Mustafa Uslu ile bebek sevinci yaşayan Sinem Uslu: Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin

Geçtiğimiz günlerde yapımcı Mustafa Uslu ile bebeklerine kavuşan oyuncu Sinem Uslu geçirdiği zor günleri anlattı. Uslu, "Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin. Çok zor bir 10 gün atlattık ama çok şükür sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza" dedi.

Haberler 30.04.2019 - 10:42

  • 1
    Ayla ve Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu ile 2016'da nikâh masasına oturan oyuncu Sinem Uslu, ikiz bebeklerini geçtiğimiz günlerde dünyaya getirmişti. Oğulları Mustafa ve Kemal'i kucağına alan çift, güzel haberi sosyal medyadan duyurmuştu.


  • 2
    Zorlu bir hamilelik süreci geçiren Sinem Uslu eşinin yoğun bakım önünde beklerken çekilen fotoğrafını paylaşarak bir mesaj yayınladı. Ünlü oyuncu paylaşımın altına şu notu düştü: "Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin. Çok zor bir 10 gün atlattık ama çok şükür sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza."


  • 3
    "Şimdi o günlere gittiğimizde hala içimiz sızlıyor. Benim canım kocam yavrularımızı ve beni beklerken... Hayattaki en doğru temenni. 'Sağlık olsun..' Sevdiklerimiz yanımızda olsun. Gerisi teferruat."


  • 4
    12 Mart'ta ikizlerine kavuşan Mustafa Uslu, "Aynı gün 1 saat arayla önce baba, sonra dede oldum. Kızım Ecem doğum yaptı. Torunum Leyla dünyaya geldi. Çifte sevinç yaşadım" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız