Melania Trump eşi Donald Trump'ın doğum günü partisine katılmadı

Pazartesi günü 75. yaşını kutlayan ABD eski Başkanı Donald Trump, oğlu Donald Trump Jr'ın paylaştığı doğum günü videosuyla gündemde. Görüntülerde eski First Lady Melania Trump'ın olmaması ayrılık iddialarını bir kez daha gündeme taşındı. 

Haberler 16.06.2021 - 14:56 Son Güncelleme : 16.06.2021 - 15:41

  • 1
    14 Haziran'da 75. doğum gününü coşkulu ve kalabalık bir partiyle kutlayan ABD eski Başkanı Donald Trump, sessiz sakin geçirdiği günlere rağmen oğlu Donald Trump Jr. tarafından Instagram'da paylaşılan doğum günü videosuyla gündemde.
  • 2
    Görev yaptığı sürece dünyanın en çok konuşulan isimlerinden bir olmayı başaran ABD eski Başkanı'nın bu sefer sosyal medyada gündem olma nedeni ise yıllardır birçok söylentinin konusu olan eski First Lady Melania Trump'ın doğum günün partisinde görünmemesi.
  • 3

    Evlilikleri boyunca, özellikle de Donald Trump başkan seçildikten sonra sürekli tartışmaların odağında olan; kocasının yanında sürekli rahatsız, mutsuz ve deyim yerindeyse 'oradan kaçmak ister gibi' görüntüler vererek evliliğiyle ilgili birçok soru işareti yaratan eski First Lady'nin, Trump başkanlıktan ayrıldıktan sonra rahatladığı ve oldukça mutlu olduğu konuşuluyordu.

  • 4
    Evliliklerinin yolunda gitmediği konusunda birçok dedikodu çıkarken, hatta bu konuda kitaplar bile yayınlanmışken Melania Trump'ın kocası başkanlıktan ayrıldıktan sonra ilk iş onu boşayacağı konuşuluyor, avukatlar ve yakınları yardımıyla koşulları son derece çetrefilli olan evlilik anlaşmasından kaçınmanın yollarını arıyordu.
  • 5
    İkili cephesinden henüz ayrılıkla ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Melania Trump'ın kocasının 75. yaş günü partisinde yer almaması tartışmaları yeniden alevlendirdi. Cumhuriyetçi Parti'den ve Florda eşrafından birçok Trump severin katıldığı partide yer almayan Melania için ayrılık söylentileri tekrar gündeme geldi.

  • 6
    Çiftin Florida'daki yaşantısını takip eden gazetecilere göre eski First Lady zamanının büyük çoğunluğunu oğlu Baron'la ve güzellik merkezleri arasında mekik dokuyarak geçiriyor. Donald Trump'a ise  golf sahalarında rastlamak mümkün olabiliyor...

  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız