MeToo'nun yaratıcısı Rose McGowan'dan Natalie Portman'a tepki 

MeToo akımını başlatan Rose McGowan, Natalie Portman'ın Oscar'daki elbiseli eylemini eleştirdi. McGowan,"İkiyüzlülüğü bırakın, icraata geçin" çağrısında bulundu.  (Fotoğraflar: Getty Images Turkey)

Haberler 12.02.2020 - 14:13 Son Güncelleme : 12.02.2020 - 14:22

  • 1
    Natalie Portman’ın Oscar’a aday gösterilmeyen kadın yönetmenlerin adlarını taşıyan kıyafetiyle törene katılması bazı kesimler tarafından ‘ikiyüzlü’ bulundu.


  • 2

    MeToo aktivisti ve yaratıcısı oyuncu Rose McGowan da ‘icraata geç’ çağrısı yapanlardan biri oldu.


  • 3
    McGowan, "Üzerine düşeni gerçekten yapan bizim gibiler için Portman tarzı aktivizmi son derece rahatsız edici buluyorum" dedi.


  • 4

    Facebook hesabından bir açıklama yapan McGowan, “Cesur? Hayır, katiyen hayır. Daha çok bir oyuncunun, önemseyen biri rolü yapmasına benziyor. Pek çoğunun yaptığı gibi. Tüm bunları öfkeden yazmıyorum, tiksindiğim için yazıyorum. Sadece ondan ve diğer aktrislerden icraata geçmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.


  • 5
    Portman’ın kariyerine gönderme yapan McGowan, “Oldukça uzun kariyerin boyunca sadece iki kadın yönetmenle birlikte çalıştın, ki bunlardan biri sendin. Bir yapım şirketin var ve tam olarak bir tane kadın yönetmeni işe aldı, bu da sensin. Sizin tarzınızdaki aktrislerin derdi ne? Siz çok ünlüler sorunun kendisi olmak yerine bir tavır takınsaydınız dünyayı değiştirebilirdiniz. Evet, sen Natalie. Sorun sensin. Sorun ikiyüzlülük. Sorun diğer kadınlar gösterilen sahte destek” sözlerini dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız