Sevgili Geçmiş'in Cemal'i Emre Kınay dizideki karakteri hakkında konuştu: Sağlıklı bir ruh yapısına sahip değil

Star TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi  Sevgili Geçmiş'te Cemal Karalar karakterine hayat veren  Emre Kınay proje hakkında konuştu. Kınay, dizide hayat verdiği Cemal karakteri hakkında, "Sağlıklı bir ruh yapısına sahip değil, değişkenliklerinin temel sebebi de, bu toplumda çokça karşılaştığımız karakterlerden aslında, çok zeki, her sosyopatın olduğu gibi ama tehlikeli, üç kız kardeşin hayatını bayağı zorlaştıracak" ifadelerini kullandı. 

Haberler 01.11.2019 - 17:38

  • 1
    Sevgili Geçmiş ile ekranlara geri dönüyorsunuz? Yeni diziniz hayırlı olsun, çekimler nasıl gidiyor? Setin Urla’da olması sizi zorluyor mu?

    - Çok teşekkür ederim, gayet eğlenceli, keyifli bir ortamda ve güzel bir ekiple çalışıyoruz, oyuncu arkadaşlarım gayet başarılı ve hepsi çok çalışkanlar. Setimiz sadece Urla’da değil, Çeşme ve Ildır’da da çekim yapıyoruz, şehirdışında olması hiç zorlaştırmıyor, aksine mekanlarımız ve enerji çok güzel olduğu için çok keyifli geçiyor, yönetmenimiz Aydın Bulut ve ekibi çok emek veriyor ve bütün set ekibi işimizi kolaylaştırıyor.



  • 2
    Bu rolü kabul etmenizdeki en önemli faktör neydi?

    - Senaryo, yapım, yönetmenimizle birlikte dizideki karakterimin çok yönlü olması seçimimi etkiledi açıkçası, bunun dışında Ece’yle daha önce bir iş yapmıştık ve yıllardır tekrar bir projede olmayı istemişimdir, bu da benim için etkili oldu. 



  • 3
    Canlandırdığınız Cemal Karalar karakteri... Nasıl bir adam? 3 kız kardeşin hayatında nasıl bir rol oynayacak? 

    - Sağlıklı bir ruh yapısına sahip değil, değişkenliklerinin temel sebebi de, bu toplumda çokça karşılaştığımız karakterlerden aslında, çok zeki, her sosyopatın olduğu gibi ama tehlikeli, üç kız kardeşin hayatını bayağı zorlaştıracak.
  • 4
    Sevgili Geçmiş sırlar ve entrikalarla dolu bir dizi, karakterlerin bir süre sonra yakınlaşmaları, aşkları da olacaktır mutlaka. Cemal Karalar’ın hayatında aşkı görebilecek miyiz? Aşkı uğruna nelerden vazgeçecek?

    - Onun fikrisabit, aşkı Cahide. Onu yanına alabilmek için yapmayacağı şey yok ama onun aşk sandığı şey, aslında kocaman bir saplantı


    Sette hem sizin gibi deneyimli hem de genç yetenekler var? Onlara yardımcı oluyor musunuz? Nasıl bir denge uyum var aranızda?

    - Herkes gayet yetenekli ve işine hakim, rolüne hakim, o yüzden tabii ki ufak tefek yardımlaşmalarımız oluyor, ben de yardım alıyorum, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, güzel bir set ortamımız var, deneyimi yüksek bir oyuncu grubuna sahibiz.




  • 5
    Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Bugüne kadar sizi en çok şaşırtan tepki neydi?

    - Çok yeni daha ama olumsuz reaksiyon almıyorum, aksine olumlu reaksiyonlar alıyorum. Sevmişler Cemal’i. 

    Şimdiye kadar pek çok karekterle izleyici ile buluştunuz, ‘Keşke daha uzun sürseydi, karaktere katacağım daha çok şey vardı’ dediğiniz rol oldu mu?

    - Keskelerle yaşanmaz ama çok sevdiğim rolleri oynadım hep, tadında da bittiğini düşünüyorum hepsinin.




  • 6
    Tiyatro nasıl gidiyor? Şehir dışında olmanız sizi engelliyor mu?

    - Doğru bir programlama ile yürütüyoruz iki tarafı da, yeni bir salonumuz daha oldu bu sene, yeni bir oyun çıkardık, daha yeni sürprizlerimiz de var. Duru bu yıl 15. yılını kutluyor. Bu ülkede cok zor, güzel bir şey başardık 15 yılda. Daha da guzel olacak samimiyetle, umutla. 

    Ya sinema? Beyazperdede görecek miyiz sizi?

    - Çok istiyorum bu sene bir sinema projesinde yer almayı, bakalım. 

    Kamera arkasında da olmayı istiyor musunuz?

    - O en çok istediğim şeylerden biri. Yıllardan beri buna hazırlanıyorum bir yandan. Umarım gerçekleştirebilirim.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız