Özge Özder ve Sinan Güleryüz çiftinden yeni bebek pozu

Bebek bekleyen oyuncu Özge Özder ve şarkıcı Sinan Güleryüz, heyecanlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Altı aylık hamile olan Özder'in son pozuna kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Haberler 05.01.2021 - 12:02 Son Güncelleme : 05.01.2021 - 13:13

  • 1

    2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Özge Özder (42) ve şarkıcı Sinan Güleryüz (34) çifti, geçtiğimiz aylarda ilk kez anne-baba olacaklarını duyurdu.

    Kızları olacağını açıklayan ikili, birlikte çekilen yeni karelerini sosyal medya hesaplarından yayınladı.

  • 2

    aklaşık altı aylık hamile olan Özder, karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı.

    Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

  • 3
    Özge Özder, eşi ile bu karesini ise "Bebek yükleniyor" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.
  • 4

    Çift, bebek haberlerine ünlü arkadaşlarının da yer aldığı bir video ile açıklık getirmişti.

    YouTube'da yayınladıkları eğlenceli videoda ünlü dostlarına kızları olacağını söylemişti. Çiftin yakın dostları, Aslı Tandoğan, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Melis Birkan gibi yakın arkadaşları ve ailesinin yer aldığı videoda hamilelik müjdesine yakınları tarafından verilen tepkiler ekrana gelmişti.

  • 5
    Özder, Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda da "Hep en güzel dilekleriniz hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak... Hep 'çoğalın' dediniz bizi sevenler olarak... Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte...  Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi... İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek... Dilerim ki , bu zor günlerde yüce yaradan koruyup kollayacak hepimizi ve taşıdığım bu küçük canı ve o da gözlerini sağlıkla açacak" demişti.
  • 6
    Özder ayrıca, "Hoş geliyorsun güzel kızımız... Babanla kurduğumuz bu aşk cumhuriyetinin başkenti şüphesiz sen olacaksın" ifadesini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız