Rami Malek: Pizza kutularına fotoğrafımı iliştirirdim

Rami Malek, oyuncu olmak için pizza kuryeliği yaptığı dönemde yiyecek kutularına kendi fotoğraflarını sıkıştırdığını itiraf etti. "Kaybedecek bir şeyim yoktu" diyen Amerikalı oyuncu ve yapımcı, sonunda çalan telefonla hayatının değiştiğini anlattı

Haberler 10.10.2021 - 09:52 Son Güncelleme : 10.10.2021 - 17:05

  • 1

    Şu sıralar Daniel Craig ile birlikte rol aldığı yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die) ile gündemde olan Rami Malek (40), James Corden'ın programına konuk oldu.

    Samimi açıklamalarda bulunan Malek, 20'li yaşlarındayken pizza kuryesi olarak çalıştığını ama hayalinin oyunculuk olduğunu dile getirdi. Bilinmeyenlerini anlatan oyuncu, keşfedilmek için tercih ettiği ilginç yöntemi de seyircilerle paylaştı.

  • 2
    Eski yıllara dönen Rami Malek, dağıtımını yaptığı pizza kutularına, çektirdiği ve toplu halde bastırdığı fotoğraflarını da iliştirdiğini anlattı.
  • 3
    Malek, uzun süre bu fotoğraflara hiçbir geri dönüş alamadığını da belirtti. Bu ısrarını sürdürdüğünü ifade eden ünlü oyuncu, "Kaybedecek bir şeyim yoktu" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Rami Malek, ucuza geldiği için 500 tane bastırdığı bu fotoğrafların 420 tanesinin de kendisinde olduğunu belirtti. Uzun süre kimsenin kendisini aramadığını belirten Malek, sonunda bir reklam filmi için arandığını da sözlerine ekledi.
  • 5

    ÇALAN TELEFON HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

    Ünlü aktör, kendisini arayan cast direktörü kadına bir görüşme ya da oyuncu seçimine katılmak için ısrar ettiğini anlattı. Onu arayan Mara Casey ile daha sonra da bir süre çalışan Malek, o ilk görüşmede Casey'e Warner Bross stüdyolarına 15 dakika uzaklıkta olduğunu söylediğini ifade etti.

  • 6
    Sonunda isteğine bir adım daha yaklaştığını belirten Rami Malek, bu ısrarlı çabasının sonunda 2004 yılında yayınlanmaya başlayan "Gilmore Girls" adlı dizinin bir bölümünde küçük bir rol aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız