Yılmaz Erdoğan: O konu Cenab-ı Rabb'imle, ben ve Cem'in arasında"

Bu hafta en çok onlar konuşuldu. Kenan Doğulu, Zorlu PSM'de verdiği Sevgililer Günü konseriyle haftanın açılışını yaptı. GQ Türkiye'nin düzenlediği "Men of the Year" ödül töreni ise 2016'nın en iyilerini buluşturdu. Yılın aktörü Kıvanç Tatlıtuğ, ona ödülünü takdim eden Yılmaz Erdoğan, yılın yönetmenine ödül vermek üzere sahneye gelen Beren Saat, yılın en konuşulan adamı seçilen Barış Arduç ile geceye esprileriyle renk katan Cem Yılmaz... Suat Kavukluoğlu her iki gecenin detaylarını ve perde arkasını yazdı... (suat.kavukluoglu@ntv.com.tr)

Haberler 17.02.2017 - 12:44 Son Güncelleme : 17.02.2017 - 13:03

  • 1
    KENAN DOĞULU'DAN ENERJİ DOLU "14 ŞUBAT" KONSERİ

    Bu haftaya Kenan Doğulu'nun "Sevgililer Günü" konseriyle başladım. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapılan konser, şüphesiz bu yıl "14 Şubat"ın en iyisiydi. Ayakta sahne düzeniyle hazırlanan mekanda Kenan Doğulu'yu izlerken onunla bir kez daha gurur duydum. Kenan Doğulu daha önceki konserlerinde olduğu gibi o gece de bir dünya starı gibiydi. Yıllardır birlikte çalıştığı orkestrasının enerjik ve sert düzenlemeleriyle adeta bir rock star gibi görünüyordu sahnede. "Kenan Doğulu rocks!" deyimini sonuna kadar hak ediyordu. Enerjisi gece boyunca bir an bile düşmedi. Seyircilerden de coşkulu bir karşılık alınca coştukça coştu Kenan Doğulu. "Deliyim, gözü kara deliyim, yakarım Roma'yı da yakarım" sözleriyle bir efsane olan onunla ilk tanışma şarkımız "Yaparım Bilirsin"le başladı konserine. Elbette günün anlam ve önemine istinaden "Aşk ile Yap" geldi hemen peşine. "Ara Beni Lütfen", "Baş Harfi Ben", "Olmaz", "Yüzsüz Yürek", "Tencere Kapak", "Sımsıkı Sıkı Sıkı", "Kandırdım", "Ben Güzelden Anlarım" ve daha bir dolu aşk şarkısını sevenler için söyledi. Ön sıralardan onu izleyen eşi Beren Saat için de "Unutursam Fısılda" filmi için hazırladığı "Kirli Beyaz Kedi" şarkısı geldi.
  • 2
    "ÖNCE SEN EĞLENECEKSİN Kİ SEYİRCİLERİ DE EĞLENDİREBİLESİN"

    Konser boyunca kendisi de çok eğlendi Kenan. Hatta hepimizden daha çok eğlendi. Peş peşe espriler patlattı, seyircileri de şovun bir parçası yaptı, şarkılarını doğaçlama bir biçimde değiştirdi, bazı yerlerini rap gibi söyledi. Böylece "iyi bir performans"ın en büyük sırrını o gece bir kez daha vermiş oldu: "Kendine, hikayene önce kendin inanacaksın, seyircilerden önce kendin eğlenip mutlu olacaksın ki seyircileri de hikayene inandırıp mutlu edebilesin" Ve en önemlisi "sahnede kibirli bir dağ gibi durmayacaksın, müziğin paylaşılınca güzelleştiğini unutmayacak, seyircilere önemli olduklarını hissettirip onları da konserin bir parçası haline getireceksin." Konserin en mutlu olduğum noktalarından biri de her şarkının sahneye özel yapılan düzenlemeleriydi. İster istemez 20 yıllık şarkıları benzer hallerde dinlemek bir süre sonra insanı sıkmaya başlıyor. Kenan Doğulu ve ekibi her seferinde o 20 yıllık şarkıları öyle farklı versiyonlarla yorumluyorlar ki, ilk kez dinliyor gibi yeniden heyecanlanıyorum. Türkiye'de sahne performansı konusunda kendi kulvarının bence en iyisi tartışmasız Kenan Doğulu.
  • 3

    YILIN EN İYİLERİNİN RESMİ GEÇİDİ "GQ TÜRKİYE MEN OF THE YEAR"

    Geliyoruz, bu yılın uzun süre hafızalardan çıkmayacak ödül törenine.
    GQ Türkiye dergisinin düzenlediği "Men Of The Year" ödül gecesi, yılın en iyilerini; medya, sanat ve spor dünyasından seçkin davetlilerle bir araya getirdi. 2016'nın kendi alanlarında en başarılı olan 11 erkeğiyle 1 kadının ödüllendirildiği tören, son yılların en önemli organizasyon mekanlarından Volkswagen Arena'da yapıldı. Konserlerden spor müsabakalarına birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapmaya başlayan; İstanbul'un en yeni kazanımlarından Volkswagen Arena, bu kez GQ dergisi için hazırlanmıştı. "Men of the Year" her yıl Türkiye'de yapılan diğer bütün ödül törenleri arasında farkını net bir biçimde ortaya koyuyordu zaten. Ama bu yıl Volkswagen Arena'nın son derece şık ve cool atmosferinde uluslararası standartlarda bir tören izledik. Törenin açılışını yapmak üzere sahneye gelen Cem Yılmaz'ın da dediği gibi "Golden Globe"tan aşağı kalır bir yanı yoktu törenin. Davetlilerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da son derece şık ve özenli olduğu gecenin yıldızlarına ve unutulmaz anlarına gelin birlikte bakalım...

    (Gecenin sunuculuğunu Cem Yılmaz’la birlikte Simge Fıstıkoğlu üstlendi.)

  • 4
    CEM YILMAZ OLMASA "AH BU HAYAT ÇEKİLMEZ"

    Cem Yılmaz gece boyu esprileriyle bütün salonu kahkahaya boğdu. Yılmaz, gecenin açılışını 'ikon' kavramını diline dolayarak yaptı: "Açılış konuşmasını yapma sebebim, geçen sene bana ikon ödülünü verdiler. Vefalı bir organizasyon. Eski ikonları unutmuyorlar. Bir maaş bağlıyorlar küçük. Ayda iki kere Nusret'ten bir şeyler yeme falan gibi hoşluklarımız var."

    EN ÇOK YILMAZ ERDOĞAN'LA UĞRAŞTI : "YILMAZ, O FİLMDE DEVAM EDEBİLMESİNİ BENİM ÖLMEME BORÇLU"

    Cem Yılmaz'ın gece boyu en çok takıldığı isimse yan yana oturduğu yakın dostu Yılmaz Erdoğan oldu. "Bu salonda Yılmaz gösteriler yapmaya başlamış. Bizim Russell Crowe ile ilgili anılarımızı, benim tembelliğimi filan anlatıyormuş." diye girizgahı yaptı ve başladı kendi cephesinden anlatmaya "Filmin bir yerinde ben ölüyorum. Ben öldükten sonra Yılmaz bir süre daha atla koşmaya devam ediyor. Atla koşmaya devam etmesini benim ölmeme borçlu. Bunu biliyor muydunuz? Bütçeyle ilgili bir konu bu. Ben haftalık anlaştım Russell Crowe ile. Ata bindiğim zamanlarda 300 bin, binmediğim zamanlarda 250 bin dolar alıyordum haftalık. Sürdü, sürdü, sürdü bu. Dediler ki "Batıyoruz, Cem ölsün. Eğer Cem ölürse Yılmaz birazcık daha ata binebilir. O sayede Yılmaz devam edebildi."
  • 5
    CEM YILMAZ VE YILMAZ ERDOĞAN'IN "CANNES" MACERASI

    Uluslararası yıldız ödülüne layık görülen Mert Alaş'ın yoğun iş programı nedeniyle geceye katılamamasını da diline doladı Cem Yılmaz. "Çekimlerimden dolayı gelemediğim için özür diliyorum. Burada Seyrantepe'de çekimlerim var, herkes beni affetsin..." Simge Fıstıkoğlu; Mert Alaş'ın Madonna, Kate Moss gibi ünlülere çektiği fotoğrafları hatırlatınca Yılmaz, cevabı yapıştırdı "Biz de Yılmaz'la (Erdoğan) Cannes'da Nicole Kidman'larla takılalım dedik. 60 metre tekne ile başladık. Bizim için ok'di. Dediler ki buradan 70 metre olanına geçeceğiz. Dedik ki "Niye yani, kim sığmadı?" 70 metreye gittik. Yine eğleniyoruz falan, 80 metreye gidiyoruz fakat ayakkabılar çıkacak, dediler. Ben ilk defa Nicole Kidman'ı cuma namazında gördüm."
  • 6
    "O KONU CENAB-I RABB'İMLE, BEN VE CEM'İN (YILMAZ) ARASINDA BİR KONU"

    Yılın aktörü ödülü, benim de çok severek izlediğim Star TV dizisi "Cesur ve Güzel"le fırtınalar estiren Kıvanç Tatlıtuğ'a verildi. Tatlıtuğ'a ödülünü veren Yılmaz Erdoğan'ın da güldürmek konusunda Cem Yılmaz'dan aşağı kalır yanı yoktu. Erdoğan'ın esprili Kıvanç takdimi uzun bir süre akıllardan çıkmayacak: "Kıvanç'ın bu kadar yakışıklı olması benim esas asabımı bozan konu değil. O konu Cenab-ı Rabb'imle, ben ve Cem'in (Yılmaz) arasında bir konu. Özel bir konu, sizinle de paylaşacak değilim." diyerek söze girdi Erdoğan "Beni rahatsız eden şey, bu kadar yakışıklı olmasına rağmen; azimli, çalışkan, oyuncu zekasının ileri derecede gelişmiş olması. Oysa ki o geri kalan şeyleri biz yapabilirdik. Azim, gayret, bunlar bende. Kendisinin yeteneği birlikte çalıştığımız zaman da bizzat gördüm. Çok iyi bir oyuncu, çok tatlı bir adam, çok lazım, benim de çok sevdiğim kardeşim" sözleriyle Tatlıtuğ'u sahneye davet etti.
  • 7
    KIVANÇ TATLITUĞ'DAN KARŞI GÜZELLEME "SENİ SEVİYORUM YILMAZ AĞABEY"

    Yılmaz Erdoğan'ın övgü dolu sözleri karşısında çok duygulandığı belli olan Tatlıtuğ da geceyi düzenleyenlere teşekkür ettikten sonra Yılmaz ağabeyine şöyle seslendi: "Onun, benim hayatımda çok önemli bir yeri var. Çok kıymetli bir projede yer aldık kendisiyle. Bana hem abilik hem hocalık yaptı. Bu ödülü senden alıyor olmanın hatırası çok daha önemli olacak Yılmaz abi, seni seviyorum.
  • 8
    BEREN SAAT'TEN "YAŞADIĞIMIZ HER ANIN KIYMETİNİ BİLELİM" MESAJI

    Bir gece önce eşi Kenan Doğulu'yu "Sevgililer Günü" konserinde yalnız bırakmayan Beren Saat, ödül törenine yalnız gelmişti.
    Kenan Doğulu, konserin yorgunluğunu üzerinden atamamış olsa gerek. Yoksa böyle bir gecede Beren Saat'i yanlız bırakmazdı. Yılın yönetmeni Ozan Açıktan'a ödülünü vermek üzere Özgür Masur imzalı su yeşili bir elbiseyle sahneye geldi Beren. Bu geceye özel olarak diktirdiği elbisesinin hikayesini şöyle anlattı "Artık yaşadığımız her an, her gün daha kıymetli. Ben birkaç sene önce kendi ödülümü almaya gelirken, böyle askıdan var olan bir elbisemi seçip gelmiştim. Ama bu sene özel bir elbise sipariş ettim. İyi ki de öyle yapmışım. Gecenin ihtişamını görünce çok iyi yaptığımı anladım." Elbette gecenin ihtişamıyla ilgili daha söyleyecekleri vardı Saat'in "Yılmaz'cım (Erdoğan) bizim aldığımız sene böyle bir şey yoktu. Herhalde Kıvanç geliyor diye oluyor bunlar." diyerek yılın adamı Tatlıtuğ'a takıldı. Beren Saat, Ozan Açıktan'ı "Bugünlerde tutku sahibi her insanın çok daha önemli olduğunu anladım. İşte sinemaya tutkuyla aşık bir adam" diyerek takdim etti.
  • 9
    BARIŞ ARDUÇ'TAN "BARIŞ" DİLEĞİ

    Yılın konuşulan adamı ödülü Star TV'deki "Kiralık Aşk" dizisiyle ortalığı kasıp kavuran Barış Arduç'a gitti. Mehmet Aslantuğ, Arduç'a ödülünü; hisli bir anonsla takdim etti:
    "Yetenekli olmakla güzel ve yakışıklı olmak... Bunlar şüphesiz çok kıymetli ama bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey güzel kalpli insanlar. Barış işte öyle biri..." Barış Arduç ise aldığı ödülün adına gönderme yaparak kısa ve öz konuştu: " Umarım her sene içinde 'barış' olan şeyler konuşuruz"
  • 10
    SANAT ÖDÜLÜ TANER CEYLAN'A

    Yaptığı işlere çok hayran olduğum Taner Ceylan, yılın sanat ödülünü hakkıyla kucakladı. Ödülü Ceylan'a sanat koleksiyonerliğiyle de bilinen Cem Yılmaz takdim etti.
    "Onun yalnızca twitter hesabını takip etseniz, sizi temin ederim ki akademinin temelinden de öte ileri seviyede bir sanat tarihi eğitimi alıyorsunuz. O yüzden beni çok heyecanlandıran bir isim. Zamanında Sotheby's tarafından düzenlenen online bir müzayedeye katıldım. Orada Taner Ceylan'ın bir resmini bir süre misafir edebilmek için çok önemli bir bahis koydum ortaya. Dedim ki gerekirse çocuğum okumasın, onun bir tablosuna baksın, oradan birçok şeyi öğrenir. Benim koyduğum bahisten 4 katı fazlasına satıldı. Öyle mutlu oldum ki anlatamam size."
  • 11

    TANER CEYLAN: "TÜRKİYE'DE ÜRETTİĞİM İÇİN DEĞERLİYİM"

    Taner Ceylan'ın ödül konuşması da hepimizi çok duygulandırdı: " Sadece resim yapıyorum. Bildiğim tek şey bu. Başka hiçbir şey yapmadım. Hayat sürprizlerle dolu. Nereden nereye. Dünyanın her yerinde sergiler açıyorum. Her şey bana kırmızı halılarla seriliyor gerçekten. Buralara kadar geldi. Ama ben Türkiye'de ürettiğim için değerliyim. Atölyem İstanbul'da olduğu için değerliyim. Bunu fark ettim. Onun için hep beraber üretmeye devam diyorum. "

    (Taner Ceylan'la tören sonrası bir hatıra fotoğrafı çektirme şansımız oldu. Ne kadar mütevazı olduğuna yakından şahitlik ettim. Taner Ceylan ve Cem Yılmaz, bu yıl !F Bağımsız Filmler Festivali'nin de en büyük sürprizlerinden. İkili, festival kapsamında 19 Şubat Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Bomontiada'da özel bir söyleşi yapacak. "Kahkaha ve Estetik" konuşacaklar.)

  • 12
    GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN SNEIJDER'E YILIN EN İYİLERİ

    Gecede Athena'dan Gökhan Özoğuz, en sevilen TV karakteri ödülüne layık görüldü. Yılın sporcusu ödülüyse Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'e gitti. Başarılı oyuncu, yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ'a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Tatlıtuğ'dan "en iyi arkadaşım" diye söz etti "Seni seviyorum Kıvanç" dedi. Yılın sıradışı başarı ödülüne ise Darüşşafaka Doğuş tarafından hayata geçen "Oyunda Kal" projesi layık görüldü. Ödülü, Darüşşafaka Doğuş Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay aldı. Yılın stil sahibi erkeği Kaan Bergsen olurken, yılın yükselen şefi Mustafa Otar seçildi. Yılın ilham veren adamı ödülüne Caner Eler layık görüldü...
  • 13
    YILIN KADINI CANSU DERE OLDU

    "Anne" dizisindeki rolüyle bu yılın en konuşulan isimlerinden Cansu Dere, GQ Türkiye tarafından "Yılın Kadını" ödülüyle taçlandırıldı. Dere'ye ödülünü, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen takdim etti. Cansu Dere "Çok yoğun çalıştığım bir dönemdeyim. Çok güzel bir işin içindeyim. O temponun içinde böyle bir ödül çok iyi geldi. " sözleriyle teşekkür etti.
  • 14
    Ödül töreni, 18 şubat Cumartesi gecesi 21.00'den itibaren NTV'de yayınlanacak. Törende yazdıklarımdan çok daha renkli ve özel detayları bulacaksınız.
  • 15
    HAFTA SONU NEREDE NE YAPALIM?

    Gelelim hafta sonu önerilerine...

    17 ŞUBAT CUMA

    - Çok sevdiğim gruplardan Son Feci Bisiklet bu akşam IF Beşiktaş'ta, Birsen Tezer ise IF'in Ataşehir şubesinde.
    - Bu yıl müzikte 20. yılını kutlayan Mor ve Ötesi grubu Akasya Kültür Sanat'ta.
    - Son yıllarda başımıza gelen en güzel şeylerden Gaye Su Akyol, son albümüne özel "Hayal Gazinosu" konseriyle Zorlu PSM'de.
    - 20. yıl madalyasını göğsüne takan bir diğer isim Gökhan Tepe, MOI Sahne'de.
    - İncelikli şarkıların grubu Pinhani, Katz Sahne'de, bir başka zarif adam Cem Adrian, Jolly Joker İstanbul'da.
    - "Mükemmel Boşluk" ile geçtiğimiz yılın en iyi albümlerinden birine imza atan Redd grubu Salon İKSV'de.
    - Farklı remix'leri ve düzenlemeriyle Hey Douglas, bu akşam Kadıköy'ün incisi Dorock XL'de, cumartesi akşamı IF Beşiktaş'ta.
    - İstanbul'un son beyefendilerinden Hüsnü Arkan, Garajistanbul'da.

    18 ŞUBAT CUMARTESİ

    - Tarkan, 18 Şubat Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da. Kış aylarında pek konser vermeyen Tarkan'ı yakalamışken izlememek olmaz.
    - Artık hemşehrimiz sayılan Dany Brillant, Zorlu PSM'de
    - "Duygularım"la duygularımıza damardan giren Zerrin Özer, MOI Sahne'de
    - En güzel zamanların en güzel aşklarının yorumcusu Levent Yüksel, Jolly Joker İstanbul'da
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız