Meghan Markle ve Prens Harry'den Archie ile birlikte ilk Noel kartı

Meghan Markle ve Prens Harry, sekiz aylık oğulları Archie ile birlikte çekilen fotoğrafı Noel kartı olarak yayınladı. Kraliçe, Noel konuşmasını yaptığı masasında, aile üyelerinin fotoğrafları arasında Meghan Markle, Prens Harry ve Archie'nin fotoğrafına yer vermedi.

Haberler 24.12.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 24.12.2019 - 10:44

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry, bebekleri Archie ile çıktıkları Kanada tatili sonrası Noel için İngiltere’ye döndü. Çift, Kraliçe Elizabeth’in her yıl geleneksel olarak Buckingham Sarayı’nda verdiği Noel öncesi yemeği kaçırdı ve dolayısıyla kraliyet ailesinin geleneksel Neol aile fotoğrafında da yer almayacak.

  • 2

    Kraliyet görevlerine altı haftalık ara veren Sussex ailesi, yayınladıkları Noel kartıyla yeniden adlarından söz ettirdi. Noel kartında çiftin sekiz aylık oğulları Archie merkezde yer aldı.

  • 3

    “Queen's Commonwealth Trust” hesabından yayınlanan elektronik kartta, “Mutlu Noeller ve ailemizden size mutlu yıllar” denildi.

  • 4

    Çiftin yayınladığı elektronik kart, Meghan Markle’ın oyuncu arkadaşı Janina Gavankar tarafından çekildi. Markle ile uzun yıllardır arkadaş olan Gavankar, kraliyet çiftinin 2018’deki düğününe de katılmıştı.

  • 5

    Buckingham’daki geleneksel yemeğe katılmayan Meghan Markle ve Prens Harry, Kraliçe’nin Noel mesajı verdiği kareye de giremedi. Kraliçe, masasında oğlu Prens Charles ve eşi Camilla, eşi Prens Philip, Kate Middleton ve Prens William’ın ailece çektirdiği Noel fotoğrafı ve babası 6. George’un fotoğrafına yer verdi.

  • 6
    Kate Middleton ve Prens William, üç çocuğuyla birlikte çektirdikleri bu fotoğrafı Noel kartı olarak yayınlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız