Selen Domaç Seni Çok Bekledim’deki karakterini anlattı

Erzincan ve İstanbul’un ardından Katar çekimleri hızla devam eden Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in oyuncularından Selen Domaç, “Bizim hikayemizin konuyu işleme biçimi, kurulan matematik ve bağlantılar beni ilk andan itibaren oldukça etkiledi ve senaryonun içine merakla çekti" dedi. 

Haberler 10.12.2020 - 17:01

  • 1
    Erzincan ve İstanbul’un ardından Katar çekimleri hızla devam eden “Seni Çok Bekledim” izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Oyuncu Selen Domaç ‘Songül’ karakteri ile dizide yer alacak.  Domaç proje ile buluşmasını ve rolünü anlattı. Domaç şu ifadeleri kullandı: “Belki içindeyken anlamıyoruz ama biraz dışarıdan baktığımızda ya da üstünden biraz zaman geçtikten sonra fark ediyoruz ki; Olaylar, kişiler, zamanlamalar birbirine görünmez iplerle bağlı."
  • 2
    "Bence bu çok etkileyici bir sistem içinde olduğumuzun müthiş bir göstergesi. Hiçbir şey boşuna olmuyor. Bizim hikayemizin de bu konuyu işleme biçimi, kurulan matematik ve bağlantılar beni ilk andan itibaren oldukça etkiledi ve senaryonun içine merakla çekti.”
  • 3
    "Benim oynadığım karakter ‘Songül’ de büyük umutlarla geldiği İstanbul’da kaybolmak istemiyor. Bunun için elinden gelen her şeyi yapıyor."
  • 4
    "Eşine çok aşık. Kızına sahip çıkıyor ve daha fazlasını istemeyi de kendine hak görüyor. Tek isteği çok sevdiği kocası ve kızıyla daha iyi standartlarda yaşamak. Bu yüzden de hayatta bir takım riskler almaya değer diye düşünüyor."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız