Michael Douglas: Babam öpüşmeyi bırakıp bana baktığında çok utanmıştım

The Kominsky Method dizisiyle ekrana dönen Michael Douglas, babası Kirk Douglas sayesinde setlerde büyüdüğünü söyleyerek unutamadığı set anısını anlattı. Babasının öpüşme sahnesiyle ilgili konuşan Douglas, “Babam öpüşmeyi bırakıp bana baktığında çok utanmıştım” dedi.

Haberler 03.03.2019 - 12:22

  • 1

    Yeni dizisi The Kominsky Method’la televizyona dönen ünlü oyuncu Michael Douglas, projeye nasıl başladığını anlatırken, “Hiç niyetim yoktu aslında. Senaryoyu yolladılar, çok iyi yazılmıştı. Zaten yaratıcımız Chuck Lorre’nin yaptığı işleri severek izleyen bir aileyiz. Big Bang Theory öncesinde Two And a Half Men ve diğer tüm işleri çok iyi. Benim de yapımcı tarafım olduğu için bir işin iyi olup olmayacağını kestirebiliyorum. The Kominsky Method’un iyi bir iş olacağı yazımından belliydi” dedi.

  • 2

    Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a konuşan 74 yaşındaki ABD’li oyuncu, “Beni etkileyen diğer bir husus da Chuck’ın yaşlanmaya bakış açısı oldu. Yaşlanmakta mizah bulan bir dizi yazmışlar. Aslında yaşlanmak kolay değil. Dizide de zaten hayatımın parçası olan bir rolü canlandıracaktım. Komedi yapacaktım, bazı sahnelerde de trajedi hatta keder olacaktı. Chuck’ın duygular arasında böyle çabasız ve kolay geçişlerini sevdiğim için hayır diyemedim” ifadelerini kullandı.

  • 3

    “Yaşlanmanın pozitif tarafı, zamanın kıymetini daha iyi anlıyorsun. Planlama yeteneğin gelişiyor” diyen Douglas, “Hayatın ve gereksiz insanların seni çarpmasına izin vermiyorsun. Başına gelenlere karşı daha rahat oluyorsun” dedi.

  • 4

    Yaştan dolayı ezberlemede güçlük çektiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Kansersiz 7’nci yılım. Her yıl kontrollerimi yaptırıyorum. Birkaç yıl önce bir tümör buldular ama iyi huyluydu. Alındı. Kendimi çok iyi hissediyorum ama hayatımın sonuna kadar kontrollere devam etmek zorundayım” şeklinde konuştu.

  • 5

    Babası Kirk Douglas sayesinde setlerde büyüyen Michael Douglas, “Babamla benim kariyerim toplam 120 yıl ediyor” dedi.

  • 6

    Douglas babasıyla bir set anısını şöyle anlattı:

    “Net hatırladığım ve aklıma geldikçe güldüğüm bir anı var. Lana Turner’la The Bad and The Beautiful’un setinden... Karanlık bir setti. Kirk ile Lana aşk sahnesinin ortasında... Babam, Lana’yı sarmış öpüyordu. Ben de daha iyi görebilmek için yaklaşıp parmak uçlarım ile kafamı uzatınca babamın kamerasına girmişim. Öpüşmeyi bırakıp bana baktığında çok utanmıştım.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız