Müzede unutulmaz yemek (Geceye damga vurdu)

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel’e bu hafta Cesur ile Sühan’ın Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki özel buluşmaları damga vurdu. Cesur'un sevgililer günü ve Sühan'ın doğum günü için düzenlendiği yemek Türk Sanat Tarihi’nin öncü isimlerinden ressam Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisinde gerçekleşti...

Haberler 10.02.2017 - 10:17 Son Güncelleme : 10.02.2017 - 10:20

  • 1

    Kapılarını ilk defa Cesur ve Güzel için açan Sakıp Sabancı Müzesi’nin büyüleyici sergi alanında gerçekleşen romantik dakikalar, ekran başındakilere de adeta görsel bir şölen sundu.

    İŞTE CESUR İLE SÜHAN'IN BULUŞTUĞU MÜZE - VİDEO

    CESUR İLE SÜHAN'IN ROMANTİK ANLARI - VİDEO 

  • 2

    Dizinin yeni bölümünde; Cesur, Sühan’a doğum günü için sürpriz bir akşam yemeği düzenledi. İkilinin; Türk Sanat Tarihi’nin öncü isimlerinden ressam Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisindeki 1000’den fazla eseriyle bir arada gözüktüğü sahne, romantik ve büyüleyici atmosferiyle hafızalara kazındı.

    İŞTE CESUR İLE SÜHAN'IN BULUŞTUĞU MÜZE - VİDEO

    CESUR İLE SÜHAN'IN ROMANTİK ANLARI - VİDEO 

  • 3

    Dizi, yayınlandığı ilk bölümden bu yana Cesur’un (Kıvanç Tatlıtuğ) babasının ressam kimliği nedeniyle sanata verdiği destekle de dikkatleri çekmişti.

    İŞTE CESUR İLE SÜHAN'IN BULUŞTUĞU MÜZE - VİDEO

    CESUR İLE SÜHAN'IN ROMANTİK ANLARI - VİDEO 

  • 4

    Cesur ve Sühan’ın paha biçilmez eserlerin yer aldığı salonda gerçekleşen buluşması geceye damga vurdu.

    İŞTE CESUR İLE SÜHAN'IN BULUŞTUĞU MÜZE - VİDEO

    CESUR İLE SÜHAN'IN ROMANTİK ANLARI - VİDEO 

  • 5

    FEYHAMAN DURAN KİMDİR: (1886-1970)

    Türk Sanat Tarihi’nde portreciliğin öncüsü Feyhaman Duran, 1914 Kuşağı'nın önde gelen temsilcilerindendir. 

  • 6
    Feyhaman Duran’ın sanatı, Osmanlı İmparatorluğu’nun son yıllarından Cumhuriyet’e geçiş aşamasını aktaran niteliğiyle söz konusu dönemin tüm çatışma ve gelişmelerini gözler önüne seriyor.
  • 7
    Tüm yaşamı boyunca modern ve gelenekseli aynı anda deneyimlemesinin etkilerini sanat pratiğine yansıtan Feyhaman Duran, Cumhuriyet Türkiyesi’nde portrelere duyulan ihtiyaçtan dolayı en çok bu alandaki işleriyle anılıyor olsa da natürmort, peyzaj gibi farklı türlerde de aynı üretkenlikte pek çok eseri bulunuyor.
  • 8
    “Feyhaman Duran'ın "İki Dünya Arasında” başlıklı sergisi 30 Temmuz’a kadar Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanatseverleri bekliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız