Şahan Gökbakar'a ketojenik diyet

Ailesinin sağlığı için mutfakta organik tarifler deneyen Selin Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar’ın fazla kilolarına da el attı. Eşinin 38. yaş günü için düşük kalorili pasta yapan Selin Hanım, ünlü komedyeni de dünya starlarının uyguladığı ketojenik diyete soktu.

Haberler 24.10.2018 - 07:39 Son Güncelleme : 24.10.2018 - 08:37

  • 1

    Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesinde organik sebze ve meyve yetiştiriyor. Selin Gökbakar, mutfakta da düşük kalorili tariflere imza atıyor.

    KETOJENİK DİYET HAKKINDA (TIKLA OKU)

  • 2
    İki çocuğuna organik lezzetler hazırlayan Gökbakar, 22 Ekim'de 38 yaşına giren eşinin doğum günü pastası için de hünerlerini sergiledi. Recep İvedik 6'nın çekimleri için bir hayli kilo alan eşine unsuz ve şekersiz pasta hazırladı.
  • 3
    Takvim'in haberine göre; Pastanın keki için badem unu ile Hindistan cevizi ununu karıştıran Selin Gökbakar, şeker yerine de hurma ve kuru dut kullandı.
  • 4
    Fazla kilolarıyla başı dertte olan ünlü komedyenin zayıflaması için beslenme düzenini değiştiren Selin Gökbakar, ketojenik diyeti devreye soktu.
  • 5
    Ketojenik diyet uygulayan eşinin yiyeceklerini özenle hazırlayan Selin Gökbakar'ın ünlü komedyene uyguladığı ketojenik diyeti Kim Kardashian ve Tom Cruise gibi starlar da uyguluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız