Roger Federer: Eşimden (Miroslava Vavrinec) ayrı yatamam

Son olarak ülkesinde düzenlenen İsviçre Salon Tenis Turnuvası finalini kazanarak kariyerindeki 99. ATP Tur şampiyonluğuna ulaşan Roger Federer, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Federer, ayrıca Serena Williams'ın çok ileri gittiğini savundu.

Haberler 05.11.2018 - 08:18

  • 1
    Dünyaca ünlü raket Roger Federer, The Sunday Times gazetesine verdiği röportajında eşi Mirka’ya övgüler yağdırdı.

  • 2
    “Karımdan uzak olmaktansa çocuk çığlığıyla dolu bir odada yatmayı tercih ederim” diyen 37 yaşındaki Federer, spora olan tutkusunun da ailesinden sonra geldiğine söyledi.

  • 3
    2009’da evlendiği kendisinden 4 yaş büyük eşi Mirka’dan 4 çocuğu bulunan Federer, maçları arasında tonlarca bez değiştirdiğini söyledi.

  • 4
    Roger Federer sözlerine şöyle devam etti:
    Eşimle ayrı yataklarda yatmayı kesinlikle reddediyorum. Her zaman çocuk isteyen bir çift olduk ama benim hayalim onunla beraber olmaktı, onsuz bir odada veya bir katta yatmak değil”.
  • 5

    Ünlü tenis oyuncusu Sunday Times gazetesine verdiği röportajında dünyanın en iyi kadın tenis oyuncularından Serena Williams'ın Eylül ayında düzenlenen Amerikan Açık Tenis Turnuvası finalinde çok ileri gittiğini savundu.


    Serena Williams, rakibi Naomi Osaka'nın kazandığı maç sırasında hakem Carlos Ramos'a tepki göstermişti. Hakem Ramos, Williams'ın öfkelenerek raketini yere atmasından ve hakeme yalancı, hırsız gibi tabirler kullanmasından ötürü ünlü oyuncuya ceza vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız