MasterChef'te gerginlik (Eleme adayları belli oldu)

Haftanın son dokunulmazlık oyununun oynandığı MasterChefte eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyunu oynanırken kırmızı takımın iki iddialı ismi Eray ve Emir arasında büyük bir gerginlik yaşandı. İşte dün akşamki MasterChef'te yaşananlara dair ayrıntılar...

Haberler 27.09.2020 - 11:40

  • 1

    MASTERCHEF'TE DOKUNUZLMAZLIĞI HANGİ TAKIM ALDI?

    MasterChef eleme adayları dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. 26 Eylül'de MasterChef'te kırmızı takım ve mavi takım arasında yeni bir oyun oynandı. Yarışmacılar Eyüp'teki Mihrişah Valide Sultan İmarethanesine konuk oldular ve orası için bir menü hazırladılar. Heyecanla geçen yarışın ardından dokunulmazlığı kazanan takım 22-13 oy dağılımıyla kırmızı takım oldu. Peki MasterChef'te eleme potasında kimler var?

  • 2

    MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI

    Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Furkan ilk eleme adayı olarak Barbaros'un ismini verdi.

    Mavi takımda daha sonra oylama yapıldı. Yarışmacıların verdikleri oylamalar ile MasterChef 6. eleme adayı Celal oldu.

    MasterChef Türkiye'de Eray, Ayyüce, Özgül ve Esra diğer eleme adayları olmuştu.

  • 3

    MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

    Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bu kez bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda 40 dakikalık süre içinde yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmasını istedi.

    Verilen sürenin ardından Danilo, Somer ve Mehmet şef mavi takımın yemeklerinin tadına bakarak değerlendirmede bulundu.

    Bamyanın ana ürün olduğu yarışmada en yaratıcı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim Furkan oldu.

  • 4

    Haftanın son dokunulmazlık oyunu oynanırken kırmızı takımın iki iddialı ismi Eray ve Emir arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

  • 5

    Eray'ın eli Emir'in yemeğine çarpında sinirler gerildi. Emir Eray'a “Sen bilerek oyun satıyorsun" sözleri ile sataşınca Eray, “Bunu bana söyleyecek en son kişi sensin” cevabını verdi.

  • 6

    Eray Emir'e "Siz benim delikanlılığımı sorgulamayın, delikanlı olun ikiniz de. Bana ondan sonra laf edin" çıkışında bulundu.

  • 7
    Masterchef'e damga vuran tartışmanın nedeni de belli oldu. Eray, "O anda yemeklerin stresiyle oldu. Orada Emir ile birbirimize patladık. Sadece Emir ile aramda böyle bir konuşma geçti. Sonra birbirimizi kırdığımızı fark ettik şefim. Sonra Emir 'Küs müyüz?' dedi. 'Ben seninle küser miyim? dedim. Sarıldık ve barıştık" açıklamasında bulundu.
  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız