıklamada, filmin satılık olmadığını ve filmin izleyicilerin sinema deneyimini korumak amacıyla ertelendiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Mardin'de tarihi kilise 7 milyon 250 bin liraya satışta

    Mardin’de bulunan 1700 yıllık tescilli Mor Yuhanna Süryani Kilisesi, internet ortamında 7 milyon 250 bin liraya satılığa çıkartıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Hamile oyuncu Sadie Robertson corona virüse yakalandı

    Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan ABD'li hamile oyuncu Sadie Robertson corona virüse yakalandığını duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Urartuların 2 bin 750 yıl önce deprem önlemi aldığı belirlendi

    Van'da 2 bin 750 yıl önce Urartu Kralı 2. Sarduri tarafından inşa edilen Çavuştepe Kalesi'nde ortaya çıkarılan yapılarda depremden korumak için özel önlemler alındığı belirlendi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Çavuşoğlu, "Kentte, 23 Ekim 2011 yılındaki depremden sonra TOKİ'nin yapmış olduğu inşaatlara baktığımız zaman hepsi ana kayaların üzerine inşa edildi. Ama bunu 2 bin 750 yıl önce Urartular yapmış. Şehri kurmadan önce mutlaka kanalizasyon sistemini en başta yapıyor daha doğrusu alt yapı sistemini tamamlıyor ve ardından üst yapıya inşaat başlıyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Hapisteki Harvey Weinstein'e bir cinsel saldırı suçlaması daha

    Cinsel istismar ve üçüncü dereceden tecavüzden suçlu bulunarak 23 yıl hapse çarptırılan Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'e bir kadından daha cinsel saldırı suçlaması geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Türkiye'nin tarihi eserleri Diyarbakır'da restore ediliyor

    Binlerce yıllık tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır'da bulunan Türkiye'nin en büyük ikinci tarihi eser laboratuvarına getirilen eserler burada cerrahi titizlikle elden geçiriliyor. Laboratuvarda usta ellerden geçirilip restore edilen tarihi eserler, Türkiye'nin farklı illerindeki müzelerde sergileniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Meghan Markle ve Prens Harry vakıfları için ilk adımı attı

    Meghan Markle ve Prens Harry, kâr amacı gütmeyen vakıfları için ilk adamı attı. Uzun süredir konuşulan Archewell'in internet sitesi açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Cemal Reşit Rey'de Cumhuriyet Bayramı’na özel konser

    Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda (CRR) Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yılına özel bir konser verilecek. Konserde Gedik Filarmoni Orkestrası sahne alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Jamie Foxx'un kardeşi DeOndra Dixon hayatını kaybetti

    ABD'li oyuncu Jamie Foxx'un down sendromlu kız kardeşi DeOndra Dixon yaşamını yitirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Rahmi M. Koç Müzesi’nin üç nadir lokomotif modeli Londra Bilim Müzesi’ndeki sergiye misafir oldu

    Rahmi M. Koç Müzesi, demiryolu ulaşımının tarihine bu kez Londra Bilim Müzesi ile ortaklık ediyor. Müzenin koleksiyonunda yer alan üç lokomotif modeli, dünyanın önde gelen müzelerinden Bilim Müzesi’nde sergilenmeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Kültür ve Turizm Bakanlığı arşivindeki binlerce filmi kamuoyuyla paylaşacak

    Kültür ve Turizm Bakanlığı arşivindeki filmlerin kamuoyu ile paylaşılabilmesi amacıyla hazırlanan ve Osmanlı Devleti'nin son günlerinden 1980'lere dek pek çok olaya tanıklık eden belge filmleri barındıran web sitesinin yıl içinde açılması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Katy Perry yürüyüşte

    Ağustos ayında kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan şarkıcı Katy Perry, 36 yaşına bastı. O günün sabahında Los Angeles'taki evinin yakınlarında yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    n11.com yeni reklam kampanyası için Tolga Çevik'le anlaştı

    Milyonlarca ürünü "Hayat sana gelir" sloganıyla kullanıcılarıyla buluşturan n11.com, yeni dönem iletişim çalışmalarında Türkiye’nin sevilen yüzü Tolga Çevik ile ilerleyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Divriği pilavı tescillendi

    Sivas’ın Divriği ilçesi yöresine özgü, ‘Divriği Pilavı’ Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret alarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız