Maskesiz girdiği eczaneden kovulan Bruce Willis özür diledi

Maskesiz girdiği eczaneden dışarı çıkarılan ünlü yıldız Bruce Willis, sokakta maskesiz dolaşma kararından dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.

Haberler ntv.com.tr 14.01.2021 - 15:41 Son Güncelleme : 14.01.2021 - 15:46

  • 1

    Aksiyon filmlerinin ünlü yıldızı Bruce Willis, dün, Los Angeles’ta bir eczanede maske takmayı reddedince dışarı çıkarıldığı haberiyle gündeme gelmişti. Maskesiz dışarı çıkan ve kendisine maske takma uyarısı yapıldığı halde itiraz edince eczaneden çıkması istenen Willis özür diledi.

  • 2

    Boynunda bandanası olan ve istese bandanasını maske olarak kullanabilecekken bunu tercih etmeyen 65 yaşındaki aktör, People dergisine yaptığı açıklamada, dışarı maskesiz çıkma kararından dolayı pişman olduğunu söyledi.

  • 3

    "Kararım bir hataydı" diyen Willis, "Dışarıda herkes güvende olsun ve maske takmaya devam edelim” ifadesini kullandı.

  • 4

    Dün gündeme gelen haberlerden sonra sosyal medyada pek çok kişi Willis’i eleştirerek, ünlü aktörün eczaneden çıkarılmasını övdü.

  • 5

    Willis’in maskesiz dolaşma kararı, hayranlarını kızdırdığı kadar şaşırttı da. Çünkü Amerikalı aktör, salgında zamanını genellikle eski karısı Demi Moore’un Idaho’daki aile evinde, yetişkin kızlarıyla karantinada geçirdi. Willis'in şimdiki eşi Emma Hemming Willis, Los Angels’taki evlerinde iki kızıyla (8 yaşındaki Mabel ve 5 yaşındaki Evelyn) kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız