Paris Hilton: Ben aptal sarışın değilim, iyi bir oyuncuyum

'Bebeksi sesi' ile tanınan Paris Hilton, hayatını anlatan belgesel dizi This Is Paris ile aslında sesinin öyle olmadığını ilk kez gösterdi. Yıllardır ‘aptal sarışın sesi’ çıkardığını söyleyen Hilton, "Ben aptal sarışın değilim, sadece iyi bir rol yeteneğim var” dedi.

Haberler 16.09.2020 - 06:39

  • 1

    BEBEKSİ SES GERÇEK DEĞİL

    Paris Hilton, hayatını anlatan belgesel dizi This Is Paris ile hayranlarını şaşırttı. 39 yaşındaki Hilton otelleri varisinin YouTube kanalında önceki gün yayınlanan belgeseldeki röportajında ilk kez kendi sesiyle konuşması, Hilton hakkında bir gerçeği ortaya çıkardı. Meğer Hilton, gerçekte ‘bebeksi ses’e sahip değilmiş ve sadece o sesi taklit ediyormuş.

  • 2

    İnce ve bebeksi sesiyle hafızalara kazınan Hilton’un, belgeselde yer verilen Avustralya televizyonu röportajında, olgun bir sese sahip olduğu görüldü. Hilton, program sunucularına, yıllardır ‘aptal sarışın sesi’ çıkardığını söyledi.

  • 3

    "GERÇEK BEN, AKILLI BİRİ"

    Hilton, “Ben uzun zamandır bir karakteri oynuyorum, dolayısıyla dünya hiçbir zaman benim olduğum kişiyi tanımadı. Gerçek ben, akıllı biri. Ben aptal sarışın değilim, sadece iyi bir rol yeteneğim var” diye konuştu. Hilton ayrıca, “Bir aptal olarak hatırlanmak istemiyorum, iş kadını olarak hatırlanmak istiyorum” dedi.

  • 4

    "HİÇ KİMSE GERÇEKTE KİM OLDUĞUMU BİLMİYOR"

    Hilton, Youtube belgeselinin gösterimi gerçekleşmeden önce, filmin tanıtımında “Hiç kimse gerçekte benim kim olduğumu bilmiyor. Çocukluğumda hiç kimseye anlatmadığım bazı şeyler oldu. Hala bunlarla ilgili kabuslar görüyorum” sözleriyle dikkat çekmişti.

  • 5

    Hilton, belgeselle ilgili ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel’e verdiği röportajda hislerini şöyle anlatmıştı:

    “Çok heyecanlıyım ama aynı zamanda gerginim. Bu filmde konuşulan konular daha önce hiç konuşmadığım çok fazla kişisel ve travmatik deneyimlerdi. Dolayısıyla bunları kamuoyu önünde konuşmak çok zor.”

  • 6
    YouTube Originals’ta yayımn belgeselde ilk gençlik yıllarında ABD’nin Utah eyaletinde kaydolduğu yatılı okul Provo Canyon School’da karşılaştığı istismarı da açıklayan Hilton, People’a verdiği röportajda, “Gerçeği çok uzun süre sakladım. Fakat dönüştüğüm güçlü kadınla gurur duyuyorum. İnsanlar hayatımdaki her şeyin benim açımdan kolay olduğunu sanabilir ama dünyaya gerçekten kim olduğumu göstermek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız