Restoran Haftası 9. kez başladı (Tema: Türk mutfağı)

Gastronomiyle sosyal ve kültürel yaşamı bir araya getiren Türkiye’nin ilk gastronomi festivali 9. Restoran Haftası bu sene 15 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında Metro Gastronomi partnerliğinde ve Türk mutfağı teması ile gerçekleşiyor.

Haberler 15.10.2018 - 12:45

  • 1
    Dude Table tarafından düzenlenen öncü lezzet buluşması Restoran Haftası, bu yıl 15-31 Ekim tarihlerinde gastronominin başkenti İstanbul ve UNESCO korumasında olan eşsiz bir mutfak kültürüne sahip Gaziantep’te Türk mutfağı teması ile gerçekleşiyor.
  • 2
    15 gün süresince Türkiye’nin en iyi restoran, bistro ve kafelerinde 9. Restoran Haftası’na özel hazırlanmış menüler, gastronomi tutkunlarını yeni deneyimler yaşamaya davet ediyor.
  • 3
    İstanbul ve Gaziantep’ten şehrin en önemli restoranlarının katıldığı projede; kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için özel olarak hazırlanmış menüler ile geleneksel lezzetler, sokak lezzetleri de yemek tutkunlarına yepyeni deneyimler yaşatacak.
  • 4
    Ülkemizin en iyi restoranlarının katıldığı Restoran Haftası, her sene sahiplendiği konular ile Türk mutfak kültürüne katkıda bulunurken gerçekleştiği tarihlerde şehir hayatına renk, yeme içme sektörüne ise canlılık katıyor.
  • 5
    Metro Türkiye gastronomi partnerliğinde gerçekleştirilen Restoran Haftası’nda ayrıca keyifli tadımlar ve söyleşiler de olacak.
  • 6

    ÖGLE MENÜSU 35 AKŞAM MENUSÜ 55 TL

    Restoran Haftası süresince restoranlarda, yerel malzeme dokunuşu ile hazırlanan farklı menü alternatifleri sunuluyor. 35 TL olan Öğle Menüleri ve 55 TL olan Akşam Menülerine ek olarak tüm dünyada Michelin yıldızlı restoranlarda sunulan ve bizzat sunulduğu restoranın şefinin yarattığı en özel lezzetlerin bir arada deneyimlenebileceği Tadım Menüleri de yer alıyor. Bu sene ayrıca Restoran Haftası menülerinde yeni bir kategori de var: 35 TL olarak sunulacak olan Kahvaltı Menüleri.

    Restoranlara, menülere, etkinliklere ve detaylarına Restoran Haftası web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız