Paris Hilton’un 2 milyon dolarlık nişan yüzüğü ‘reklam yüzüğü’ çıktı

Paris Hilton, ayrıldığı nişanlısı Chris Zylka’nın hediye ettiği 20 karatlık elmas yüzüğü hakkında itiraf gibi açıklama yaptı. Ayrılık sonrası yaa gereği yüzüğü iade edip etmeyeceği konuşulurken, o, yüzüğün zaten hiç para verilmeden alındığını söyledi.

Haberler ntv.com.tr 20.12.2018 - 10:08

  • 1

    Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, oyuncu nişanlısı Chris Zylka’dan geçen ay ayrıldı.  Ayrılık haberinin ardından Zylka’nın hediye ettiği 2 milyon dolarlık yüzüğe ne olduğu merak konusuydu.

  • 2

    Zylka’nın yüzüğü geri isteyeceği iddia edilse de 37 yaşındaki Hilton, katıldığı bir TV programında yüzüğün hala kendisinde olduğunu söyledi.

  • 3

    Hilton, yapımı dört ay süren  20 karatlık yüzüğü nişanlı olduğu süre boyunca parmağında taşıyarak iyi bir reklam yaptığını, dolayısıyla mücevher şirketinin milyon dolarlar kazandığını söyledi. Sosyetik yıldızın sözlerinden Zylka’nın elmas yüzüğü para vererek almadığı anlaşıldı.

  • 4

    California yasalarına göre eğer ayrılık kararını kadın alırsa erkek yüzüğü geri isteyebiliyor. Ancak iddialara göre 33 yaşındaki oyuncu şimdiye kadar yüzükle ilgili böyle bir talepte bulunmadı.

  • 5

    Sekiz yıl önce Oscar partisinde tanışan Hilton ve Zylka çifti, iki yıl önce ilişki yaşamaya başlamış, 11 ay önce de nişanlanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız