Magazin ve sanat turu (29 Ocak 2021)

29 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 29.01.2021 - 16:15

  • 1

    Pamela Anderson'a aldatma ve inkar suçlaması


    Koruması Dan Haygurst ile evlenen dünyaca ünlü film yıldızı ve model Pamela Anderson 5 kişilik mutlu bir aile dağıtmakla suçlandı. Aldatıldığını söyleyen Haygurst'in eski sevgilmi Carey "İnsanların aldatma ve inkar olan bir ilişki kutlaması ve onları yüreklendirmesi üzücü" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Seni Çok Bekledim'in başrolleri Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu konuştu: Tevafuk ile yola çıktık


    Özcan Deniz (Kadir) ve İrem Helvacıoğlu (Ayliz) ilk kez birlikte rol aldıkları Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'i anlattı. Skala Yapım ile Dnz Film'in imzasıyla Katar, Erzincan ve İstanbul olmak üzere üç ayaklı çekilen projenin senaryosunu da yazan Özcan Deniz hikayenin temelinde tevafuk olduğunu vurgulayarak, "İlahi bir müdahalenin içinde mi yaşıyoruz yoksa yaşadığımız her şey oluşuyor, oluştuktan sonra başka olasılıklar devreye giriyor ve birini irademizle mi seçiyoruz? Bu büyük bir soru işareti ve bir bilinmez. Tevafuk* ile yola çıktık" diye konuştu. Depremle başlayan bir hikaye olduğunu dile getiren İrem Helvacıoğlu ise karakteri hakkında "Geçmişinde travmalar var" diyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kim Kardashian boşanma için çıkış planı hazırlıyor


    Kim Kardashian'ın, Kanye West'te açacağı boşanma davası için bir çıkış plan olduğu iddia ediliyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Chris Martin ve Dakota Johnson yeni evlerine 12,5 milyon dolar ödedi


    Chris Martin ve Dakota Johnson, üç yıllık birlikteliklerinin ardından Malibu’da 12,5 milyon dolara ev aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Görüntülü aramayla çiçek siparişi


    Serenay Sarıkaya, önceki akşam görüntülü arama ile çiçek satın aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Dijital defilede Kate Moss ile Lila Grace'e torpil tepkisi


    Lila Grace'in (18) annesi eski süper model Kate Moss (47) ile birlikte Fendi'nin defilesinde podyuma çıkması 'Torpil' tepkilerine neden oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Botticelli'ye ait tablo 2021'in müzayede rekorunu kırdı: 92 milyon dolar


    İtalyan Rönesans Ressamı Sandro Botticelli'ye ait Madalyon Tutan Genç Adam (Young Man Holding a Roundel) adlı tablo 92 milyon dolara alıcı bularak 2021'de bir müzayedede satılan en pahalı eser unvanını aldı. İtalyan ressama ait tablo, 1982'deki son satışında 1.3 milyon dolara alıcı bulmuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Bakan Mehmet Nuri Ersoy'dan Five Eyes film setine sürpriz ziyaret


    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden Five Eyes film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, sohbet etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Zeugma Mozaik Müzesi'ndeki eserler, cerrah hassasiyetiyle temizlenerek geleceğe aktarılıyor


    Dünyanın en büyük mozaik müzelerinden Zeugma Mozaik Müzesi'nde yer alan birbirinden eşsiz mozaikler, uzman ekip tarafından adeta cerrah hassasiyetiyle temizlenerek geleceğe aktarılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Elijah Wood’un hayranlarıyla sıradışı fotoğrafları (40. doğum günü)


    The Lord of the Rings'in (Yüzüklerin Efendisi) Frodo Baggins'i Elijah Wood (28 Ocak 2020) yeni yaşını yaşını kutluyor. 40 yaşındaki yıldız kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına olumlu cevap vermekle kalmıyor, onlarla birlikte sıradışı temalarda poz vermekten de çekinmiyor. İşte Elijah Wood'un dünden bugüne hayranlarıyla çektirdiği sıradışı fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Barbara Nadel, İstanbul'un büyüsünü yazdı


    İngiliz polisiye ve romantik kitaplar yazarı Barbara Nadel; Galata'dan Haliç'e, Topkapı Sarayı'ndan Ayasofya'ya İstanbul'u yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Eva Mendes çocukları için mesleğini feda etti


    "Benim için öncelik çocuklarım" diyen oyuncu Eva Mendes, uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Ryan Gosling ve iki küçük kızıyla birlikte çıktığı aile gezintisinde görüntülendi. 46 yaşındaki Mendes'in parmağındaki uzaktan bile dikkat çeken iri taşlı yüzük ise çiftin nişanlandığı söylentilerini alevlendirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Napolyon Bonapart’ın notları 1 milyon euroya satışta


    Napolyon Bonapart’ın, Austerlitz Savaşı’ndaki zaferiyle ilgili notları 1 milyon eurodan satışa çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu: Bir insan bu kadar da linç edilemez


    Komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai Paracıkoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez bir programa katılarak açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, "Kendim de sütten çıkmış ak kaşık değilim, normalinde kendimden nefret edebilen bir adamım ama bu kadar da bir insan linç edilemez" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Game of Thrones animasyonu için çalışmalar başladı


    House of the Dragon'dan sonra Tales of Dunk and Egg serisini konu alacak ikinci bir Game of Thrones dizisi hazırlıklarına şimdi de yeni bir animasyon projesi eklendi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Crisis fragmanı


    Oscar ödüllü oyuncu Gary Oldman, taciz iddialarıyla gündemde bulunan Armie Hammer ve Golden Globe adaylığı bulunan Evangeline Lilly'yi başrolüne yerleştiren Crisis'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Öncelikle sinemalarda, sonrasında ise VOD olarak izleyici karşısına çıkacak olan Crisis, bağımlılık yaratmaya çalışan şirketin savaşını anlatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Uraz Kaygılaroğlu: Neslihan Atagül daha iyi


    Yeni projesi için Cem Yılmaz ile buluşan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı'ndan ayrılan eski rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Jeanette Maus kolon kanserine yenildi


    Resident Evil 8: Village’ın seslendirme yıldızı Jeanette Maus, 39 yaşında kolon kanserinden hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Yeşim Büber'den yeni tekne pozları: Durumuma üzülenler olmuş


    Görüntü yönetmeni eşi Mehmet Aksın ve ikizleriyle birlikte 11 yıldır yaşadığı tekneden paylaştığı tadilat fotoğraflarıyla gündem olan Yeşim Büber duruma açıklık getirdi. 43 yaşındaki oyuncu Instagram'dan "Teknede yaşamak her zaman zor değil" dedi ve keyifli fotoğraflar ekledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20

    Çaycı Hüseyin: Bir gün öleceğiz bu sefer de 'Yok canım ölmedi, yaşıyor' diyecekler


    Çaycı Hüseyin olarak bilinen ve sosyal medyada sıkça öldü paylaşımlarıyla anılan oyuncu Alparslan Özmol, "Corona virüsten öldü dediler, uçak kazasında öldü dediler. Bir gün öleceğiz, bu sefer de 'Yok canım ölmedi, yaşıyor' diyecekler. Arkadaşlar, ben yaşıyorum. Öldüğüm zaman size haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden barışma sonrası ilk fotoğraf


    Sosyal medya hesaplarından ayrıldıklarını açıklayan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden barışma sonrası ilk fotoğraf geldi. Ünlü şarkıcı Hadise, Kaan Yıldırım ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Sefirin Kızı 38. yeni bölümde gizemli kadın Sancar’ın aklını karıştırıyor


    Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, Sefirin Kızı’nın 38. yeni bölüm ayrıntıları ve fotoğrafları yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Menajerimi Ara'nın 23. yeni bölümünde EGO Ajans ilk kez takım halinde çalışıyor


    Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer aldığı Menajerimi Ara'nın 23. yeni bölüm fotoğrafları ve konusu belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    Pir Mehmed Çeşmesi'nin restorasyonu tamamlandı


    Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkılan İstanbul Karaköy’deki Pir Mehmed Çeşmesi’ndeki restorasyon çalışması tamamlandı. Çeşmenin yeni halini beğenen çevre esnafı “Sahip çıkacağız” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 25

    Şanlıurfa'ya İsot Müzesi kurulacak


    Şanlıurfa mutfağının vazgeçilmez ürünlerinden olan isotun tanıtımı amacıyla kentte 'İsot Müzesi' kurulması kararlaştırdı. Karar doğrultusunda çalışmalara başlanırken müzenin 2 yıl içerisinde faaliyete girmesi ve isotun, kente gelen yerli ve yabancı turistlere daha fazla tanıtımının yapılması hedefleniyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26
    Günlük burç yorumları - 29 Ocak 2021
    Gökyüzü bir başka parlıyor.

    Bugün özellikle oynak Merkür geri geri gitmeden gölgeli bir gün o nedenle artık yeni bir şeye başlamak yerine, var olanı tamamlamaya odaklanmakta fayda var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (28 Ocak Perşembe)


    Survivor'da ödül oyunu kim kazandı, Anlat Bakalım'ın galibi kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. Barış ve Reşat'ın kaptan seçildiği gecede, hem köfte ekmek ödülünü hem de eğlenceli dakikalara sahne olan Anlat Bakalım'ı gönüllüler takımı kazandı. İşte 20 Ocak Perşembe 18. bölümden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız