Meryem Uzerli: Doğru adamı seçemiyorum

Meryem Uzerli'nin Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayla eski ilişkilerine adeta gönderme yaptı.

Haberler 15.11.2016 - 09:43 Son Güncelleme : 15.11.2016 - 10:11

  • 1

    "DOĞRU ADAMI SEÇEMİYORUM"

    İlker Kaleli'ye 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü vermek için sahneye gelen Uzerli şöyle konuştu: "Şimdi diyeceksiniz ki, 'doğru adamı o mu seçti'? Çünkü seçemiyorum, haklısınız. Ne yapalım, sağlık olsun da... "Şu anda kimin kazandığını biliyorum, Allah'tan biliyorum yoksa ne konuşacağım burada? Bütün gün düşündüm."

  • 2

    "ACIYI BEN YAŞIYORUM"

    'En İyi Erkek Oyuncu' ayakları yere basan bir adam... İç dünyası çok güzel bir adam... Bunu seyiriciye çok güzel yansıtan bir adam... Ben doğru adamı seçemediğime göre, seyirciler en doğru adamı seçmişler. Hala gülüyorsunuz, hiç de komik değil aslında. Çünkü acıyı sonra ben yaşıyorum..."

  • 3

    BU SÖZLER KİME?

    33 yaşındaki Uzerli'nin bu sözleri yakın zamanda ayrıldığı sevgilisi Alp Özcan'a ve eski eşine gönderme olarak yorumlandı.

  • 4

    HAYALİ GERÇEK OLDU

    Meryem Uzerli, Tarkan ile çektirdiği fotoğrafı ise gecenin sonunda İnstagram sayfasında paylaştı.

    Uzerli, daha önce verdiği bir röportajda, "Üç büyük hayalim' var. İlki Tarkan'la tanışmak. Almanya'da Tarkan başka bir şey. Benim genç kızlığım onun şarkılarını dinleyerek geçti ve spiritüel biri olduğunu düşünüyorum. Çok seviyorum Tarkan'ı. Bir klibinde oynamayı çok isterdim." demişti.

  • 5

    TÜKENMİŞLİK SENDROMU


    2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem Sultan' karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştı. Uzerli, Almanya'da bir süre tedavi gördükten sonra Türkiye'ye dönmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız